Black Mesa - az első kép a Xen-kampányról

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 23.
  • Képek
Link másolása
Novemberben kaptunk állapotjelentést a Half-Life remake-jéről. A Crowbar Collective jelenleg a Black Mesa Xen-kampányán dolgozik, és az ünnepekre való tekintettel megosztotta velünk az első képet róla.

Habár a Black Mesa már tavaly megjelent a Steamen, a kampány csak a Földön játszódó pályákat tartalmazta. Az első Half-Life-ból ismerős Xen-küldetések kimaradtak, de a Crowbar Collective novemberi helyzetjelentése szerint jelenleg is dolgoznak rajtuk és ha minden jól megy, 2017 nyarára elkészülnek vele.

Az ünnepekre való tekintettel a Black Mesa fórumán árulták el a srácok, hogy a Xen-missziókkal egyedülálló és változatos környezetet szeretnének összerakni, amely friss élményt nyújt, ugyanakkor a Half-Life-veteránok számára mégis ismerősnek hat. A cél az, hogy a játék az elejétől a végéig szórakoztató legyen, és minden szinten működjön.

Íme, az első kép a Xen-kampányról:

10.
10.
DON GONDOCS
Ez a játék már tekinthető rebbotnak is ilyen szempontból, gyedülálló és változatos környezetet szeretnének összerakni, amely friss élményt nyújt, Szerintem jó ötlet hogy mernek belenyúlni az eredeti koncepcióba, csak jól süljön el. Ha hozzáad az élményhez, bármilyen változás jöhet.
6.
6.
user101
No hát én is csak most kezdtem bepotolni a "blue-shiftes" kiruccanást az év végi leárazásnak köszönhetően és ***SPOILER*** tökre meglepődtem, hogy Barneyt is kiküldték xen vidékre. Na az ott pont annyira volt idegen számomra, mint az elsőben. Azt sosem játszottam végig, pont a xen-es pályák miatt. Talán majd a Black Mesaval ezt az elmaradásom is potlom egyszer ?!
5.
5.
DON GONDOCS
Nemsok olyan játékot tudok felsorolni aminek az utolsó 3ada is tud újdonságot mutatni és beszippantani, na ez pont olyan.
4.
4.
mestermagyar
Neee, ezek máig nem készültek el az utolsó mappel?! Mikor is toltam? Kb 2014-ben. Akkor már a mod teljesen kész állapotban volt az utolsó mapet leszámítva.
1.
1.
crytek
Amint kész lesz végre végigviszem és megtudom mi is ez a Half Life 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...