Nintendo Switch - nem lesz Netflix-applikáció

Link másolása
Eddig csak pletykáltak róla, a Nintendo ma azonban megerősítette, hogy a Switch nem fog támogatni semmilyen videóstreamelő szolgáltatást a megjelenéskor - hozzátették, később még lehet, hogy pótolják a hiányosságot.

Bár nálunk egyelőre még csak felfutóban van a Netflix, a tengerentúliaknak komoly érvágás lehet, hogy netflixes applikáció nélkül jelenik meg a Nintendo Switch. Eddig csak találgatások voltak a témával kapcsolatban, ma azonban egy közleményben megerősítette a Nintendo pletykákat.

A vállalat szerint a céljuk egy remek videojáték-konzol létrehozása, így a megjelenés pillanatában semmilyen videóstreamelő szolgáltatást nem fog támogatni a gép. Hozzátették, hogy később megeshet, hogy pótolják ez a hiányosságot. 3DS-en és a Wii U-n egyébként elérhető a Netflix applikációja.

73.
73.
delphijos
#72: *ezekkel is csak az nem játszott aki NEM akart
72.
72.
delphijos
És még egy dolog. A 3DS miért népszerű? Azért mert csillió, a legkülönbozőbb féle játék jelenik meg rá. Én annyira nem vagyok grafika mániás, hogy a mai napig rengeteget játszom Vita-n, PSP-s játékokkal, mert rengeteg szuper RPG jelent meg rá. Még a nyüves Fire Emblem-ek is mobilra jönnek ki, nem Switch-re, pedig azok is legalább szinesítették volna a palettát. Helyett jön Mario Kart 8 Deluxe ( nem bírtak volna egy új részt csinálni legalább ?? ) de még az se bír kijönni a premierre.... Premierkor lesz egy Zelda, a fene se tudja milyen 1-2-Switch , egy Disgaea 5 ( amit aki akart már sz...rá játszott ) egy Tetris??? egy Bomberman?? egy Rayman , Skylanders, és az I am Setsuna ( ezekkel is csak az nem játszott aki akart ) . Lehet kihagyam valamit, de semmi lényegeset. Ebből a Zelda ér is valamit. A többi még azt sem tudja megmutatni amiről a reklám videó szólt......
71.
71.
Yanez
Azt még elfelejtettem hozzátenni kedves Futszi, hogy akkor sem költenék olyanra, ami nem kell nekem, ha percenként keresnék 300 dollárt. Ahhoz, hogy megvegyek egy terméket, a cégnek meg kell győznie, hogy valóban van olyan jó, hogy én is hasznát veszem. A Switch erről (eddig) nem győzött meg, épp ellenkezőleg, mindent megtesznek, hogy elvegyék az ember kedvét. Nézz körül a neten, nemhiába egyre több negatív hangvételű hír érkezik a konzolról! Sajnálom, mert a Nintendo volt mindigis a legjobb konzol! Ám ez az éra a WiiU-val véget ért.
69.
69.
delphijos
Igazából tényleg azt érzem hogy szélmalom "harcot" vívunk. Futszi imádja a N játékokat, és fejébe vette hogy mi azt akarjuk mondani hogy szar. Az hogy a 2012-ben megjelent konzolra még mindíg azért nem váltottak az emberek, mert még mindíg az előző generávióval játszanak, az elég hmmm...... Szerinted jó jel hogy emberek milliói kihagytak egy komplett generációt, mert arra amire használják "partizás" azzal a pár játékkal tényleg elég a Wii is..... De ez a legjobb, szerintem is itt van a lényeg:

"a semmiféle diverzitást nem kínáló játékfelhozatal teljesen elvágja a játékosoknál. Ha a maguk kategóriájában jók is, ez a műfaj érdekli legkevésbé a százmilliós játékostábort."

Pontosan erről van szó. Azt meg hogy próbálom magyarázni hogy az hogy ha az 10 milliós Nintendo rajongótábor aki a WiiU-nak is bizalmat szavazott megveszi majd NEM LESZ ELÉG, teljesen ignorálod.
43.
43.
Heldengeist
#42: Plusz lehet, hogy összességében a WiiU-ra megjelent játékoknak valamivel magasabb az átlag értékelése, de PS4-re meg több 8/10-es vagy magasabb értékelésű játék van, mint a WiiU teljes játékkínálata A-tól Z-ig.
37.
37.
Yanez
#33: Tökéletesen megfogalmaztad amit jómagam is leakartam írni!

Futszi: Az az érzésem, hogy te csak a WiiU korszakában csatlakoztál a Nintendo világába. Én NES óta szinte mindig ott voltam és bizton mondom neked, ez már nem az a Nintendo, akit mindenki szeretett! És nem kellene vaknak lenni irántuk, csak mert lesz egy jó Zelda játék. Attól még komédia amit művelnek.

Én sem védem a Psvitát, csak azért mert van rá egy jó Uncharted meg egy klassz Killzone és Gravity Rush.
31.
31.
zozo76hun
ma reggel nezem az android play-store-t, mar a fooldalon ott a MARIO. mintha a Nintendo mar elore menekulne a mobil platform fele, nem bizva a SWITCH sikereben. mondjuk nincs is nagy okuk ra.
29.
29.
Heldengeist
#19: A netflix app hiánya tényleg nem deal breaker, de amikor napok óta csak olyan hírek jönnek, hogy mit nem tud és mi nem lesz rá, plusz olyan hardverrel jön, egy még meg sem jelent játékkonzol, amit majdhogynem a telefonom lepipál, azért tényleg felmerül a kérdés, hogy ezt most komolyan gondolják-e.
28.
28.
delphijos
#19: Azzal egyetértek hogy a Netflix app hiánya szerintem is teljesen jelentéktelen. DE:

"Te úgy is tudod, hogy csak az okot keresik, hogy valamibe belekössenek"

Én meg a másik oldalon azt látom hogy ugyanez megy. Minden meg van magyarázva. Gyenge a hardver ? "Hülyék vagytok, az N nem erről szól". Nincsenek 3rd party címek? "Hülyék vagytok, az N nem erről szól" Drága ehhez a tudáshoz képest? "Hülyék vagytok, az N olyan jó hogy mindenki meg fogja venni". Szóval ez sem jobb ám, hogy minden zsigerből a földre van söpörve.... Én nem látok semmilyen hater-kedést, miért lenne baj ha jönne egy jó konzol, jó játékokkal? Csak szerintem is vannak gondok ( a Netflix app hiánya mondjuk tényleg lófütty ) és a jogos kritikákat nem kéne igy félresöpörni, és "retardáltat" meg "hatert" kiáltani helyette.
27.
27.
north
#26: Végre valaki jól szórakozik!
Szerintem szánalmasak :D
26.
26.
RangerFox
xd vicces olvasni ezeket a hater komikat
25.
25.
Mortis
van egy olyan érzésem, hogy ezt a konzolt csak a piaci nyomás szülte: a Nintendo-nak esze ágában sem volt új géppel jönni a PS 5, XBox Whatever-ig, csak annyira szidták a Wii U-t, hogy kényszerükben elkészítették ezt - látszatújításokkal s olyan hardware-rel, ami drágább tablet-ekben van. világos, hogy itt is több pénz ment a marketing-re, mint a kutatás fejlesztésre.
20.
20.
GAMEROD
Összeszámoltam, itthon a családban 11 helyen van meg a Netflix. Azt is összeszámoltam hogy a büdös életben egyszer sem volt használva. Gyárilag rajta van minden cuccon, helyfoglalás céljából. Ha valakinek van türelme regisztrálni, és minden platformról bejelentkezni hát egészségére. Meg se lepődnék rajta. Még a telekomos videokölcsönzőt se használtam soha ingyenes akciókor sem. De miért is, itthon az emberek vagy letorrentezik a filmet, vagy pedig 70+1 szer látták már.
18.
18.
GAMEROD
#17: Ja, még az 5 éves DVD lejátszómon is ott van, ki se lehet irtani róla. Szerintem még nagyanyámnál is megvan legalább 3 helyen.
17.
17.
GAMEROD
És minek legyen meg egy háztartásban huszonötödször is a Netflix? De nemcsak a Netflix hanem a Youtube és az összes többi Egyre több ember Smart TV-n használja ezeket, azon alapból rajta van. Ezentúl rajta van telefonon, tableten és még franc tudja miken. Konzolokon nem is kéne ezekkel foglalni a helyet, esetleg egy külön verzión annak aki igényt tart az ilyen appokra. Nem vagyok egy gazdag ember, de akarva akaratlanul ott csücsül a Netflix a tévén, két kábeltévé beltérin, a telefonon, a tableten.
15.
15.
GAMEROD
Netflix mi a francnak, szerintem egy nyugatinak se hiányzik, nemhogy egy magyarnak.
11.
11.
zozo76hun
hat a netfix annyira nem erdekelne, de a youtube hianyozna azert. viszont street-view van ugytudom wiiu-ra, na az marha jo lenne xbox-ra is. eleg sokat hasznalom a pc elott gornyedve, elbirnam a nagy tv-n is bejarni vele a vilagot... :)
10.
10.
Heldengeist
#9: Belegondolva, hogy az ipad-edre valószínűleg nagyobb és változatosabb lesz a játékkítálat, tovább bírja az akku és még abban sem vagyok biztos, hogy a Tegra SoC erősebb az A8X-nél, lehet, hogy jobban jársz, ha a Switchet hagyod inkább otthon, vagy a boltban. :D
5.
5.
PaprikaJancsi
2.
2.
mestermagyar
Úgy érzem hogy a Borderlands port és a netflix elé is beállt a nintendo. Tiszta olyan mint a 6 évesek sorompózós játéka.
1.
1.
Heldengeist
Tud majd ez a gép egyáltalán valamit? Minden hír arról szól, hogy ezt se tudja, az se lesz rá, amazt külön kell megvenni hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...