Battlefield 1 - részletek és képek az első DLC-ről

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 20.
  • Hír
Link másolása
A DICE végre lerántotta a leplet a Battlefield 1 első fizetős bővítményéről, a They Shall Not Passről. Ezúttal is az első világháború valós csatáit élhetjük át, beleértve a verduni vérszivattyút is.

Tegnap már láttunk egy képet róla, ám a DICE egy új blogbejegyzésben részletesebben is bemutatta a Battlefield 1 első fizetős DLC-jét, a They Shall Not Passt. Ezúttal is az első világháború valós csatáiról mintázták az új térképeket - a fejlesztők néhány koncepciós rajzot is közzétettek róluk.

A Battle of Verdun Franciaországba repít el bennünket, ahol persze a franciák játszható frakcióként lesznek jelen. Csak az első támadás során egymillió lőszert lőttek ki a felek, melynek nyomán erdőtüzek tomboltak a térségben.

Ezen kívül meglátogatjuk Samogneux falut is, amely teljesen felismerhetetlenné vált a 9 hónapig tartó csata során. Fort Vaux helyőrségének belsejében is intenzív harcok folytak, néhány maroknyi francia vette fel a harcot a németekkel, ahol labirintusszerű földalatti járatok várnak ránk.

A 40 millió tüzérségi lövedék becsapódása után Verdun és környéke holdbéli tájjá változott 1916-ban.


Nem tudni pontosan, hány térképet tartalmaz a DLC, ahogyan az új fegyverekről és dögcédulákról sincsenek konkrétumok. Ha van szezonbérleted, automatikusan megkapod a They Shall Not Passt jövő márciusban.

7.
7.
Beniciodeltoro
#3: Ne fárassz a demagóg szövegeddel.
Ha ebből indulunk ki akkor bárki is élvezte a háborút ?
Gondolom nem törik el a mécses mikor ledurrantasz valakit a virtuális lövöldédben.

#5
Kapcsolj át néha a Spectrumra null 24-ben az első VH-t tolják.
3.
3.
ArrowCross
#2: Hát akkor még a valóságba hogy élvezhették hogy mindenki dobálja a gázt.
2.
2.
Beniciodeltoro
A labirintus élvezhetetlen lesz, szűk helyen majd mindenki dobálja a gázt.
A nyílt terep viszont rohadtul bejövős.
1.
1.
ollie92
Pletykák szerint, lesz egy "trench warfare" játékmód, amiben árokból árokba kell visszaszorítan iaz ellent. Gondolom ez a verduni pályán lesz elérhető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...