Szeptemberben jöhet a Project CARS 2

Link másolása
Egy ideje készül már a Slightly Mad Studios autós játékának a folytatása, a megjelenéssel kapcsolatban azonban eddig csak találgathattunk. Nemrég az egyik fejlesztő a cím hivatalos fórumán pletykálta el a tervezett megjelenést.

Immár másfél éve tudjuk, hogy készül a Project CARS 2, azóta azonban túl sok részletet nem tudtunk meg a játékkal kapcsolatban, így például a megjelenés is a homályba vész.

A játék hivatalos fórumán azonban most kaptunk némi támpontot, ugyanis a Slightly Mad Studios CEO-ja, Ian Bell írt arról, hogy valamikor szeptemberben várható a megjelenés. Persze ez a dátum nincs kőbe vésve, valamint meg is jegyezte, hogy kissé el vannak maradva a kampány móddal és a grafikus felület kialakításával. Az úriember egy másik bejegyzésben azt is elárulta, hogy ezúttal egyik híresebb autómárka sem fog hiányozni a játékból.

A Project CARS 2 PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelenik majd meg, a jelek szerint valamikor az év második felében.

12.
12.
crytek
#11: Már lényegtelen belekurták humble bundleba és egy jóakarom odaadta ingyen. :)Itt is köszönöm neki
11.
11.
DarkLord
#10: Mondjuk az a nevetséges, hogy a sima 9000 ft a GOTY meg 6000 :D Megy ez lejjebb is, majd ha jön az új része. Mindenesetre nekem fenn van állandóan és kormánnyal elég jó vezetni a kocsikat benne.
10.
10.
crytek
#6: Az rengeteg. Az a szánalmas hogy az alap game akció nélkül 30 euró + pályák meg kocsikkal 82,37€. Majd ha a GOTY lesz akcióba 10 euro egyből veszem is meg többet nekem nem ér.
9.
9.
Slik
szep es jo jatek volt az elso resze bar auto felhozatalban es palyakban nem volt tul gazdag
8.
8.
realmutu800914
#5: viszont az asseto corsában a vezetési élmény az 10es!
6.
6.
DarkLord
#4: ps4 -re 6000 ft az azért már a megéri kategória, bár nem 5 dodó, ahogy te várod :D
5.
5.
Falcon
Az elsö része igazi müremek, a legjobb szimulátor! logitech g29 est emiat meg a dirt rally miat vettem meg voltak nagy csalodások pl:asseto corsa pc tábor besztárolta aztán kiderült hogy kb 10 évves lemaradásban van grafikában tartalomra meg mint egy demo ugyhogy a project cars2 elsö napos vétel
4.
4.
crytek
Jöjjön is hátha az első fullos ára is leszáll a földre
3.
3.
GAMEROD
Remélem az éjszakai versenyek grafikáját jobban kidolgozzák mert a nappalihoz képest az kritikán aluli volt.
2.
2.
sasncore
#1: Kevés a tartalom, amúgy jó játék tetszik nekem is sajnos azért valamennyire lehúzás lett (mást ígértek). Reméljük a második rész megfelelő tartalommal, optimalizáltan készül el, az első rész jó alap (élvezet vezetni benne). Egy Forza Motorsport 3-at megközelítő tartalommal év játéka lenne nálam.
1.
1.
DarkLord
Elég jó kis autós játék az első része is, rengeteg pálya, rengeteg kocsi, jó és élvezetes versenyek, frankó látvánnyal. Nekem bejött, mindig szívesen tolok rajta pár kört.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...