Mads Mikkelsen is játszik a Death Strandingben?

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 23.
  • Pletyka
Link másolása
Nem kizárt, hogy újabb nagyágyút nyert meg magának Hideo Kojima: a találgatások szerint Norman Reedus mellett Mads Mikkelsen is szerepet kapott a mester új játékában, a Death Strandingben.

Fogalmunk sincs róla, hogy mi sül ki belőle, és lehet, hogy az első trailert nulláról húzták fel az E3 miatt, de a Death Stranding kellemes meglepetés volt az expón, annál is inkább, mert a konamis félresiklás ellenére Hideo Kojima meg tudta győzni Norman Reedust, hogy folytassák a közös munkát. Csak ezúttal a dizájner saját stúdiójával, az új PS4-exkluzív projektjén.

A jelek szerint ráadásul tartogat még meglepetéseket a Death Stranding, most például arról pletykálnak, hogy Mads Mikkelsen (Hannibal, Doctor Strange, Rogue One) is szerepet kapott a projektben.

A találgatásokat az indította el, hogy Hideo Kojima a fenti fotót osztotta meg a Twitterén a Death Stranding motion capture-munkálatairól, amiben ugye semmi extra nem lenne, csak hát az egyik rajongója összefutott Mikkelsennel Sheffieldben, ahol olyan pulcsit viselt, mint a fenti képen, és azt is sikerült megtudnia, hogy a színész egy japán játék szerepe miatt utazott a városba.

Véletlen? Előfordulhat, azt mindenesetre biztosan tudjuk, hogy Kojima hatalmas rajongója Mikkelsennek.

7.
7.
Gykrizsi
#6: Az lehetséges, annyira nem vágom.
6.
6.
tsulok
#5: Én úgy tudom, hogy már ez sem lesz PS exkluzív, csak konzol exkluzív. PCre valószínűleg kiadják.
5.
5.
Gykrizsi
#4: A cég az első játékukat ps-re készíti, a többit elvileg nem, mert csak partnerek, nem belsős stúdió lett. De ahogy állnak konzol fronton a dolgok, hogy mi lesz 5 év múlva (mert ez hamarabb nem fog kijönni, Kojimát ismerve) ki tudja. Ja, Mikkelsen hatalmas forma, de Reedus engem még semmivel nem győzött meg. WD-ben pár évadon át még jó volt, de most már érdektelenné vált, hogy semmi mást nem csinált, csak morcizott. Bár nekem a sorozat is sok volt, már nem követem.
4.
4.
Dízel
Reedus egy nagyon jó karakterszínész. Nem tud sokmindent eljátszani, de azt amit a WD-ben csinal azt igen. Mogorva magányos harcos, és egy remek szerethető karakter. Mikkelsen-t meg hát nem kell bemutatni, ő egy top 5 színész. A játékról tényleg semmit nem tudni, de ami biztos h. különleges és hibátlan lesz, köszönhetően Kojima mester maximalista munkásságának. Azért nem értem miért ps exclusive, van valami szerződése a Sonyval? szomorú vagyok.
2.
2.
Gykrizsi
Ez legalább egy színész, vele még lehet is valamit kezdeni. Valaki mondja már el nekem, hogy ez a Norman Reedus miért ilyen nagy szám. Számomra azon túl, hogy a WD-ben hozott egy közepesebb alakitást egy senki. Ott is azért tűnt ki a tömegből, mert a többiek minősíthetetlenek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...