A legjobbak között kezdett a Fire Emblem Heroes

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 6.
  • Biznisz
Link másolása
A múlt héten adta ki a Nintendo a legújabb mobiljátékát, amely az első napi teljesítménye alapján a letöltések számát és a bevételt tekintve is a legjobbak közé tornázta magát. Vajon meddig tart ki a lendület?

Február 2-án vált letölthetővé a Nintendo legújabb mobiljátéka, a free-to-play Fire Emblem Heroes. Habár a játék első napi teljesítménye elmarad a Pokémon GO-éhoz és a Super Mario Runéhoz képest, így is szép rajtot produkált, a Clash Royale-t például le is tudta pipálni, pedig tavaly az volt a legnépszerűbb újonc, amely nem a Nintendo holdudvarából érkezett.

Az alábbi adatokat a Sensor Tower szállította, az elemzőcég szerint a Fire Emblem Heroes 2,9 millió dollárt hozott az első napon. Ahogy a fenti grafikon mutatja, ezzel a játék jócskán elmarad a Pokémon GO és a Super Mario Run rajtjától, a Clash Royale 1,4 milliós nyitányát viszont felülmúlta. Ezek voltak a tavalyi év legjobban kezdő appjai az alkalmazásboltokban, ebből látszik, hogy a Fire Emblemnek nem igazán lehet oka panaszra.

A letöltések számában már kisebb különbségek figyelhetők meg, de a Fire Emblem Heroes ugyanúgy a harmadik helyet csípte meg. Kerekítve 2 millió letöltést hozott össze játék, akárcsak a Clash Royale, ezzel a szemben a Pokémonnak kétszer, a Super Mariónak háromszor annyi letöltésre futotta az első napon.

Fontos részlet, hogy a siker jórészt Japánnak köszönhető.

1.
1.
myrte
Egy letöltést mindenképp megér (ne mobilnettel, van 500 MB), persze nem olyan összetett, mint a konzolos változata, de élvezhető. Főleg azoknak, akik nem játszottak más FE címmel. - könnyebb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...