Konzolokra is megjelenik a Dead by Daylight

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 1.
  • Bejelentés
Link másolása
PS4-en és Xbox One-on is napvilágot lát a PC-re már tavaly nyáron megjelent Dead by Daylight, melyben egy néma gyilkos elől kell elmenekülnie az áldozati báránykáknak. A 4v1-es multira kihegyezett cím még idén kijön az új platformokra.

A Dead by Daylight eredetileg 2016 júniusában jelent meg számítógépekre. Hasonlóan a Friday 13th: The Game-hez, itt is egy hús-vér játékos személyesíti meg a néma gyilkost, és a négy áldozatot is játékosok irányítják. A multira kihegyezett cím 1,8 millió példányban kelt el a Steamen, így mondhatni esélyes volt, hogy konzolokra is bejelentik.

A fejlesztő Behaviour Digital és a kiadó Starbreeze Studios ennek eleget is tett, a játék valamikor 2017 folyamán landol PlayStation 4-en és Xbox One-on.

A külső nézőpontból irányítható gyilkosok és a túlélők egyedi képességfával rendelkeznek, míg a pályák véletlenszerűen generálódnak, így soha nem tudhatjuk, hogy mi vár ránk egy-egy meccs közben.

3.
3.
Olyan szinten érdektelenek ezek az asszimetrikus egy kaptafára épülő horrorjátékok, hogy az valami hihetetlen. Most komolyan van akit ez huzamosabb ideig leköt? Írjon már róla pár szót, hogy miért olyan jó? :D
2.
2.
Extol
Asszem ebben a játékban szenvedett el sok felhasználó Steames VAC ban-t egy rendszerhiba miatt
1.
1.
Redeye
A gyilkos fps-ben lát, csak a survivor-ök akik tps-ben látnak, továbbá a mocsár, a város és a asylum pályából egy fajta van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...