Már az xboxos címek is streamelhetők Oculus Riftre

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 13.
  • Letöltés
Link másolása
Már az Xbox One-os tartalmainkat is streamelhetjük az Oculus Riftre - jelentette be a Microsoft fenegyereke, Major Nelson. Ehhez csupán az ingyenes Xbox One Streaming alkalmazás szükséges, amit a Rift boltjából tölthetünk le.

A Microsoft bejelentette, hogy már az Xbox One-os címek is játszhatóvá váltak az Oculus Riften keresztül. Az ingyenes Xbox One Streaming alkalmazással a VR-szemüveg tulajdonosai egy hatalmas virtuális képernyőn fogyaszthatják a konzolos tartalmakat. 

Lényegében az Xbox One képét streamelhetjük a Riftre, háromféle virtuális színházat választhatnak maguknak.

Ez még nem tekinthető teljes Xbox One-kompatibilitásnak, mert ugye a Microsoft masináján még nincsenek rendes VR-játékok. Ráadásul a kapott kép minősége sem hasonlítható össze egy jó minőségű tévén tapasztaltakkal.

3.
3.
user101
Hála a Microsoftnak most, hogy beálltak mögé ezzel ki is csinálták a Rift-et :)
2.
2.
vanpear
#1: Igen, semmi értelme. Az a látszatot kelti, hogy ez valami, de ez semmi. Ha szereti valaki az input laggot és a pixeles képet, a milliszekundumos monitor és az éles kép helyett annak kiváló választás.
1.
1.
Grabowsky30+
Ennek az ég világom semmi értelme! Nagyjából úgy képzeljétek el mintha egy full hd monitor közepén egy ablakban játszanátok valamivel kb 800x600as felbontásban! A 3d-s hatás csak a körítésben jön ki, moziterem stb, de magához a játékhoz semmit nem ad hozzá! Tudom, mert van cv1-em és próbáltam már mindenféle progit amivel el lehet indítani amúgy nem VR játékokat is a Riftben és mind egy rakás kaki! Ezeknek a programoknak nem igazán jött át mire is való egy VR szemüveg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...