Bemutatkozott a Nintendo következő mobilos játéka

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Fire Emblem-napot tartott a Nintendo, és többek között a sorozat mobilos kitérőjéről is lerántotta a leplet. A Fire Emblem Heroes már február elején megjelenik, és nem kell rá várniuk az androidosoknak sem.

Fire Emblemre hangolt Nintendo Directet tartott a Nintendo, itt mutatkozott be a Fire Emblem Heroes is, amely a cég következő mobilos játéka. A free-to-play taktikai szerepjáték február 2-án jelenik meg iOS-re és Androidra, és a sorozat már ismert karaktereiből rakhatjuk össze a csapatunkat benne, amivel egy 8x6 négyzetből álló pályán kell győzedelmeskednünk.

A karakterek természetesen fejleszthetők, és a játék közben vagy mikrotranzakcióval megszerezhető orbokkal többet is megidézhetünk belőlük. Multiplayer módot is kapunk, azonban a Super Mario Runhoz hasonlóan itt is állandó internetkapcsolatra lesz szükségünk - az irányítást érintőképernyőkre optimalizállták, de megkapjuk a klasszikus Fire Emblem-sémát is.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia is bemutatkozott, ez a játék 3DS eShopjába érkezik május 19-én, és a kizárólag Japánban megjelent, 1992-es Fire Emblem Gaiden ihlette. Két főhőst kapunk majd, Almról és Celicáról pedig egy-egy Amiibo is készül.

A Nintendo emellett bejelentette, hogy egy új Switch-exkluzív Fire Emblemen dolgozik. Ez 2018-ban kerül boltokba, és a sorozat fősodrát erősíti majd. Nem összekeverendő a Fire Emblem Warriorsszal, amely ősszel jön Switchre és New 3DS-re - ez utóbbi az Omega Force Hyrule Warriorshoz hasonló spin-offja.

6.
6.
delphijos
Hát a Heroes-t szívesen láttam volna Switch-en is szép grafikával....
5.
5.
RangerFox
#2: Mert a Mario 3000 forint, ez meg tök ingyenes. A mobilos FE game-re nagyon kíváncsi vagyok, a 3DS-es részt előrendeltem. A Fates mindhárom részével bebizonyították, hogy a műfajban ők az egyeduralkodók.
4.
4.
jszili32
Microsoftra is jön ez?
Ez egy reális kérdés volt...?
2.
2.
dcba
"A karakterek természetesen fejleszthetők, és a játék közben vagy mikrotranzakcióval megszerezhető orbokkal többet is megidézhetünk belőlük"

Na ennyit rolad Nintendo. A Marional kibirtak, h ne legyen teleszemetelve, de mivel sokan sokaltak a 10 dolcsit, igy most a kovi jatek mar egy szimpla virus lesz mint a mobilos jatekok 90%a.
1.
1.
PaprikaJancsi
Én úgy tudom, hogy iOS-re azért jött előbb a Mario, mert egy jobban optimalizált rendszer. Akkor ez biztos valami csoda által jön egyszerre Androidra is XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...