Sztoritraileren a Troll and I

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 12.
  • Videó
Link másolása
Végre többet is megtudhatunk a Spiral House legújabb alkotásának történetéről, amely egy fiú és egy troll barátságáról szól. Sajnos menekülniük kell az üldözőik elől a második világháború utáni Skandináviában.

December közepén mutatkozott be a Troll and I, a Spiral House kooperatív módra kihegyezett akció-kalandjátéka. Annyit tudtunk róla, hogy egy böhöm nagy troll és egy ártatlan fiú összebarátkozik benne, és közös erővel győzik le a nehézségeket.

Főhősünk a tizenéves Otto, aki valószínűtlen barátságot köt a mítoszokból ismerős lénnyel az 1950-es évek Skandináviájában. Egy csomó vadász szeretné leteríteni a trollt, így nagyrészt menekülünk kell az üldözőink elől. Fenséges hegyek közt kalandozhatunk, mindkét szereplőnek egyedi képességei vannak, amiket kombinálva több fejtörőt is abszolválnunk kell. A kampány egyedül is végigjátszható, egy gombnyomással válthatunk a két karakter közt.

Természetesen harcolni is fogunk a Troll and I-ban, ahol szintén előtérbe kerülnek hőseink egyedi kunsztjai. Otto méregbe mártott szigonyokkal harcol, időnként a behemót troll láthatatlanság-képessége is életmentő lesz, és ha minden kötél szakad, egy fatörzzsel vághatunk rendet az ellenség soraiban.

A játék március 24-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6.
6.
KopyAti
4.
4.
imchristailor
En vagyok az egyetlen, akinek kisse gagyinak tunik az egesz?
3.
3.
Prax
Ez a troll úgy néz ki, mint a füves raszták némi down kórral fűszerezve.
2.
2.
ilovenancythompson
Egész jó koncepció és sztori, aranyos.
1.
1.
DarkLord
Egy egész jó dolog is lehet még ebből, nekem eddig tetszik. Szóval zéró elvárással csak pozitívan lehet benne csalódni majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...