Rime - májusban tér vissza, multiplatform címként

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 3.
  • Bejelentés
Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, így a 2013-as Gamescomon még PlayStation 4-exkluzívként bemutatott Rime multiplatform játékként folytatja pályafutását. A premierre májusban kerül sor.

Augusztusban derült ki, hogy a három évvel ezelőtt bejelentett Rime-ot fejlesztő Tequila Works és a Sony közötti együttműködés felbomlott, így a csapat játéka új kiadóhoz került, ami azt is előrevetítette, hogy valószínűleg multiplatformosodni fog.

A fejlesztőcég mindezt ma meg is erősítette, a Deadlight alkotói ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy a több évnyi fejlesztés májusban ér révbe, a Rime pedig PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fog megjelenni.

A megerősítés mellé befutott egy vadonatúj gameplay trailer is.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
5.
Stranger
#4: Felőlem állhat 4pixelből is, de ha valamit butítanak azt ne hagyjuk szó nélkül...
4.
crytek
#3: Mert egy ilyen mesebeli grafikánál ami alapból ótvar nagyon sokat számít a grafika........ Borderlands se tudott szép lenni a cell shaded szarjával tökmindegy mennyire csürik csavarják
Ezeknek ez bőven elég.
3.
Stranger
Jól jött anno ez is egy kis PS4 promóhoz, persze 2 és fél éve nem láttunk belőle semmit, de azért rondább lett... szokásos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...