Egyre több fejlesztő áll a Switch mellé

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Mára is jutott néhány játékbejelentés a Nintendo márciusban érkező konzolja kapcsán. Most már biztos, hogy a Syberia 3 is tiszteletét teszi a masinán, de jön az NBA 2K18 és a Dragon Ball: Xenoverse 2 is.

A tegnapi ár- és dátumleleplezés után egyre több kiadó és fejlesztő jelentette be, hogy teljes vállszélességgel kiállnak az új platform mellett. A várható szoftverfelhozatalba az alábbi videó ad betekintést.

Lássuk a részleteket!

Az Activision már biztosan elhozza Switchre a Skylanders Imaginatorst, noha egy Call of Dutynak is tudtunk volna örülni. Remélhetőleg nem sokáig marad családbarát a masina, és jönnek a komolyabb címek is. Egyelőre úgy tudni, hogy a fizikai játékfigurák kimaradnak, csak a digitális karakterekből szemezgethetünk, ha bővíteni szeretnénk gyűjteményünket. Megjelenés márciusban.

A Microïds szerint a Syberia 3 is tiszteletét teszi az új konzolon, Kate Walker friss kalandja egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, annyit tudni, hogy 2017 első negyedévében várható.

A 2K Games bejelentette, hogy az NBA 2K18 biztosan nem hagyja ki a Switchet. Az egyik legjobb sportjáték-sorozatról van szó, így ennek kimondottan örülünk. Az anyag a megszokott platformokon is napvilágot lát, a bővebb részletek később futnak be.

A Bandai Namco is beáll a többiek mellé. Bár a Dark Souls-kollekcióról nem esett szó, jó hír, hogy a Dragon Ball: Xenoverse 2 sem hagyja ki a platformot. A kiadó több Switch-játékon dolgozik, beleértve az új Tales- és Taiko Drum Master-címeket.

Ha összezavarodtál a dátumokat illetően, az Eurogamer képére vess egy pillantást:

66.
66.
myrte
Jönne még Monster Hunter és hirtelen megugrana az eladás pár millióval.
64.
64.
Heldengeist
#63: ???
Már a blogokat is lopják, vagy mi?
63.
63.
Norbiii
#59: Gondolom azert mert a Grafika nevu blog az en irasom volt. Egyebkent kedves volt Tole.
61.
61.
north
#59: Nem feleltek meg az ANTSZ 2002/42-es rendeletének :D
59.
59.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Lecsókolbász blogjai miért lettek törölve?
57.
57.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#54: Ezek sarkított példák voltak, de lényegében igaz, az ember hajlamos elfogult lenni egy témával szemben. Semmi gond ezzel, tudja helyén kezelni a válaszokat észrevételeket is.
54.
54.
Norbiii
#52: A ket idezet nem tolem valo ha jol emlekszem. Te korrektul ertelmesen irsz. Tamogatom a fejlodest. Ps4 rol irtam
52.
52.
delphijos
#51: A tisztesség kedvéért, Admin is meg én is olyanokat tettük szóvá, amikor pl. olyan megjegyzések voltak hogy:

"minek HDR támogatás xy játékhoz, max. 10 ember tudja kihasználni"

"ki a francnak kell 4K amikor nem is látni a különbséget"

és hasonlók. Ha én azzal jövök ide hogy "egy rakás szar a Nintendo, és gagyi a hardver, kell a kutyának", akkor még jogosnak is érezném a "kritikát". De én se vagyok grafika mániás, pontosabban az elsődleges a játékélmény. Én igyekeztem a saját szempontontomból logikus érveket felhozni, és EGYÁLTALÁN NEM ZÁRKÓZOM EL A SWITHCH-től, csak leírtam hogy nekem mi az ami kéne hogy beruházzak rá. És ezek pont nem a multi címek ( azt tudom PS-en is játszani ) . Másrészt az a kifacsart logika annak ellenére nem tetszik hogy nem a grafika a lényeg, hogy nem baj ha gyenge a hardver, mert "sose az volt a fontos". Jó, ne is legyenek olyan játékok ahol CSAK a grafika a jó, de azért nem baj ha egy jó játék szép is. Egy Mario játék "rajzfilm szerű" grafikáját persze hogy a Wii U is hozza, de pont az kéne, hogy azért ne csak ilyen stuffok jöjjenek majd Switch-re. És akkor nekem is lesz egy.
43.
43.
delphijos
#41: Ezek mind jók, de nekem kell olyan is amiben "elmerülhetek", ami egy kicsit "komolyabb". Én teljesen kizártnak tartom hogy pl. egyedül nekiálljak Mario Kart-ozni.... Ezért nincs jelen genben ONE-om sem. Az a pár játék ami érdekelne, és nem multiplatform, nekem nem ér meg még egy platformot. Előző genben volt PS3-om és 360 is , mert volt értelme. Wii-m is volt. Az még csak "partikonzolnak" is megérte volna, mert jóval olcsóbb volt. De most, majndem partiban vannak az árak. ( Memóriabővítés pl. tuti hogy szinte rögtön kell majd ) Legyen több ennél, és nekem is lesz.
42.
42.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Csak régen azért szerettük a nintendot n64, gc, Mert a Mario, Donky King Pokemon mellett, Elfért egy Turok, resident evil, Carmaggedon, castlevania, Conker's Bad Fur Day, perfect dark, nem volt beszűkülve egy rétegre. Lehet azt mondani hogy a családbarát játékairól lett híres-sikeres a nintendo. De gyerek játékok mellett mindig ott voltak az akció játékok is. Volt választék minden korosztály számára. Ma ha megvesz egy N konzolt az ember az "korlátokkal" is jár.
41.
41.
Norbiii
#40: Oké, részedről ez totál érthető.

Egyébként mely játékok érdekelnének Wii U-ra? Mario kart 8, Mario party 10, Toad, Yoshi stb....
40.
40.
delphijos
#36: "Persze más kérdés, hogy miért Ps és Xbox fanoknak akarna megfelelni az N"

Én nem vagyok semmilyen fan. Szeretem a jó játékokat, a Nintendo-val sincs semmi bajom. DE. Egész egyszerűen ANNYI jó játék nem jött WiiU-ra hogy a PS mellé igényem lett volna rá. Még azt se mondom hogy ami jött nem jó. És nem is multi címekre gondolok, arra ott van a ps, hanem miért nem jönnek Fire Emblem szintü játékok ?? Egész egyszerűen nekem ennél több kell hogy bevásároljak egy platform-ba. 3DS-en se szeri, se száma a szuper RPG-knek, nem is gondolom hogy azt Mario-val akarnák eladni. ( És más sem, furcsa hogy népszerű, nem ? ) Na, ez hiányzik....
39.
39.
ilovenancythompson
azt kell mondjm nekem ez mocskosmód tetszik rág vártam valamit ennyire mint
a Switchet.
38.
38.
#37: Azert foglalkozunk annyit mert az lenne jo ha lenne egy egeszseges 3. ut, de helyette egy ujabb bukas kozeleg. Senki se beszelt itt csillivilli grafikarol, a Minecraft pl PS4-en is magasan vert sokaig mindent, egyszeruen csak az onmaguk temetese a baj, es hogy annak idejen amilyen komolyat alkotott a N a Wii-vel, mara csak arnyeka onmagara. En pl a Vitanal ugyanugy szentsegeltem, hogy abba is meg vegyek memo kartyat, ahogy itt is. Nem N ellenesseg ez, ok maguk sajat maguk ellensegei ezek szerint. Amugy a most bejelentett cimekbol hogy nem tunik fel, hogy kb 2-3 exkluziv a tobbi van v lesz a tobbin is?? Sot, PS4-en 3x annyi ugralos lesz mint Switchre 3 ev alatt...
37.
37.
Norbiii
#36: A Ps, Xbox mellé szerintem jó, hogy van egy másik alternatíva is, ez pedig a Nintendo. Aki akarja megveszi, aki meg nem az nem, aki meg mondjuk totál utálja a Nintendo-t, és a Ps-t, vagy az Xboxot favorizálja, azt meg nem értem miért foglalkozik ennyit a Nintendoval, ha úgyis mást szeret...
36.
36.
Norbiii
#34: A 31-es kommentemben csak arról beszéltem, hogy milyen mókás a Nintendo-n, Wii U-n játszani, hogy mennyire klassz dolgokat nyújt a Nintendo. Erről és másról nem beszéltem, de ha nekem címezted és szóba jött:

Pontosan erről van szó, az igények megváltoztak, ma előbb népszerűbb egy Ps és Xbox, mint a Nintendo, a mai fiatalok egy nagy része elsősorban Ps4/Xbox menő címekre vágyik, mai stílusú játékokra, és csúcs grafika még csúcsabb grafikjára.
Mivel a Nintendo egyik irányt sem követte mostanában, ezért nem volt népszerű, mert ahogyan szokták mondani, sajnos csak a Mario nem vitte a Wii U-t a hátán, hiányoztak a multis címek! Persze más kérdés, hogy miért Ps és Xbox fanoknak akarna megfelelni az N, persze nyitni jó ötlet, és nyereséges is lehet, mert tágabb közösség az jobb az N-nek is!
34.
34.
delphijos
#31: A Wii nagy újítás volt akkor , ami miatt elnézték az emberek a gyenge hardvert. Ha igazatok lenne, akkor szárnyalna a WiiU. Én se mondom hogy rossz az N, és abban amiről beszéltek verhetetlen, de szerintem senki sem tart CSAK Nintendo konzolt ma már. ( Vagy úgy, hogy PC-n játszik ) És minden azon múlik, hogy ki hajlandó pénzt áldozni rá, "másodlagos" platformként. Azzal értek egyet amit Gamerod írt, hogy "nem rossz dolog hogy van ilyen IS". És nálam az IS-en van a hangsúly. Semmi fikázás nincs a dologban, csak tényleg az a kérdés hogy az amit írtok, ma képes-e eltartani egy egész platformot. A WiiU szereplése azt mondja hogy nem. Majd meglátjuk hogy a Switch képes lesz-e rá.
32.
32.
GAMEROD
Én is erre akartam rátérni régebben hogy a Nintendót nem kell összehasonlítani az egyéb konzolokkal, a Nintendó családi játék ami nagyon jó szórakozást tud nyújtani főleg kisgyerekes családoknak és családi, társasági összejöveteleken. Emlékszek a WII-t is fiákázták sokan, még én is, de amikor egy karácsonyi összejövetelen teniszeztünk a nunchuk kontrollerrel és mennyire szórakoztató volt kapásból rájöttem hogy ez egy más világ mint a többi konzol, és egyáltalán nem rossz dolog hogy van ilyen is.
31.
31.
Norbiii
#30: Egyetértek veled! Rengeteget Wii U-zunk a Mario Kart 8-al, és imádják! Akkora móka társaságban, hogy ezt nehéz leírni, ezt csak átérezni lehet! Ott a Mario party 10 Bowser mód, ahol valaki a gamepaddal van a gonosszal, a másik 4 játékos ellen, hatalmas! Nagyon szeretjük!
30.
30.
Geribácsi
A metán a top 10-ben 3 Nintendo game van. Azért csak annyi mert az első tízben 5x van a GTA IV-V különböző platform portja.

De igazából ez is mellékes. A Nintendo magasról leszarja a HW nyers erejét, mindig az innováció volt a lényeg és a saját brandek.
Konzolokat gyűjtök, időről időre előveszem őket a vitrinből nosztalgiázni (Dreamcastot, PS2-t sőt akár az igazán elqrt Atari Jaguár-t is beizzítom néha), de ami stabilan kint figyel az aktuális generáció mellett a TV-re kötve az bizony a NINTENDO...

A Wii zseniális, az egész család imádja, a "némileg" gyengébben sikerült WiiU is, hiszen ha arról van szó hogy a család nyomjon valamit együtt ebben a az N verhetetlen.
Szerintem a konzol elsősorban erről szól, aki nem kazuár az úgyis PC-n nyomja.
Nyilván azon nincsenek exclusive-ok, aki nem tud meglenni pl Uncharted nélkül úgyis vesz Ps3/4-et. (vagy Journey nélkül, intelligencia/izlés kérdése :D)
29.
29.
#28: Na ezért gáz a Nintendo, egyrészt mert telefonokhoz kell hasonlítani, holott azt mondták rá hogy otthoni + kézi konzol, megjelenéskor már lehet venni bele 20 ezres kártyákat bővítgetni és a játékok 2-3 címen kívül ugyanazok amik máshová is jönnek. És könyörgöm Super Street Fighter 2?? Hát ezen se sokat kellett dolgoznia a Capcomnak, és ennyi lesz a 3rd party támogatás, hogy páran eladnak erre is néhány régi remastered cuccot és kész. Fifa is jön. Igen de nem Fifa 17 meg 18, csak Fifa. Mert külön, butított kell. Ez is alapból lemaradás már. Két játék tetszene, de abból az egyiket tuti megkapjuk Wii U-ra is amit majd használtan olcsóbban be lehet szerezni (Zelda), a másik meg simán jöhet Wii U-ra is mint az első (Xenoblade 2)....erről ennyit.
27.
27.
Don Mattrick dr Phil Spencer
https://media.giphy.com/media/3oriOgee3sEs7EKjLy/200.gif Nintendi is back.
26.
26.
shatterhand
Azert dark souls,bf,cod,gta tuti nem lesz. Kiadjak azt amit a nintendo kozonseg erdekel : sport,gyerekjatek, csaladi cuccok, egy ket exkluziv. Nem fognak olyanva belefutni hogy mashol millios eladast itt par ezerrel mutogassanak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...