Sea of Thieves - fedélzeten a fejlesztők

Link másolása
A januári interjú után most végre mozgás közben is megnézhetjük, hogyan is működik a Rare új játékában, a Sea of Thievesben a kooperatív móka. Ötletes a cím, bár egyelőre néhol hektikusnak tűnik.

Januárban már meséltek egy kicsit a fejlesztők a Sea of Thieves kooperatív módjáról, most azonban egy egészen hosszú játékmenet-videóban mutatják be, hogyan is működik.

Ahogy azt korábban elmondták, a legénységben tényleg mindenkinek megvan a maga feladata, így igazi csapatmunka lesz a hajó irányítása. Az alábbi gameplayben ízelítőt kapunk a szárazföldi kalandokból, valamint a csatákból is.

5.
5.
Ebben amúgy tudni, hogy a mai trendeknek megfelelően survival-elemek is lesznek-e? Mert remélem nem, és teljesen a funra koncentrálnak majd.

#4: Microsoftos címként szerintem nem lesz olcsó.

Egyébként ha kialakul egy kellően nagy playerbase, onnantól szerintem már nem lesz gond.
4.
4.
Crevna
Tetszik, hangulatos viszont kíváncsi vagyok hogy teljesárú játék lesz-e mert ha igen akkor szerintem elég bukó lesz kb mint a no man sky vagy evolve.
3.
3.
Gykrizsi
Reménykedem benne hogy jó lesz, mert az idei évben nekem ez az a játék, amiben az igazi fantáziát látok. Az ember megnézi a Karib tenger kalózait, majd nyomja is a haverokkal.
2.
2.
Duken
Nagyon szimpatikus játék, kurva jó hangulattal.Haverokkal, sörözés közben mekkora buli lehet már!
1.
1.
DON GONDOCS
Kíváncsi leszek mennyire lesz életképes a játék, bár biztos vagyok benne hogy kalózos téma sok embert vonzani fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...