Így kezdődik a Nioh

Link másolása
Jövő héten érkezik meg a Team Ninja legújabb játéka, a Nioh, amely közeli rokonságban áll a Dark Souls-sorozattal. A fejlesztők most megosztották velünk a játék intróját.

Jövő hét szerdán érkezik meg hozzánk a Team Ninja legújabb alkotása, amelyben a feudális Japánban kalandozhatunk. A cím egyfajta Dark Souls-klónnak tűnhet, ám több annál, a kritikusok pedig egyelőre odavannak érte. Már a mi tesztünk is megjelent a játékhoz, zoenn egész szép pontszámot adott neki.

Most érkezett egy új videó, amely igazából a játék intrója. Ez inkább egyfajta kedvcsináló, de kissé azért spoileres is lehet.

4.
4.
#3: Hát, ha láttál gameplay videót, akkor láthatod, hogy nagyjából ugyanúgy kell elmozogni a lények elől, meg ugyanúgy van egy támadási sémájuk amiket ki kell ismerni, és még a kameranézet is hasonló, plusz a lányek újratermelődnek ha pihensz, még ha nem is egy az egyben olyan, de hát hasonló :-D
3.
3.
Necreon
Aztán ez mitől olyan mint a Dark Souls? Semmi köze hozzá. Attól hogy nehéz, és az elmúlt másfél évtized arról szólt hogy a játékok és a fejlesztők hogy húzzák szét a játékos előtt a seggüket freeride címszó alatt, és akkor ha valaki visszakanyarodik a kora kétezres évekhez (ill. korábbi állapotokhoz), az már egyből "olyan mint a dark souls, mert nehéz meg kardozni kell".
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Egyetértek. Inkább egy kis rövid launch trailert adtak volna ki, de ennek így semmi értelme.
1.
1.
Duken
Akkor sem nézem meg itt szakadjak szét!Nem értem mi értelme van kirakni megjelenés elött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...