Még az E3 előtt befut a felújított Phantom Dust

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Plusz egy címmel számolhatnak az év első felére a Microsoft-hívők, Phil Spencer egy, a Twitteren feltett kérdésre válaszolva erősítette meg, hogy még az E3 előtt kiadják a Phantom Dust felújított változatát.

Habár a projekt körül óriási volt a csend, igazság szerint már a bejelentése sem kapott túl nagy reflektorfényt: a Microsoft a sajtókonferenciája helyett a YouTube E3-as műsorában lengette be a 2004-es Xbox-játék remasterét, ami az eddigi infók alapján a kötelező tatarozáson túl Xbox Live-támogatással érkezik, és Xbox Play Anywhere-cím lesz.

Ez a fejlesztés nem összekeverendő a 2014-ben bemutatott reboottal, ami körül még mindig rengeteg a kérdőjel. A Microsoft a Darkside Game Studiosra bízta a cím feltámasztását, 2015 februárjában azonban elvették a játékot a csapattól, ami ennek következtében tönkre is ment. A redmondiak formálisan azt kommunikálták, hogy a munkálatokat nem lövik le, és egy másik csapat viszi tovább a projektet, azonban ebből nem lett semmi: pár hónappal később arról számolt be a cég, hogy továbbra sincs fejlesztőcsapata a játéknak.

A Phantom Dust egyébként Yukio Futatsugi (Panzer Dragoon) gyermeke. Az akciójáték érdekessége, hogy a játékos több mint 300 képességre tehetett szert benne, ezekből kellett összeállítania a játékstílusának megfelelő arzenált, amivel legyőzhette ellenfeleit.

1.
1.
crytek
Ha ez is foscsira store-os lesz akkor kár volt ennyit vesződni vele :)
De majd a boxos arcok eltartják őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...