A Switchet se hagyja ki a Minecraft

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Minecraft-portokban utazó 4J Studios a hivatalos Twitter-csatornáján erősítette meg, hogy a lassan minden létező platformon elérhető Minecraft természetesen a Nintendo új konzolját, a Switchet sem kerüli el.

A múlt heti nagy Nintendo Switch-bejelentések és -részletek közepette kissé elveszett az információ, miszerint a lassan kenyérpirítóra is elérhető Minecraft természetesen a kiotóiak új konzolját se fogja elkerülni. Mindezt maga a Nintendo, majd később a fejlesztésért is felelős 4J Studios is megerősítette, előbbi egy hivatalos adatlapon, utóbbi pedig a saját Twitter-csatornáján egy képpel, amelyen a már Switchen futó változat látható.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a Minecraft tiszteletét teszi egy Nintendo-konzolon, hiszen 2015 decemberében Wii U-n is elérhetővé vált a virtuális homokozó.

A játék először 2011-ben jelent meg, még PC-n, amit hat hónappal később követett az Xbox 360-as premier, majd pedig mobilokra, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra, PS Vitára és PlayStation 4-re is elérhető lett a Mojang alkotása.

A Nintendo Switch március 3-án jelenik meg a piaci szempontból fontosabb európai városokban, méghozzá 299 eurós árcédulával. A konzol már most hiánycikknek számít.

7.
7.
rDAVE
Local multit remélem nem hagyják ki.
6.
6.
mestermagyar
#5: Nekem a 2 éves ARM hardveremen 40-60fps-el futott akár maximum látótáv és grafika mellett. Ezen meg se fog csuklani. Ne a java-s régi mineszaftra gondolj amikor a teljesítményről beszélsz.
5.
5.
zozo76hun
#4: nana, vard ki a veget. lehet hogy tapegyseg nekul mar szaggat majd rajta, akkor kevesebb kraft lesz elerheto. :)
4.
4.
Codehook1337
Ez legalabb fut majd komprumiszummok nelkul rajta :Ddd
1.
1.
lesik20
Azért örülök hogy a Microsoft nem tette platform exluziv

Persze amikor megvette a Mojangot akkor már kész volt a PS4-es meg a Vitás verizó is, de örülök hogy késöbb megjelent Wii-U ra meg most Switch-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...