South Park és Mass Effect - kiszivárgott dátumok

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 3.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoftnak köszönhetően kiszivárgott két eredetileg is tavaszra ígért játék megjelenési dátuma. A Mass Effect: Andromeda márciusi debütálása régóta nyílt titok, de most az új South Parkról is kiderült, mikor érkezik.

A Microsoft hibájának köszönhetően idő előtt kiszivárgott a Mass Effect: Andromeda és a South Park: The Fractured but Whole pontos megjelenési dátuma.

Előbbi játék kapcsán már eddig is többször hallani lehetett a március 31-i dátumról, ami most ismét megerősítést nyert, míg utóbbi kapcsán eddig csak az volt biztos, hogy 2017 első negyedévében kapjuk meg. Az Xbox Live Rewards jóvoltából viszont most kiderült, hogy az új South Park-felvonás március 30-án debütál. 

Persze ettől még simán lehetnek placeholderek ezek a dátumok. Az Injustice 2 mellett például március 28. olvasható jelenleg, Ed Boon viszont a Twitteren azonnal jelezte, hogy a NetherRealm legújabb verekedős játéka biztosan nem akkor fog megjelenni.

3.
3.
Macifasz
Azért durva lenne így a március...Horizon Zero Dawn, South Park, Mass Effect...a pénztárcám már most rámnézett, hogy "noooooooooooormális?" :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...