Így néz ki most a Seven: The Days Long Gone

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 28.
  • Videó
Link másolása
Emlékeztek még az IMGN.PRO és a The Witcher egykori fejlesztőinek játékára, a Seven: The Days Long Gone-ra? Itt az új trailer, és határozottan ígéretesen fest a posztapokaliptikus környezetben játszódó anyag.

Még 2015 augusztusában mutatkozott be a Seven: The Days Long Gone. A The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztése után néhány tag kivált a CD Projekt RED-ből, és saját játék készítésére adták a fejüket.

A srácok a Thiefből merítették az ihletet, így a hagyományos felülnézetes akció-RPG-t némi parkourozás és háztetőkön való ugrándozás bolondítja meg. Amúgy egy teljesen nyitott posztapokaliptikus világot kapunk. Hősünk elsősorban a lopakodásban jártas, jól megtervezett merényletekkel iktathatja ki az ellenfeleket, a holttesteket bokorba rejtve, vagy egy sziklafalon átdobva.

Ne tévesszen meg senkit az Unreal Engine 4-gyel életre keltett világ. Bár a mocsár halálos hely, még az utolsó high-tech várost, Hallardot is egy véreskezű császár irányítja. A Vetrall Birodalom székhelye tele van elfeledett technológiával, monumentális épületekkel és hatalmas szobrokkal.

Habár a Seven: The Days Long Gone-t 2016-ra vártuk, a cím csúszik, annyi biztos, hogy még idén napvilágot lát PC-re.

4.
4.
Chrysh
#3: Lopakodós játékoknál kifejezetten sok az ilyen logikai buktató, amit inkább azzal lehet magyarázni, hogy nem tudnak ilyen minden részletre kitérő AI-t összeállítani, Ebben az esetben az történhetett, hogy a másik karakternek a látóterébe nem esett bele az hogy lepottyant a haverja. Külön furcsa már a látótér is mert sok esetben az ellenfeleknek olyan csőlátást generálnak, mintha szemellenzős lovak lennének.

Másik kedvenc logikai buktatóm az, amikor van egy terület, ahol a 10 járőr egymás útját keresztezve járkálnak, és nyugodtan leszedheted az összeset észrevétlenül anélkül, hogy az utolsó 1-2-3 járőrnél felmerülne az, hogy "Hol a többi kolléga?"
3.
3.
Garfartix
Első videó 0:45-nél jobb oldali barátunk elég szépen tűri, hogy előtte hat méterrel a kollégáját lerúgják a platformról. :D
2.
2.
crytek
Jóféle.Várjuk Bundle powa
1.
1.
PAtr0n
Nekem nagyon átjött a hangulat a gameplay videó alapján! Must have!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...