TGA 2016: A Death Stranding új trailere még furább

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 2.
  • Videó
Link másolása
Hideo Kojima új előzetest mutatott a Death Strandinghez, a kedvcsináló azonban furcsább, mint az első. Slusszpoén: Norman Reedus helyett Mads Mikkelsen és Guillermo del Toro kapta a főszerepet benne!

Miután az internet megfejtette, annyira nem lepődtünk meg Mikkelsen felbukkanásán, Guillermo del Toro vendégszereplése viszont mindenképpen érdekes, és azt sem zárja ki, hogy a filmes mélyebben is kiveszi a részét Kojima új projektjéből.

Akárhogy is, nézzétek meg az új előzetest, amelyet a The Game Awardson valós időben futtatott egy PS4 Pro. A felvétel végén mutatott DECIMA logó már a játék alatt dübörgő motorra utal: egyes hírek szerint ez az inFamous: Second Son motorjának egy módosított változata, más pletykák alapján a Guerrilla keze lehet a dologban.

Hideo Kojima egyébként idén vette át a tavalyi, Metal Gear Solid V-ért kapott díját, miután akkor a Konami nem engedte, hogy részt vegyen a rendezvényen.

28.
28.
felegyi
Most tudnék ezer féle magyarázatot felsorolni az itt látottakra, csak egyik sem tükrözné a tényleges sztorit... valami nagyon durván beteg dolog lesz ez a játék, bár ezt enélkül is kitaláltátok!
27.
27.
kamgecam
#26: Reedus az elsõ trailerben van benne.
26.
26.
simon 555
#15: Ott van a "Cast"-ban is a nevük a videó végén.
Mivel Reedus nem volt benne ebben a videóban és mégis ott a neve, biztos, hogy nem csak a trailerben lesznek benne. Meg úgy semmi értelme nem is lenne.
Szerintem Reedus lesz a főszereplő, Mikkelsen a főgonosz, del Toro meg valami segítő/őrült tudós :D
25.
25.
kamgecam
#24: Kojima agymenéseihez mindenki kevés de azért kiderül hogy az önfeláldozásról és az emberségrõl és minden reménytelenség ellenére a küzdésrõl szólnak a játékai.Spes contra spem. ;o)
24.
24.
PaprikaJancsi
#22: Hát igen, de szerintem majd végignézem egy videósnál, amúgy is úgy tűnik nekem, hogy én kevés lennék ahhoz, hogy ezt az agymenést egyedül megértsem :DDD

Előző kommenthez *megéltük
23.
23.
kamgecam
#15: Ja ja, igazad lehet de ha a végleges játékban nem fognak szerepelni, akkor Kojima nemcsak felelõtlen hanem ostoba is.Akkor pedig kénytelen leszek kiskanállal kibelezni a maradékot pedig a kutyámmal megetetni.:)
22.
22.
kamgecam
#21: Nem jó irigykedni, Jancsikám, még gúnyolódva sem.XD Innkább játszunk és osszuk meg egymással a közös élményeket.De tényleg! :O)
21.
21.
PaprikaJancsi
#14: Hát kamgecam ezt is megértük. Most tényleg irigykedek XDDDDDDDD
20.
20.
Balazska4
#19: pt meg nem kész játék volt nagyon nem mindegy hogy első 20 perc jó utána kuka.
Nem volt rossz de a zseniálistól messze volt amugy is az a demo.
19.
19.
Balazska4
#18: Ez jó akkor legközelebb talán szólhatna ha akar dolgozni.Ne vicceljünk.Én sem kételkedek senkiben csak nem bizok vakon.
18.
18.
biohazard rex
#11: Azért lett olyan az MGSV mert meg sem akarta csinálni, a Silent Hills: P.T is zseniális volt. Én nem kételkedem benne.
17.
17.
kopic
#10: Jaja, én is erre a kettőre leszek leginkább, plusz mostmár a ME Andromedara, az új gameplay megnézése után.

Bár ebből szerintem sajnos meg min 2 év mire megjelenik, vagy meg több.:(
16.
16.
kopic
WTF ez a játék ?!
Eddig brutál mód bejovos !
15.
15.
Most nem azért, de attól, hogy castolták őket egy ilyen demohoz, még nem jelenti, hogy a játékban is szerepelni fognak. Nem bánnám én se, de még nem is kezelném tényként.

Egyébként érdekes a trailer, annak ellenére, hogy még mindig nem tudunk semmit. Kellően beteg, úgyhogy már most tetszik.
14.
14.
kamgecam
Wtf Kojima?Del Toro, Mikkelsen és Norman Reedus?Szintet lépet a játékipar.Hölgyeimés Uraim íme az elsõ oscar gyanús játék.Can't fucking wait!
12.
12.
user101
Ezt az embert szerintem kezelni kellene és nem kéne hagyni, hogy szabadon futkározzon a világban... :)
11.
11.
Balazska4
Juj de vártam erről videót de megint nem mutattak semmit.Sejtelmes videót nem nehéz összerakni szinészek meg nem garancia semmire.Szinészek sem tudják milyen játék lesz most lett meg a motor a játékhoz mostanában kezdhettek komolyan csinálni.Kojima sem garancia metal gear nélkül nem tudjuk mire képes meg metal gear 5-öt is elrontotta.Inkább maradok a földön és várok.
10.
10.
Yanez
Csupán két játékra vagyok igazán kíváncsi, ez meg a GoW. Remélem mindkettő nagyot fog szólni! A trailer pedig nagyon állat! Ekkora színészekkel tényleg nehéz mellélőni, úgyhogy a reményeim eddig szuper pozitívak. :)
8.
8.
hadzsime
Ez annyira beteg, hogy már kíváncsivá tett.
7.
7.
giga321
El nem tudom képzelni, hogy ebből milyen játék lesz, de eddig határozottan érdekel.
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Nem úgy van, hogy PS exkluzív ?
4.
4.
Dízel
Ebből bármi lehet, de Mikkelsen és Reedus, pláne Del torro nem adja szarhoz a nevét. Megfejelve ezt Kojima mester zsenialitásával... Én nem tudom gyerekek, de ez biztos nagyon komoly lesz!! lehet tudni jön e PC-re?
3.
3.
PaprikaJancsi
Brutál jó színész Mads Mikkelsen, az egyik kedvencem, nagyott néztem, hogy ő van benne.:)
A játék pedig tényleg fura, de egyenlőre rohadt jól néz ki.
2.
2.
Onion
Ez olyan lesz, mint Heavy Rain ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...