Rime - újabb bizonyíték a multiplatformosodásra

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 14.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre biztosabbá válik, hogy a korábban PlayStation 4-exkluzívnak indult Rime végül multiplatform címként kerül majd boltokba. Ezúttal a brazil korhatár-besorolásért felelős szervezet adatbázisában bukkantak fel új nyomok.

Augusztusban jelentettük, hogy a három évvel ezelőtt bejelentett Rime már nem élvezi a Sony támogatását, a japánok ugyanis úgy döntöttek, inkább elengedik a Deadlight alkotóinak második játékát.

Szerencsére a projektet ezután sem kellett lelőni, két kisebb kiadó, a Grey Box és a Six Foot ugyanis felkarolta azt, így biztosan láthatjuk majd a végeredményt. Már akkor is pletykálták, hogy a Sony kihátrálásával a PS4-exkluzivitásnak is lőttek, és most egy új bizonyíték is előkerült, ami szerint tényleg multiplatform lesz a Rime.

A brazil korhatár-besorolásért felelős szervezet frissített adatbázisa ugyanis idő előtt lebuktatta, hogy a Rime PS4 mellett PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is elérhető lesz. A szervezet időközben gyorsan el is távolította az adatlapot.

A Rime a tervek szerint 2017-ben jelenik meg.

2.
2.
zsocc-nrg
Tűkön ülve várom! Egyébként továbbra sem értem minek ez a szokásos direkt szivárogtatás hogy aztán a "jajj lebuktunk, gyorsan tüntessük el a nyomokat" jelmondattal megszabaduljanak minden bizonyítéktól amikor később úgyis kiderül hogy igaz volt. Annyi játék esetében történt már hasonló, és 1-2 kivétellel mind megvalósult szóval teljesen feleslegesen húzzák az játékosok agyát.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Ez miért akkora titok, hogy el kellett távolítani?
A Sonyn kívül ennek mindenki örül. De ők meg nem érdekelnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...