Elkészült a NieR: Automata

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha eddig attól féltél, hogy nem készül el időben a NieR: Automata, akkor most megnyugodhatsz. A producer, Yosuke Saito tweetelte, hogy a játék "már egy ideje" aranylemezre került, így nincs akadály a márciusi premier előtt.

Bizonyára sokan várjátok már a PlatinumGames alkotását, talán már a demót is végigjászottátok. Szerencsére a stúdió nemrégiben befejezte a játékot, maga a producer, Yosuke Saito újságolta el az örömhírt a Twitteren.

Nem tudni pontosan, hogy mikor került aranylemezre az akciójáték, sajnos a fejlesztők nem időben szóltak, de ez legyen a legkisebb gondunk.

A japánok kapják meg elsőként NieR: Automatát, egészen pontosan február 23-án. A szigetországban ráadásul egy egyedi mintázatú PS4-et is vásárolhatnak hozzá a rajongók.

A durván 25 órás játékidővel kecsegtető anyag hozzánk március 10-én érkezik, de lesz PC-s verzió is, még idén.

Nézzünk egy kis gameplayt is:

16.
16.
Aimedshot
csak engem zavar hogy lebeg a kard a háta mögött? :D csak egyszer szedi le aztán soha többet nem rakja vissza csak gumipókkal
15.
15.
Engem egy kicsit az open world jelleg zavar, vagy nem is tudom...lehet hogy jó benne az is, a demó tetszett.
14.
14.
Krezy
#10: 11ezerbe játszódik xdd
+ ezt találtam:
" Egy másik világból származó megszállók mindennemű figyelmeztetés nélkül indulnak támadása, mechanikus életformákat szabadítva a világra. A legyőzhetetlen fenyegetés miatt az emberiség elhagyja a Földet, és a Holdon keres menedéket. Az emberiség idővel androidok egész seregét fejleszti ki, hogy ezzel vegyék fel a harcot a mechanikus hordával szemben, de legyőzésük helyett csak hódításuk lelassítására képesek. A patthelyzet feloldása érdekében egy újfajda android sereg indul a frontra: a YoRHa-szakasz. Az elhagyatott senkiföldjén a gépek és az androidok háborúja dúl, de a harc a világ egy elfeledett titkát készül felfedni.."
13.
13.
Mortis
#12: figyelj, mások az igényeink s az ingerküszöbünk. neked lehet, hogy nem okoz gondot, hogy beleéld magad egy kalandba és szoríts a karakterekért (értsd: a játék végzi azt a feladatot, amiért létezik), még akkor se ha minden teljesen banális s a dizájnok egy jól rajzolni tudó kanos tinédzser alkotásainak tűnnek. nekem igen: kell egy csöpp realitás, hogy elfogadjam a fantasy-t. pl. ezért azok a viccek a legjobbak, amikben van egy csepp igazság( szatíra, fekete humor) - számomra.

#9: ember, úgy tűnik nem esett le, de csak viccelődtünk. próbáltunk magyarázatot találni valamire, aminek a játék készítői valószínűleg kevesebb gondolatot szenteltek, mint mi s nyilvánvalóan nincs semmi értelme.
12.
12.
Duken
#3: Eeegen, pont azért kezdtem el játszani mert hiányzott az életembol egy csöppnyi realitás.Gondoltam a játékok majd kielégítik a realizmus utáni igényemet...
11.
11.
Tidus
Mindenki ki van akadva a karaktereken...én azt nem értem azt a tipikus nyugati eres nyakú tesztoszteron műembereket,hogy nem tudjátok megunni...hál Istennek hogy legalább ebbe nem akarnak "nyugatiasodni" a japán fejlesztők...
(Pont a Nier első részénél volt,hogy a "nyugati"játékosok "izlése"miatt kicserélték a főszereplőt....kösz nem)
http://i.imgur.com/aUp6T.jpg
10.
10.
DON GONDOCS
#9: Úristen, ez egy japán játék ahol robotok ellen harcolunk. azt se tudni hogy a földön játszódik-e? milyen a gravitáció. Erről az a never dead játék jut eszembe, ugye milyen jó volt hogy minden egyess nagyobb sérülés után összeszedhettük magunkat. az milyen szórakoztató volt.
9.
9.
Mortis
#7: lehet, de az még mindig ott van, hogy túl nagy a gyorsulása; nem lenne képes ilyen mértékű dash-selésre akkora tömeg mellett.
8.
8.
Necreon
Tűkön ülve várom a PC verziót továbbra is.
7.
7.
ADMlN
#5: Lehet csak nagyon jók az ízületei és a szervoi. Nézd meg pl a tigriseket. Akár 300 kilót is nyomhatnak, mégis milyen csendesen, kecsesen és gyorsan mozognak.
6.
6.
Mortis
#5: Edit: audiovizuális jeleket
5.
5.
Mortis
#4: Gondoltam hogy valaki felhozhatja ezt s igazad van, lehet több száz; de abból kiindulva, hogy a a demó alatt ugrásoknál és földetéréseknél nem hallani vagy látni nagy tehetetlenségre utaló vizuális jeleket, megegyezhetünk abban, hogy 'ultrakönnyű' valszeg fémövözetből készült. Végül is nem akarhatjuk, hogy a másodlagos funkciója közben összenyomja a klienseit véletlenül.
4.
4.
ADMlN
#3: Honnan tudod, hogy 45kiló? Mivel android, akár többszáz kiló fém is lehet benne.
3.
3.
Mortis
#1: teljesen egyetértek;mindig vevő vagyok egy kis robotirtásra (gondoljunk csak a Vanquish-re), de ezek a karakterek meggátolják, hogy beleéljem magam. majd megy a 45 kilós 'android' csaj és a tűsarkújával kivégzi az ellenfeleket...
nem kérek sokat, csak egy kis realizmust, egy csöppet.
2.
2.
Yanez
Ez kell! Demót nem toltam ki teljesen, hogy ne lőjjek le minden poént, de ameddig hardon jutottam, az nagyon adta! Élvezet lesz kipörgetni!
1.
1.
DarkLord
Nagyon tetszett a demo belőle és ha igaz ez a 25 óra (amit kétlek, de ők tudják), akkor elég korrekt cuccnak ígérkezik. Egyedül nekem a főszereplő nem jött be igazán, meg a társa se...tudom a japcsik ezekre gerjednek, de azért nekünk is kedveskedhettek volna valami batárabb karakterrel és egyből többet dobna az élvezeteken. Érdekel teljes mértékben, így nem zárkózok el teljesen a játék beszerzésétől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...