Fire Emblem Heroes Mobil

Mobilos kitérőt kapott a Fire Emblem.
Típus:

Kevesebb mobilos játékot fejleszthet a Nintendo

Az általában megbízható információkkal rendelkező Bloomberg úgy tudja, hogy a Nintendo a jövőben kevesebb mobilos játékot fejlesztene, és inkább a Switchre fókuszálna. Legfeljebb alibimegjelenéseket látunk majd tőlük.

Szerdától a Fire Emblem Heroesra is előfizethetünk

Habár a Mario Kart Tour előfizetéses monetizálása sokaknál leverte a biztosítékot, azóta a Nintendo újabb és újabb mobiljátékoknál vezeti be ezt a rendszert. A legutóbbi áldozat a Fire Emblem Heroes.

Szép pénzt termeltek a Nintendo mobiljátékai

A 2018-as bevételi adatok azt sugallják, hogy jól döntött a Nintendo, amikor belépett a mobiljátékok piacára. A tavalyi évben 348 millió dollárt szakított a vállalat a szegmensből - élen a Fire Emblem Heroesszal.

Eddig 4,7 millió Nintendo Switch-et szállítottak le

A Nintendo közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi adatait. Ebből kiderült, hogy jól ment a kiotóiak szekere, a Nintendo Switch-et viszik, mint a cukrot, így a nyereségük is sokkal több, mint tavaly.

Fire Emblem Heroes teszt

A Super Mario Run hónapokon át tartó promója után már-már váratlanul futott be a Nintendo következő mobiljátéka, a Fire Emblem Heroes. Viszonylag hamar rájöttek a kiotóiak, hogy mi a lehúzós free-to-play modell titka.

A legjobbak között kezdett a Fire Emblem Heroes

A múlt héten adta ki a Nintendo a legújabb mobiljátékát, amely az első napi teljesítménye alapján a letöltések számát és a bevételt tekintve is a legjobbak közé tornázta magát. Vajon meddig tart ki a lendület?

Hivatalosan is elbúcsúztatta a Wii U-t a Nintendo

Tartalmas pénzügyi jelentést tett közzé a Nintendo, a cég profitja kilőtt az elmúlt negyedévben, miután megszabadult a baseballcsapatától és a Pokémonnak is rendkívül jól ment. A Wii U katasztrofális számokkal búcsúzott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag laza héttel fordulunk rá a februárra, de egy-két érdekesség azért most is akad majd. Boltokba kerül a Hitman első évadának dobozos kiadása, és a Nintendo is kiadja a következő mobiljátékát.

Bemutatkozott a Nintendo következő mobilos játéka

Fire Emblem-napot tartott a Nintendo, és többek között a sorozat mobilos kitérőjéről is lerántotta a leplet. A Fire Emblem Heroes már február elején megjelenik, és nem kell rá várniuk az androidosoknak sem.