Filmes híreket mondunk

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Még nem olyan biztos, hogy Ben Affleck bevállalja a Batman-film rendezését, Doctor Strange is feltűnik az új Thorban, valamint kiderült, hogy mely filmek voltak a legnépszerűbbek a torrentezők körében.

Nem biztos, hogy Ben Affleck rendezi az új Batmant

A Batman v Superman és a Justice League után egy különálló filmben is Batmant játszik majd Ben Affleck, és bár az úriember eddig azt mondta, ő maga vállalná a mozi rendezését is, úgy tűnik, elbizonytalanodott.

A The Guardiannak adott interjúban helyzetjelentett a projekt kapcsán, itt pengette meg, hogy lehet, nem ő áll majd a kamerák mögött: "Ez a terv, de még nem fix és nincs kész a forgatókönyvünk. Ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szerintem jó lenne, nem fogom megcsinálni."

Affleck már korábban is célozgatott rá, hogy óriási elvárásai vannak a filmmel kapcsolatban, júliusban azt mondta, egyelőre nem tetszik neki eléggé a forgatókönyv. Egy decemberi interjúja alapján már izgatottabb volt, akkor azt is hozzátette, hogy az utolsó simításokat végzik a szkripten.

A Batman-film (amit egyelőre csak The Batmanként emlegetnek) főgonosza egyébként Deathstroke lesz, akit Joe Manganiello alakít majd.

Újabb ismerős arc a Thor: Ragnarokban

A 2017. november 3-án debütáló Thor: Ragnarokban több ismerős arc is felbukkan Thoron és az ő családján kívül. Mint ismert, a mozi egyik főszereplője Hulk lesz, a filmben pedig kiemelt szerepe lesz a Planet Hulk-képregénysorozatnak, most pedig azt is megerősítették, hogy Doctor Strange is visszatér az alkotásban.

Strange vendégszereplését egy augusztusi forgatási fotó óta pletykálják, amin Chris Hemsworth épp egy névjegykártyát szorongat, rajta Strange New York-i címével. A Thor harmadik részében Cate Blanchett és Jeff Goldblum is szerepel majd.

A Deadpoolt torrentezték le a legtöbben

Megjelent a TorrentFreak szokásos toplistája, amin az elmúlt év legtöbbször letorrentezett filmei sorakoznak fel. Rendkívül erős a szuperhősvonal:

  1. Deadpool (kritika)
  2. Batman v Superman: Dawn of Justice (kritika)
  3. Captain America: Civil War (kritika)
  4. Star Wars: The Force Awakens (kritika)
  5. X-Men: Apocalypse (kritika)
  6. Warcraft (kritika)
  7. Independence Day: Resurgence (kritika)
  8. Suicide Squad (kritika)
  9. Finding Dory (kritika)
  10. The Revenant (kritika)


3.
3.
Ruvik
Ben Affleck jó színész, számomra a legjobb Batman eddig. A Ragnarök remélem nem akar túlsokat belesűríteni egyetlen filmbe. Intő példa a Polgárháború.
2.
2.
Hát azért Jeff Goldblumra kíváncsi leszek a Thorban. Még Cate Blanchettet el tudom képzelni egy ilyen témájú filmben, de Goldblumot. Fura.
1.
1.
giga321
Gondolom a stúdio megint próbál belepofátlankodni a dolgokba ahelyett, hogy hagynák Benre az egészet mert tényleg jó rendező. Bár a live by nightot eléggé lehúzták a kór miatt én tuti nézem moziban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...