Elrajtolt a Sundered Kickstarter-kampánya

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 17.
  • Hír
Link másolása
Igaz, tétje már nincs, mert lényegében azonnal összejött a fejlesztők által kért összeg: a Jotun-csapat új metroidvaniája rendkívül ígéretesen fest, meseszép grafikával és addiktívnak ígérkező játékmenettel várnak minket a srácok.

A Sundered főszereplője Eshe egy rejtélyes, véletlenszerűen alakuló labirintusrendszerben találja magát. Hősünket nemcsak a rá leselkedő szörnyhordák és a gigantikus monstrumok állítják kihívás elé, arról is döntenie kell, feláldozza-e az emberi oldalát egy kis plusz kakaóért cserébe.

Ahogy a fejlesztők is leszögezik, a magas újrajátszhatósági értékkel megáldott metroidvaniának természetes része lesz a halál, azonban akad ennek pozitív oldala is: ha meghalunk, a Hubban éledünk fel, ahol lehetőséget kapunk a karakterünk testreszabására és a képességeink fejlesztésére. A már emlegetett dilemmát az úgynevezett Elder Shardok felhasználása jelenti: ezeket a bossharcok után kapjuk meg, és lehetővé teszik, hogy megerősítsük velük egy-egy képességünket.

A Thunder Lotus Games a Jotunhoz hasonlóan a Sunderedre is a Kickstarteren gyűjt, a kampány a minap indult el és február 16-ig tart. A jó hír az, hogy tétje nincs, szinte azonnal összejött a célként kitűzött 25 ezer kanadai dollár, ugyanakkor a készítők azt mondják, számukra amúgy is fontosabb, hogy a játékosok már most belefolyhassanak a fejlesztésbe és visszajelzésekkel támogassák őket.

A Sundered megjelenése 2017 júliusában várható PC-re és PS4-re.

2.
2.
XuChi
"megjelenéskor"

Szerkesztésgomb merre vagy így 2017 elején ????
1.
1.
XuChi
Instant Get megkelenéskot :) Nagyon àllat lesz ez !!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...