Uncharted: The Lost Legacy - amit már tudunk róla

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 6.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog két meglepetésbejelentéssel érkezett a hétvégi PlayStation Experience-re, ezek közül az Uncharted: The Lost Legacy volt az egyik. Összeszedtük, hogy mit lehet tudni eddig a kiegészítőről.

Habár a szombat este bemutatott 9 perces gameplay videóból önmagában is sok következtetést vonhatunk le, a PlayStation Experience-en tartott panelbeszélgetésen és a fejlesztők weboldalán megjelent blogposztban további részleteket is megtudtunk az Uncharted: The Lost Legacyről.

Mint kiderült, a The Lost Legacyt az Uncharted 4 (teszt) DLC-jeként kezdték el fejleszteni a Naughty Dognál, most már azonban különálló kalandként kezelik a méretei miatt; ennek köszönhető, hogy önállóan is futtatható, tehát nem szükséges hozzá az Uncharted 4 megvásárlása, és az sem véletlen, hogy hiányzik a címből a négyes szám.

Ennek ellenére azok, akik az Uncharted 4: Digital Deluxe Editiont vagy a szezonbérletnek megfelelő Explorer’s Packet vásárolták meg, nem kell fizetniük a The Lost Legacyért, ezek a csomagok azonban már csak december 13-ig érhetők el. Ez azt sejteti, hogy a Naughty Dog irányváltása a kiegészítő árcéduláján is érezteti majd a hatását.

Az Uncharted: The Lost Legacy ugyanis viszonylag tartalmas játéknak ígérkezik, a Naughty Dog szerint rövidebb lesz, mint az Uncharted 4, ugyanakkor továbbtart majd a végigjátszása, mint a The Last of Us: Left Behindé. Ahogy a bemutatkozó gameplay videóból már kiderült, a történet főszereplője Chloe Frazer (Claudia Black), a társa pedig az Uncharted 4 újonca, Nadine Ross (Laura Bailey), akivel India felé veszi az irányt, hogy felkutassa Ganésa Agyarát.

A történet az Uncharted 4 eseményei után játszódik, és India különböző pontjait fedezhetjük fel benne. A játékmenet a legutóbbi játékra támaszkodik, ugyanakkor igyekszik túllépni az ott látottakon: a "wide linear" koncepció például még többet ígér, nagyobb pályákra számíthatunk, és nyilván Chloéval is más élmény lesz játszani, a harc biztosan változik kicsit.

Megjelenés 2017-ben.

Az Uncharted 4 hordamódjába is belekukkanthatunk

A The Lost Legacy mellett az Uncharted 4 új multiplayer adaléka, a hordamódot idéző Survival is kapott egy kis figyelmet. Az alábbi videó fejlesztői kommentár mellett nyújt némi ízelítőt belőle:

A Survival december közepén érkezik, és ingyenes lesz.

1.
1.
feher576
hali
jöhet, minden fél évben egy uncharted 4 ever :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...