Megérkezett az új Hitman dobozos változata

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 31.
  • Videó
Link másolása
A mai naptól akár fizikai adathordozón is megvásárolható az epizódokra szabdalt Hitman teljes első évada. A 60 dolláros csomag ráadásul egyéb extrákat is tartalmaz.

Az IO Interactive látványos előzetesekkel ünnepli, hogy a tavalyi esztendőben bemutatkozott epizódokra szabdalt Hitman végre lemezes változatban is megvásárolható. A Hitman: The Complete First Season PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, 60 dolláros árcédulával.

A csomag mind a hat korábban megjelent epizódot tartalmazza, így akinek eddig kimaradt a 47-es legújabb kalandja, az olyan csodálatos helyszíneken teljesíthet majd küldetéseket, mint Olaszország, Franciaország, Marokkó, Japán, Thaiföld vagy az Egyesült Államok. A vásárlók a korábbi 19 Elusive-célpont kivételével egyébként minden más tartalmat is megkapnak.

3.
3.
delphijos
Azt hogy teljes áron adják, mintha most jelent volna meg , szerintem is pofátlanság azért.
2.
2.
GAMEROD
Tavaly megjelenése napján megvettem, nem rossz játék de nem kéne ennyi féle játékmódra szerteágaztatni a cuccot. Egyedüli hibája a kevés pálya, igaz hogy van köztük 2 teljes város is, de teljesen felesleges ha ugyanúgy 2 embert kell eltenni láb alól. Inkább legyenek kis pályák de szórakoztatóak mint a Blood Moneyban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...