For Honor - kiderült, hogy mikor indul a béta

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 11.
  • Korai verzió
Bő két hét múlva veszi kezdetét a For Honor zárt bétatesztje, amibe bármelyik platformon belevághatunk majd. Itt kóstolhatunk bele először a War of the Factions eseménybe is.

A Ubisoft ígéreteinek megfelelően még ebben a hónapban belevághatunk a For Honor bétatesztelésébe, a zárt bétateszt január 26-án indul, és január 29-én ér majd véget. A próbakörre itt tudtok jelentkezni, PC-n, PS4-en és Xbox One-on is lehet próbálkozni.

Habár a tesztelés zárt, valószínűleg rengeteg játékost beengednek majd rá. Egyrészt vészesen közeleg a február 14-i premier, a rajt előtt pedig illene valami kiadósabb próbát tartani, másrészt a bétában élesedik a War of the Factions fícsör: ez egy metajátékmód, amiben kiválaszthatjuk a kedvenc frakciónkat, és a győzelmeinkkel egy globális megmérettetés keretein belül segíthetjük dicsőségre azt. A győztes oldal képviselői extra bónuszokat kapnak majd, ezeket már a végleges változatba is magunkkal vihetjük.

A For Honort korábban többször is kiveséztük, az alfatesztről itt írtunk.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
1.
fehersam
Meglepődtem, hogy ez nem open. Mert ugye tudjuk, hogy akárhogy is nézzük, ez reklám/teszt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...