Jövő héten jön a Resident Evil 7 első DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 24.
  • Letöltés
Link másolása
Megjelent a Resident Evil 7, a jövő héten pedig már kezdetét is veszi a játék DLC-áradata. A kiegészítők PlayStation 4-exkluzívak lesznek egy darabig, bár azt még nem árulta el a Capcom, hogy pontosan meddig váratja a többi játékost.

Már kapható a Resident Evil 7, a horrorsorozat legújabb felvonása PC-re, PS4-re és Xbox One-ra vásárolható meg - a PlayStation VR-tulajok örülhetnek, a játék a VR-szemüveget is támogatja. A premier mellé érkezett egy launch trailer is, amely több mint háromperces, ennek megfelelően elég sokat megmutat az anyagból. Csak óvatosan!

Mivel nem kizárt, hogy a jövő hétre befejezed a játékot, valószínűleg érdekel a hír, hogy az első DLC már január 31-én megjelenik. Szezonbérlet nélkül 10 dollárba fog kerülni, és első körben csak a PS4-esek tölthetik le a két extra kazettát és a sztoritól független játékmódot felvonultató csomagot: az egyik filmecskében egy szobából kell kiszabadulnunk, a másikban túl kell élnünk a hullámokban érkező ellenfeleket, míg a plusz játékmód extrém nehézséget ígér.

A második Banned Footage február 14-én érkezik, a 15 dolláros árért cserébe újabb két kazettát és egy további játékmódot kapunk. Az első kazettának hála Lucas Bakerrel "szerencsejátékozhatunk", a másik betekintést enged a Baker-család háttértörténetébe, míg az extra minijátékban időre etethetjük Jacket. Ez is PS4-exkluzív lesz kezdetben, azt még nem tudni, hogy a PC-sek és az Xbox One-osok mikor eshetnek neki a kiegészítőknek.

A korábban már beharangozott ingyenes DLC, a Not a Hero tavasszal érkezik, és ezt követi majd valamikor később egy harmadik fizetős adalék, amely egy újabb sztoriepizód lesz.

23.
23.
Freed
#21: Igen.A te véleményed nagyon mérvadó...:-D jesszus,amikor az ilyen mondatokat olvasom hogy "év játéka meg stb" :-D Vicces kis figura lehetsz.
22.
22.
br1Koo
#21: Egyébként nagyon tetszik, tényleg gyönyörű a grafika és bokafosatós szituk vannak ebben a trailerben, csak azért a kérdés mert elég érdekes dolgok történtek Resident Evil-höz képest. :D
21.
21.
Ra1D3n
#20: Határozottan Resident Evil. Már csak azért sem Silent Hill, mert Dulveyban játszódik a játék Louisiana államban. A sztori előrehaladtával meg ugye szépen kiderül miért is Resident Evil játék, de erről nem fogok spoilerezni. Olyan mintha az első résszel játszanál, csak éppenséggel FPS beéső nézetben :) Sokkal jobban átjön a para, és komolyan érezni lehet, hogy itt te mint főszereplő kurvára észnél kell, hogy légy. Rengeteget számít a cuccok menedzselése, és normal fokozaton sem árt többször átfutni a bejárható házakat, területeket, hogy minden létező cuccot betudj rakni az inventoryba, mert később nagy szükséged lesz rájuk, főleg a bossharcok után, ahol nem csak a skúló fogy el veszélyesen gyorsan, de az elsősegélycsomagok is. Még csak év eleje van, de már most mondom, hogy az év egyik legjobb alkotása. 9,5/10.

Freedre meg felesleges hallgatnod
20.
20.
br1Koo
Ez most Resident Evil, vagy Silent Hill?
19.
19.
Freed
Sok itt a debil.Olyanok hozzászólását olvasom akik eddig fröcsögtek hogy ez egy kurva jó játék,meg akkor amikor ki sem jött,most meg ugyan azt nyomja mont anno én.Bezzeg akkor azt mondta mindenki hogy hülye vagyok...Ez egy Indie horror.
Ez nem Resident Evil 7,hanem "Itt egy marék szar az arcotokba,mert annyira újat akartatok 7" XD
Az meg amikor valakik azt írják hogy mindegy hogy mi a cím csak jó legyen....hááát grat!
18.
18.
GAMEROD
Kinek mi. Én több mint 22 részével játszottam, azt nem mondom hogy ez rossz, viszont helyszínek és akár akció tekintetében is csak indie horror szintet üt meg. Néha azt hiszem hogy a Layers Of Fear ez.
17.
17.
azureknight0715
Én Vr-al tolom. Játszottam az összes említésre méltó résszel, és igen a resiből egy ideje kiveszett az amitől resi volt. Most jött ez és igen telitalálat lett. Engem fullra hidegen hagy hogy minek nevezik lehet felőlem resi vagy akármi ez egy baszott jó horror game lett ,ami ráadásul Vr-ban valami elmebetegül jól néz ki és ennyi, nincs miről többet beszélni.
15.
15.
kopic
Amúgy Ja..ha majd kijött a goty és lesz Xo-m végre akkor fogom megvenni.
14.
14.
kopic
Baker család előzménye egyik dlcben...
Ennek nem alap játékban kellett volna lennie ?!
12.
12.
SES_HUN
#7: Nekem a 4-5-6 se resident,de valamivel megpróbálták az előző részekhez kapcsolni a történetet még ha szarul is tették. Ennél az új résznél pedig a capcom nem mert bevállalni egy új címet,mert a resident névvel sokkal többen megveszik,és hogy mitől resident a resident?
Van egy hangulata ami csak ezekre a játékokra jellemző ahogy a silent hillnek is és a többi hasonló játéknak is,ne a hasonlóságokat keresd.
10.
10.
aordog
Én csak azt tudon mondani, hogy alig várom, hogy 1x ezt jàtszam.
Elkèpesztô és a horror filmeket imádom! VR-al mèg durvább lehet az élmèny (ahogy a TheVR okdalt néztem).
Ez BESZARÁS!
9.
9.
Ra1D3n
#8: És ez a komment kinek is válasz? :)
8.
8.
felegyi
Ilyen az amikor az ember hozzá szokik az újításhoz amit anno szidott, jelen esetben az akció tette ki a RE szériákat az utóbbi években, nem úgy mint anno gyerekkoromban amikor rosszul lettél magától a hangulattól, az érzés hogy bármikor véged lehet... most meg megy a nyálcsere... akkor egyél sport szelet :)
7.
7.
Ra1D3n
#5: Akkor jöjjön a kérdés. Mitől resident evil a 4-5-6. rész? Komolyan kérdem, főleg, hogy ott már a egész játék elvesztette azt a túlélős fajta jellegét ami volt mondjuk a legelső rész idején, ahol a játékosok sokkal inkább kivoltak szolgáltatva a körülményeknek, akárcsak az új részben, és nem terminátorként zúzták végig az emberek, mint azt tették mondjuk a 4-5-6-ban...
6.
6.
Macifasz
Én tegnap óta játszok vele, és elllllképesztően para. :-O Keverték a Texasi Láncfűrészest a Gonosz Halottal...zseniális. :-D De egyben hátborzongató is plusz ahogy Ra1D3en is mondta..a reménytelenség és a tehetetlenség is magas fokon izzik, és nem ereszt.
5.
5.
SES_HUN
#4: Szerintem meg ez gyökérség,jó játék ez tény,de ez szerintem nem resident.
4.
4.
Ra1D3n
#3: Gyökérség ez az állítás... Sőt, úgy, hogy ki sem próbálják az emberek és ezt állítják róla elég nagy baromság. Már második napja játszom, és nagyon-nagyon régóta nem volt ennyire Resident Eviles egy játék mint ez a 7. Igen, bár zombik nincsenek, de a hangulata, a reménytelenség és a tehetetlenség együttese kőkemény kezdeti időszakot idézi, és bár még nem tartok ott, de állítólag nagyon szépen beépül a többi rész által lefektetett fősodorba...
3.
3.
GAMEROD
Mondhat bárki bármit, ha nincs Leon, nincs Chris, nincs Jill, nincs Claire akkor nincs Resident Evil sem. Ennyi erővel a Tomb Raider-be is betehetnének egy férfi szereplőt
2.
2.
imchristailor
Ezek azok az esetek, amikor akkor sem veszem meg a torrent verzio utan a jatekot, ha tetszett. Pedig mindig tamogatom a jo jatekokat, de ezt a piaci strategiat soha.
1.
1.
imchristailor
Nem most jott ki a jatek? Jezusom, ez meg mindig olyan nevetseges, hogy ennyire egyertelmuen szetszedik a jatekot, es a teljes verzio 60%-at adjak el alap jateknak..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...