Filmes híreket mondunk

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Immáron hivatalos, hogy nem Ben Affleck rendezi a következő Batman-filmet. A Splinter Cell-adaptáció továbbra is készül, megkezdődött a Han Solo-mozi forgatása és Cameron hamarosan elkezdi forgatni az új Avatar-részeket.

Mégsem Ben Affleck rendezi az új Batman-filmet

Néhány héttel ezelőtt Affleck már tett olyan sejtelmes kijelentéseket, miszerint ha nem lesz elég jó az új Batman-film forgatókönyve, akkor ő mégsem vállalja annak rendezését. A kezdeti riadalom aztán elcsendesedett, de úgy tűnik, nem voltak alaptalanok az akkori nyilatkozatok. A Warner Bros. és a színész-rendező ugyanis ma megerősítette, mégsem ő rendezi a DC-univerzum egyik legígéretesebb vállalkozását. A színész nem száll ki teljesen a projektből, a főszerepet továbbra is ő alakítja, és mint producer is ott lesz a stáblistán.

Pontosan nem tudni, mi állhat a döntés hátterében, de egyesek úgy tudják, Az éjszaka törvénye óriási bukása is közrejátszhatott. Ezt egyébként mindkét fél cáfolta. Affleck az általa kiadott közleményben úgy nyilatkozott, hogy Batman egy olyan milliók által kedvelt karakter, akinek megformálása komoly kihívást jelent, így ahhoz, hogy a lehető legodaadóbban tudjon koncentrálni a munkára, jobbnak látta, ha nem oszlik meg figyelme, és csak a szerepre összpontosít. Affleck azt is leszögezte, hogy továbbra is teljesen elkötelezett a projekt iránt és a stúdióval együtt azon vannak, hogy meg is valósítsák ezt a mozit.

A Warner Bros. így jelenleg új rendező után kajtat. A hírt közlő Variety úgy tudja, jelenleg két befutó van. Az egyik az a Matt Reeves, aki a legutóbbi két Majmok bolygója-filmet is rendezte, míg a másik az a Geoff Johns, aki A könyvelőben rendezte Ben Afflecket.

Köszi, kindzsal!

Nincs veszélyben a Splinter Cell-film

Az Assassin's Creed negatív fogadtatása ellenére sincs veszélyben a Ubisoft következő filmes munkája. A Tom Hardy főszereplésével készülő Splinter Cell-filmről annak egyik producere, Basil Iwanyk mesélt a Collidernek. A producer többek között megerősítette, hogy készen vannak a forgatókönyvvel, ami jelenleg kicsit hosszú, így most finomhangolni kell, aztán pár héten belül továbbküldik Hardynak, hogy még idén elkezdjék és be is fejezzék a forgatást.

Iwanyk egyébként úgy véli, nagyon erős anyagról van szó, így szerinte a Splinter Cellben van annyi potenciál, hogy sokkal jobb eredményeket érjen el, mint az Assassin's Creed, ami világszerte 210 millió dollárt termelt, és van ahol még be sem mutatták. A producer szerint a Splinter Cell nem rendelkezik olyan háttértörténettel és masszív alapokkal, mint az Assassin's Creed. Szerinte a játék csak egy akciójáték, így megvan a lehetőségük, hogy saját maguk alkossák meg a filmes világot, amelyen reményei szerint nem fog érződni, hogy egy videojáték volt az alapja. Éppen ezért a Splinter Cell-film egy tökös Tom Hardy-akciófilm lesz, ami a tervek szerint nem kap majd R-besorolást, helyette a PG-13-at célozzák meg. Iwanyk szerint ez még nem jelenti azt, hogy nem lesz kellően ütős a film.

Megkezdődtek a Han Solo-film munkálatai

Phil Lord a Twitteren posztolt fotóval jelezte, megkezdődtek a Han Solo-film forgatási munkálatai. A 2018. május 25-re időzített filmben Alden Ehrenreich játssza a fiatal Han Solót, míg Lando Calrissian bőrébe Donald Glover bújik. Ahogy az az elmúlt hetekben kiderült, Solo mentorát Woody Harrelson fogja alakítani.

Hamarosan visszatérünk Pandorára

James Cameron megerősítette, hogy végzett a következő Avatar-részek forgatókönyvével, így augusztusban megkezdődnek a forgatási munkálatok is. Az Avatar második része jövő karácsonykor kerül mozikba, hogy aztán 2020-ban, 2022-ben és 2023-ban is kapjunk egy-egy részt.

5.
5.
kopic
Egyetértek az előttem szólokkal. A látványt eltekintve egy gyenge közepes film az Avatar.
4.
4.
Rakottkrumpli
#1: Pedig elég ötletes Pocahontas remake volt :D
3.
3.
Macifasz
#1: Cameron lenyilatkozta, hogy innentől kezdve csak Avatar filmeket akar rendezni, szóval készülj fel rá lelkileg, hogy jó pár lesz még. :-D
2.
2.
Obiwan HUN
Anno mindenki oda vissza volt tole, de egy hatalmas CG orgiat leszamitva egy nagy semmi az az Avatar. Talan a folytatasok kikerekitenek belole valamit, de en is inkabb penzcsinalast erzek mogotte...
1.
1.
imchristailor
Meg egy Avatar film, de te jo eg minek.. ja persze, penz. xd Az elsot moziban neztem, es ha nem haverokkal nezem, akkor kimegyek a mozibol. A latvanyt leszamitva, az egyik legroszabb film, amit valaha lattam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...