Resident Evil 7 - csak Marguerite meg ne tudja!

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 31.
  • Videó
Link másolása
A mai naptól minden PlayStation 4-tulajdonos számára megvásárolható a Resident Evil 7 első letölthető tartalma, a Banned Footage DLC első felvonása. A második rész a hónap közepén mutatkozik majd be.

Ha már végigjátszottad a Resident Evil hetedik részét, a Capcom gondoskodik róla, hogy ne sokáig érezd úgy, végleg sikerült megszabadulnod Bakeréktől. A játék legelső fizetős bővítménye, a Banned Footage DLC első felvonása ugyanis a PlayStation 4-tulajok számára már elérhető, és igencsak sok újdonsággal kecsegtet.

Az itthon 9,99 euró ellenében megvásárolható csomag három vadonatúj játékmódot tartalmaz. A Nightmare-ben a hullámokban érkező ellenfelek támadásait kell visszavernünk, méghozzá felállított csapdák és különböző kraftolt fegyverek segítségével. A Bedroomban úgy kell megszöknünk, hogy Marguerite Baker ne vegye észre, hogy kikeltünk az ágyunkból. A harmadik mód, az Ethan Must Die pedig egy, a Resident Evil 7 cselekményétől független szálat mutat be. Ebben főhősünkkel úgy kell kijutnunk a Baker-házból, hogy rengeteg ellenfél és csapda állja majd az utunkat. Ez utóbbi sajnos nem támogatja a PlayStation VR-t.

A Banned Footage második része február 14-től lesz majd elérhető, első körben szintén csak PlayStation 4-en. Ez egy 14,99 eurós csomag, amelyben bemutatkozik majd a 21 és a Daughters mód. Előbbi egy Lucas Bakerrel folytatott szerencsejáték lesz, amiben természetesen a saját életünk lesz a tét. A Daughtersben pedig részletesebben elmerülhetünk majd a Baker-család tragédia előtti történetében, így kicsit a Resident Evil 7 előzményeivel is megismerkedhetünk. A harmadik játékmód a Jack’s 55th Birthday, amiben lényegében versenyt futunk az idővel. Sajnos ez sem támogatja a PS VR-t.

A két DLC végül február 21-én minden más platformon is elérhető lesz. Azok, akik a játék Deluxe Editionjét vásárolták meg, vagy külön szerezték be a szezonbérletet, természetesen ingyen megkapják majd a kiegészítéseket.

A korábban beharangozott ingyenes, Not a Hero címre keresztelt csomag pedig valamikor tavasszal jelenik meg. Ebben egy új, Ethantől független történetet ismerhetünk meg.

A játékról írt tesztünket itt olvashatjátok.

7.
7.
PrimYaz00
De legalább a videókat nem hagynák addig feltöltetni a youtubon róla, az olyan idióta faszkalap youtuberek, miatt akik a címbe rakják a spoilert, vagy esetleg kép formájában... Jó mondhatjátok, hogy ne nézzem avagy ne keressek rá, de nem 1x volt már rá példa, hogy a youtube magától bedobta az ilyen elbaszottak videóját...
6.
6.
DON GONDOCS
#4: +1 a Kiadók nagyon jól ráéreztek hogy időlegesen exkluzívként adnak el egy dlc-t, mennyi plusz bevételt csinálhatnak, Rengetegen hajlandóak többet fizetni egy játékért csak hogy előbb élvezhessék az extra tartalmakat.
5.
5.
azureknight0715
MArketing? Valszeg a sony külön fizetett a capcomnak hogy egy ideig csak a ps-esek élvezhessék ezt. Valjuk be azért hogy ha valaki nektek egy kisebb pénzösszeget kínálnának csak azért hogy 1 hónapig ne jelenlen meg más platformra te is belemennél a dologba. Nekem itt csak egy kérdés merült fel. Hogy mi a francélrt nem tudták azt a 2 db dlc-t is vr-ban megcsinálni?
4.
4.
Yanez
#1: Ez kb olyan, mint a VIP baromság, azzal a különbséggel, hogy annak több értelme van. Mondjuk én sem értettem soha ezt. Van, hogy játékkal csinálják ugyanezt, mint pl az MS a Rise of the TR-el, de ott legalább annyi értelme volt, hogy úgy több konzolt adhattak volna el. Elvileg. DLC-k esetében ez valóban hülyeség. Amolyan "hadd érezzék magukat különlegesnek" elv. Röviden: üzlet.
2.
2.
KRAT0S
#1: Én PlayStation-ös vagyok,és én is hülyeségnek tartom a dlc exkluzivitást.
Vannak PS /BOX /PC /Nintendo... Ex címek az OKÉ kellenek is nagyon szeretjük őket,de egy multiplatform címnél ennek mi értelme van nem értem.
1.
1.
dcba
Bakker a PS4 exkluziv baromsag mar!!! Oke, h vannak exkluziv jatekok, de miert kell ez a hulyeseg, h elobb kapjak meg a DLCket? Annyira unalmas mar, h folyton minden a PSrol szol! Mi lenne ha minden egyes fizeto vasarlo ugyanolyan fontos lenne es nem kene heteket varni arra a tartalomra amiert ugyanannyit fizettem mint aki PSen nyomja.

Amugy elnezve a tartalmakat erdekesnek tunik es az aruk miatt elegge javallot a season pass, igy aki olcsobban akarja beszerezni cdkeys.com-on kb 18-20 euro-ert (nekem £17 volt) be lehet szerezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...