Call of Cthulhu - az őrület határán

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 19.
  • Videó
Link másolása
Nem lesz hiány borzongásban, hiszen H. P. Lovecraft misztikummal teli univerzuma is kibővül, méghozzá egy vadonatúj videojáték jóvoltából. Az új Call of Cthulhu már három éve készül, de idén biztosan megkapjuk.

A legújabb Call of Cthulhu-játék meglehetősen kalandos utat járt eddig be, hiszen a játékot gyakorlatilag napra pontosan három évvel ezelőtt jelentették be. Akkor még a Frogware ügyködött a projekten, hogy aztán tavaly februárban a kiadásért felelős Focus Home Interactive megerősítse, a Sherlock Holmes-játékokért is felelős csapat helyett a Blood Bowlt és a Styx: Master of Shadowst is jegyző Cyanide viszi tovább a munkálatokat.

A játékról legutóbb épp decemberben hallhattunk, akkor ugyanis új képekkel bővült a galériánk. Ma egy új trailer jelzi a rajongók számára, hogy lassan révbe ér a fejlesztés, így ha minden igaz, valamikor idén biztosan megkapjuk a játékot, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Az új Call of Cthulhuban egyébként egy Edward Pierce nevű magánnyomozót alakítunk, aki egy híres művész és családja rejtélyes halála után nyomoz, méghozzá a Boston közelében található Darkwater Islanden. Ugyan Pierce mindig is megbízott ösztöneiben, de amikor rejtélyes körülmények között testek tűnnek el és furcsa események egész sora kíséri nyomozását, ráeszmél, hogy valami nagyon misztikus dologba nyúlt bele.

10.
10.
PaprikaJancsi
Kirázott a hideg! Tuti vétel lesz.
9.
9.
Tokodboy
Én is remélem, hogy külső nézetes lesz, én úgy sokkal jobban bele tudom magam élni. Én egy alone 4 szerű játékot szeretnék.
8.
8.
DarkLord
Valami kemény nyomozgatásra már igazán ki vagyok éhezve, ez nagyon jól hozza a feeling-et és, ha a történet is rendben lesz én tuti szeretni fogom. (A lentebb említett Alone 4 meg az egyik személyes kedvencem, nálam az a széria gyöngyszeme és amúgy is egy eszméletlen jó játék mai napig).
7.
7.
dcba
#6: A bujocska engem is idegesit, utalom amikor meg egy mezei kis eger elol is bujkalni kell, de az FPS nezet sztem a valaha volt legnagyobb talalmany a jatekokban. En nem kimondottan szeretem a TPS-t, mert olyankor nagy esely van ra, h unszimpatikus a karakter es emiatt nem jatszom a jatekkal, (pl Gta 4 es 5), mig ha FPS a jatek, akkor a karakter kvazi en vagyok es en vagyok a jatekban, nem egy taplo ukran vagy egy no.
6.
6.
KRAT0S
Nem értem miért kell minden horror játékban fps nézetet használni :-/
Mert így jobban félsz?lehet...sztem meg így nem kell karaktert csinálni...
Sebaj kimarad ez is meg a resi7 is,elegem van már a bújócskából..ha minőségi ha nem.
5.
5.
Giga0509
Borzasztóan várom ezt a játékot.Remélem azért más Lovecraft történetekből is csinálnak játékot,van még rengeteg elképesztően jó.
4.
4.
Tokodboy
#3: Pontosan így van. Azért lett az is jó horror játék.
3.
3.
dcba
#2: Az Alone elso 4 resze nagyon kemenyen meritett a HP Lovecraft tortenetekbol, ezert a hasonlosag. Igy a helyes kifejezes inkabb, h az Alone tiszta Call of Cthulhu.

De nagyon kell nekem is, baromira varos. Resident Evil utan remelem ez is jo lesz.
2.
2.
Tokodboy
Tiszta Alone In The Dark 4. Kell azonnal :D
1.
1.
dcba
uh akarom!!!

Az elozo a kopottas grafika es a millio bug ellenere, nagy kedvenc volt. Remelem jol lattam, h ez is First Person nezetu lesz, nagyon jo lenne valami hasonlot kapni mint a regi volt, csak persze jobb kivitelezesben es modernizalva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...