Elkészült az Uncharted-film forgatókönyve

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Az adaptáció nyáron kinevezett írója bejelentette, hogy elkészült a forgatókönyvvel, így a részéről semmi akadálya, hogy valóban elkezdődjön a forgatás az idén. Tényleg sínen a projekt?

A szupercsapat mögött is álló Joe Carnahan az Instagramján jelentette be egy fotó társaságában, hogy elkészült az Uncharted-film forgatókönyvével, amely szerinte "irtó király" és egy valódi "szörnyeteg" lett. Mint írja, az igazi munka persze csak most kezdődik, de ez is fontos fejlemény a régóta halogatott projekt kapcsán.

Carnahant a nyáron igazolta le a Sony, a rendezőt, Shawn Levyt pedig októberben találták meg. Ha minden jól megy, ez a stáb valóban megvalósíthatja a filmet, Levy például maga is bizakodó, és letette a kisdobosesküt, hogy idén tényleg elkezdik a forgatást. Tény, a kész forgatókönyvvel egy lépéssel beljebb vagyunk.

23.
23.
Norbiii
Gerard Butler, mint Nathan Drake:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/22/07/ae/2207aead195a49e5c859ad5b2590fdae.jpg

Jake Gyllenhaalnak, vagy Tatumnak talán jól is állna. A mai fiatal színészeket, azért olyan nagyon nem ismerem, de remélem király lesz a film!
22.
22.
Norbiii
Én Adam Sandlert, vagy Rob Schneidert látnám a legszívesebben Nathan megtestesítőjeként! Komolyra fordítva, ha fiatal lenne Harrison Ford, akkor tutira őt mondanám, bár így is remélem lesz Indiana Jones 5 vele!
19.
19.
_NMI_
Whalberg? Bírom a csávót, de olyan, mint hanyatt lökött krumpliszsák.
14.
14.
silkgoat
#13: Boogie Nights, The fighter, The departed, Ted

Szoval annyira nem rossz szinesz, mint amennire Te nem ismered a filmjeit :D
13.
13.
A Fénybenjáró
Remélem, hogy nem a ki*szott Mark Wahlberg lesz Nathan!
12.
12.
Kaslerka
Én is csak Nathan Fillion-t tudnám elképzelni erre a szerepre. Chris Pratt-et meg Indiana Jones-ra, ha mindenképpen szeretnének egy fiatallal újból neki indulni.
10.
10.
Gunner23
Örülök hogy nem csak én gondolom úgy hogy Chris Pratt tökéletes Nate lenne.
8.
8.
Macifasz
#6: A jelenlegi színészek közül én is őt tudnám elképzelni. :-)
6.
6.
NathanDrake
Nathan szerepére Chris Prattet tudnám elképzelni. Valamelyik nap néztem meg A 7 Mesterlövészt és mintha az élő Nathant láttam volna csak épp westernes filmben :D
Chris szinte ugyanúgy előadta magát mint Nathan vicces laza szeret csipkelődni és a legszorultabb helyzetekbe is eltud sütni egy-egy poént. Casingosoknak meg a rendezőnek van egy kis eszük akkor őt választják. Én szerintem ő lenne a legalkalmasabb
5.
5.
Firsttime
Sem az írónak sem pedig a rendezőnek semmi komolyabb produkcióhoz nem fűződik a neve... Nem hiszem, hogy ebből valami jó sülne ki :(
4.
4.
Netricho
Nathan Fillion-t tudom csak elképzelni Nathan Drake-nek. A baj az, hogy ő már 45 éves, korábban kellett volna. Ahogy Last of Us filmet is Ellen Page-el, mint Ellie. :P
2.
2.
DarkLord
Kíváncsi vagyok rá őszintén, bár a játékok is majdnem már a film kategória, szóval csak rosszabb lehet nálam alapból úgy is, hogy ki tudja mi lesz belőle...

Rossz példa a közelmúltból az Assassins Creed , na az fene rossz lett, viszont a Warcraft meg úgy ahogy jó (mondjuk az AC-hoz képest meg über munka)
1.
1.
Macifasz
Na majd mefglátjuk miféle szörnyeteg ez...félek, hogy a B kategóriás, tucat akciófilmes szörnyeteg lesz, amit nem csak a játék ismerői, de a laikus nézők se fognak élvezni túlzottan. :-/ Persze ne legyen igazam, de amikor az ember olyan neveket olvas, mint Levy, aki eddig szinte csak családi vígjáték féleségeket rendezett, valamint Nathan szerepére Whalberg, akkor ott bizony elfog az aggodalom. És félreértés ne essék, Whalberget alapjáraton birom, de Nathannak kb. vicc kategória lenne. Max Payne szerepe se illett hozzá, mondjuk az valszeg bárkivel a hulladék kategóriát képviselte volna, annyira nem volt semmi köze a játéákhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...