Aranylemezen a Horizon: Zero Dawn

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Az amszterdami Guerrilla Games befejezte a Horizon: Zero Dawn munkálatait, a játék aranylemezre került, és most már csak a sokszorosítás vár rá. Ezenkívül közelebbről is megnézhetjük a PS4-exkluzív cím gyűjtői kiadását.

A Guerrilla Games nemrég szólt, hogy a Horizon: Zero Dawn munkálatai befejeződtek, és elkészült a mesterlemez. Az RPG-elemekkel megspékelt nyitott világú akciójáték teljesen új cím lesz a Killzone-sorozat fejlesztőitől.

Mit jelent ez pontosan? Már csak a lemezek legyártása és a boltoknak történő kiszállítása van hátra, amire egy hónapja van a Sonynak, lévén a játék március 1-jén jelenik meg. A legutóbbi gameplay videót itt nézheted vissza.

A Horizonból 120 dolláros gyűjtői kiadást is vásárolhatunk, melynek éke Aloy szobra, valamint egy művészeti album és egy sor ingame tartalom. Nézzük meg közelebbről is!

8.
8.
Ra1D3n
#4: Vagy még az se. Trailer alapján nem nagy eresztés, de van benne potenciál ettől függetlenül. Nekem egy komoly bajom van a játékkal, az pedig nem más mint a Guerilla games és az általuk képviselt nem létező színvonal, amivel már többször bizonyítottak a Killzone esetében, hogy az izgalmas és jó játékokat ne náluk keressük. Persze, ettől függetlenül kívánom, hogy ez legyen az első igazi átütő játékuk, mert eddig a Sony egyik leggyengébb belsős stúdiója a Guerilla...
7.
7.
Őrnagy
Egyesek milyen bátran alkotnak véleményt az előzetes alapján... Mintha nem lett volna kb 99999 példa arra, hogy az előzetes teljesen mást nyújt, mint a játékélmény :)
Aki me még manapság előrendel, az szerintem nem saját maga teremti elő a szükséges összeget.
6.
6.
ZsozeApa
#4: Good story bro! Mesélj még légysziiiiíí!
5.
5.
KopyAti
#4: Engem meg nagyon durván igen! :)
4.
4.
tyber16
Szerintem egy középszerű játék lesz, kb ugyanolyan mint a legtöbb sandbox játék, csak épp bitang látvánnyal meg érdekes körítéssel. Én pont ez miatt a középszerűségtől való félelem miatt nem rendeltem elő. Majd pár hónap múlva mikor már csökkentett áron adják vagy akár a tavalyi novemberi black fridayből tanulva az ideit megvárva ha le lesz ott árazva akkor beszerzős lesz. Persze relatív, hogy kinek mi számít unalmasnak vagy relatívnak de engem annyira eddig nem szippantot be a cucc a videók meg előzetesek alapján.
3.
3.
guba800
#2: Ettöl függetlenül én is előrendeltem,mert bizom benne.
2.
2.
exonic
#1: Reméljük tanultak a CD Red Projekt-től. A bizalmat megadtam, előrendelve :)
1.
1.
guba800
Nagyon szép a játék.csak attol félek hogy a nyitott világ miatt sok lessz a mellékküldetés és hamar unalmassá válik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...