Elindult a Halo Wars 2 bétája

Link másolása
Mától elérhető, és egészen január végéig nyúzható a Halo Wars 2 nyílt bétája PC-n és Xbox One-on. A játék nemrég aranylemezre került, így semmi akadálya a februári megjelenésnek.

Tavaly a szerencsésebbek már kipróbálhatták a Halo Wars 2-t, most azonban bárki belenézhet a játékba a mától elérhető nyílt béta keretein belül. A 12 gigás kliens már megtalálható a Microsoft Store-ban, és egészen január 30-ig lehet próbálgatni.

A bétában csak más játékosok ellen játszhatunk, így az AI elleni gyakorlás lehetőségét ne is keressétek. Helyette kaptunk egy egész hosszú tutorial videót, íme:

A fejlesztők a napokban bejelentették, hogy a cím aranylemezre került, azaz a fejlesztés lezárult és már csak a sokszorosítás van hátra a február 21-i megjelenésig.

4.
4.
anadrex
Nekem valami vállalati verziós win10-em van amiben nincs store, akkor erről ezek szerint lecsúsztam pedig kipróbáltam volna.
3.
3.
anadrex
Regisztráltam rányomok, hogy " get the game", de nem történik semmi. Le kell töltenem a store-t és azzal tudom majd leszedni a játékot?
1.
1.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Ha javul az egységek útkeresési képessége, nagyon jó játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...