40 millióig menetelhet a Nintendo Switch

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 23.
  • Biznisz
Link másolása
A DFC Intelligence elemzői pozitívan állnak az új Nintendo-konzolhoz, még a konzervatív becslésükben is azt tippelik, hogy 2020-ig 40 millió példány talál majd gazdára a Switch-ből.

A DFC Intelligence várakozásai szerint 2020-ig 40 millió példány találhat gazdára a Nintendo Switch-ből, ami azt jelenti, hogy közel háromszor olyan jól teljesíthet az új konzol, mint a hányatott sorsú Wii U. Habár a DFC szerint tény, hogy a készlethiány és a viszonylag szerény nyitócímkínálat nehezíti majd a gép terjedését kezdetben, az elemzőcég erős szerint keresletre számíthat a Nintendo.

Az igazi kulcskérdés persze az, hogy az idei ünnepi szezonban sikerül-e kitörnie a kiotóiaknak. Ahogy azt az elemzők mondják, a Switch koncepciója van annyira izgalmas, hogy egy szélesebb közönséget is sikerüljön megszólítani vele, azonban a játékfelhozatal és a Nintendo elbénázott termékrajtjai óvatosságra intenek. A DFC bevallása szerint a 40 milliós szám egy konzervatív becslés, ami azt jelenti, hogy a cég nem tartja kizártnak az ennél nagyobb sikert sem.

24.
24.
user101
Olyan meddő a vitátok, abban a korban amikor már a Sony és a Microsoft is Steam-Machinokat szereltet össze, csak még a saját béna platformukat erőltetik. Abban a korban amikor szemtanúi lehetünk, hogy a Nintendo végre kicsinálja saját magát.

Végre? Igen! Örülnék? Igen! Nektek jó lenne? Igen! Akkor meg miről beszélünk? :)
Steam mindenkinek, dedikált steam machine, amit tök mindegy, hogy minek hívnak ( playstation, vagy xbox ), a lényeg: a játékok... :DDD Végre nem arról szólna a vita, hogy melyik platformra, milyen felbontáson, ki mit csinált. Hanem arról, hogy ki mit csinált...
22.
22.
north
Most kicsit elvonatkoztatok a Nintendotól de témánál is maradok mert a Nintendot is érinti. Vannak egyesek, akik úgy gondolják, hogy ha nekik nem tetszik az adott termék legyen az Konzol, videojáték, Termék kiegészítő, akkor hajlamosak abba a hibába esni, hogy a saját véleményük helyett "mindenki" véleményét próbálják megfogalmazni eléggé érdekes módon. Ez bárhol fellelhető, bármely platformon. válogatás nélkül. Csupán csak azt nem értem, hogy miért nem lehet egy kritikát értelmesen megfogalmazni! Miért kell az, hogy "ennek x grafikája van" "ez miért így néz ki" "ezt a kutya sem fogja megvenni" és a többi. Nem lenne egyszerűbb a saját véleményünk kifejezése ahelyett, hogy X játék/gép... nem üti meg a szintemet ezért senki sem fogja megvenni és bukás lesz...stb.
Miért nem lehet azt írni, hogy "Nekem nem tetszik, Na majd X játékkal jobban elleszek vagy valami" kreatívok vagytok találjatok ki valamit :D
Nem kell mindig azt mondani, hogy ezek sz@r grafika, csődbe megy, meg sikertelen, gyenge, x-edik rész.
Akik meg támogatják az adott játékot, gépet stb. azok meg ha ilyet látnak nem kell felvenni ezeket mert annak végképp semmi értelme.
Okosabbnak kell lenni és nem beleszállni az ilyen komment háborúba mert az jóra nem vezet.
Most a GK komment szekciójának egy részét Ovisokhoz lehetne hasonlítani, csak ezek széklettel dobálóznak és az óvónők/bácsik "adminok" csak bámulnak ki az ablakon de láttam már olyat is, hogy beszálltak ebbe a tevékenységbe. Szóval mindenki nyugodjon le bármelyik cikknél is kommenttel, szépen meg kell fogalmazni és nem lesz baj. Aki meg csak keresi a bajt annak annyi esze is van. Nem érdemes a hülyékkel vitatkozni mert előnyben vannak! :D
21.
21.
Klank
Szerintem egyszer volt Budán kutyavásár a wii-vel. A konzolos piac jelenleg megfigyelhető sajátosságai alapján nem tartom reálisnak.
20.
20.
delphijos
#16: Persze, volt ilyen is, de nem ez volt abszolút a jellemző. Annyira biztos nem hogy "Hater kommentek 3,2,1..."-vel kellett indítani.

Én a két FE-nél a másiknál a Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia-ra céloztam , ami meg 3DS-re jön. A Warriors az hol van még......
19.
19.
Norbiii
Nem tudom mi lesz, lehet, hogy nem lesz ennyi, lehet igen, de remélem sokat adnak el belőle.
18.
18.
semike
Hogyne....a 2018.evi 4.heti skandinav lotto nyeroszamok pedig a kovetkezok:1-2-3-4-5-7-6....
Soooot! Megjosolom az 5.hetit is....a Scorpio-bol pedig 14milio 457ezer darabot fognak eladni jovo ev karacsonyig. Aztan persze az unnepek alatt elfogy majd kilencszaznyoooocvanhatezer darab,plusz/minusz 257....(amibol 491 gyartasi hibas lesz). Idiotak.....
17.
17.
PaprikaJancsi
Kissé optimista...kissé :D
16.
16.
rDAVE
#15: Igazából félig tévedsz, mert volt olyan az oldalon, aki pontosan azt mondta, hogy ez szar úgy ahogy van és olyan is, aki szerint tűnjön el a gyártó. Persze többsége nem ilyen, ezért mondom, hogy félig. Egyébként két Fire Emblem-ről beszélt a Nintendo. Egy a mobilos, ez most érkezik februárban, meg egy Switch rész, ami évvégén jön Fire Emblem Warriors néven, bár úgy tudom a sorozat taktikai RPG szerű dolog, szóval ez akkor mellékszál lesz, mivel Koei Tecmo játék, akik a nagy tömeget csapunk szét fajta RPG-ket készítik. :D
15.
15.
delphijos
#1: Azért nincs igazad, már több helyen is szóvá tettük, hogy szó nincs hater-kedésről. Senki se szidta a Nintendo-t, és végképp nem az "ez szar" semmitmondó kritikák hangzottak el. Szerintem senki se örülne ha a Nintendo mint konzol "gyártó" eltűnne, és nem is lenne jó. Amik elhangzottak, szerintem jogos kritikák voltak, de tényleg majd az idő eldönti. Megint csak egyet értek Heldengeist megfogalmazásával: " Azt a szellemiséget, amiben ez a gép megfogant, nem kellene túljutalmazni." Most is azt gondolom, hogy a Wii telitalálat volt, de ebben én semmi innovációt nem látok. Összegyúrtak egy tabletet egy dokkolóval, és ebból egy asztali gépnek gyenge masina lett. Azonban ha lesz rá valóban minőségi és változatos játékkinálat ( a Fire Emblem miért nem erre jön ki???? Miért mobilra??? ) még akár én is veszek egyet. De ha megint csak Zelda, Mario és társai lesznek akkor kimarad. Jó játékok, de csak ezért nem kell még egy platform.

14.
14.
Heldengeist
Ahogy már valahol megjegyeztem, mivel ez konvertibilis, valamennyi vevőt átcsábíthat a 3DS-től is, így nem kizárt, hogy az Xbox One-t akár még be is fogja. De hogy ténylegesen menni, azt majd meglátjuk 2020-ban. én inkább olyan 20-25 millióra saccolnám, amivel már duplázza a Wii U eladásokat. Remélem, efölé nem megy. Azt a szellemiséget, amiben ez a gép megfogant, nem kellene túljutalmazni. Egy kis jelzés, hogy egy nintendóra szükség van, de egyértelmű jelzés, hogy annak versenyképesnek kell lennie.
13.
13.
rDAVE
Én drukkolok érte, hogy így legyen, de ez annyira megbízható, mint a tévé jós. Arra még mindig fogadni mernék, hogy lehagyja a Wii U-t, de erre a 40 milliós tippre biztos nem. Pláne egy számomra ismeretlen cég mondatai után.
12.
12.
aordog
Na majd kiderûl. Egy konzolt csak 1 valami menthet meg....a játékok tengere, ami multis és exluzive címeket takar.
Ha valamelyik hiányzik, akkor csõkken a vásárlóerô.
Szerintem a Switch megèrett új exluzíve játékokra és nem a Beyond-ra gondolok, mert ezt csak "ellopták".
11.
11.
user101
Nem ez volt az a cég aki a múlt héten még 100 milliós rekord eladásokról beszélt ?!
10.
10.
Blueberry
Ja,akkor biztos lesz ennyi ha 2in1 akcióban adják ezt a csodálatos masinát
7.
7.
TeddySnow
Ezen a gépen többet dolgozik a marketing osztály, mint bármelyik másik. Először bevetették a szokásos "elfogyott előrendelésben" bullshitet, most meg itt a "piackutatás".
6.
6.
Grabowsky30+
#5: Azt adta meg, de csak 3at a többit neked kell kitalálni! :D :D
5.
5.
north
#1: Csávó te tudsz valamit! Na most a lottó számokat is légyszi, légyszi :D
3.
3.
Prax
Ha lesz rajta a Life of Black Tiger, akkor 80 milla is meglesz.
2.
2.
crytek
Kizárt.... Xbox Onból se fogy 2020-ig annyi... WiiU is mennyit fogyott? Valahol 10 milla körül... A márió meg a Zelda nem akkora cimek hogy ennyit eladjanak belőle más meg érdemtelen cím..
1.
1.
RangerFox
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...