Horizon: Zero Dawn - bemutatkoznak a robotdínók

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 9.
  • Videó
Link másolása
Ugyan a Horizon: Zero Dawn egy robotdínók uralta világban játszódik, mégis nagyon keveset tudunk a különböző fajokról. Egy most indított új videósorozat ezt igyekszik orvosolni. Bemutatkozik Snapmaw és Thunderjaw.

Európában március 1-jén jelenik meg a Killzone-sorozatot is készítő Guerilla Games legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn. A játék egy robotdínókkal és emberi törzsekkel benépesített világban játszódik majd, viszont a készítők eddig valamiért háttérbe szorították a domináns lényeket.

Idáig, egy most indított videósorozat ugyanis alaposan górcső alá veszi a dínók egyes fajtáit. Az első részben Snapmaw és Thunderjaw párosa mutatkozik be.

Ha kicsit konkrétabb látnivalóra vágysz, akkor pedig figyelmedbe ajánljuk a legfrissebb másfél órás játékmenet-bemutatót, ami meglehetősen részletesen kitér a játék minden fő elemére.

A Horizon: Zero Dawn kizárólag PlayStationt 4-re jelenik majd meg.

48.
48.
Zoli0507
#36: Szàmomra pont a D3-ban volt olyan hogy picit "csalòdtam" a bossokban. Amikor rajöttem hogy a fànak a herèjèt kell csapkodni sìrtam a nevetèstől. A nègykèzlàb menetelő lovag a màsik akinek meg a seggèt csapkodtam. Vagy a dagadèk lovagok aranyos kis szàrnyakkal,... az is megmosolyogtatò volt.
a Bloodborne-ba egy boss-nàl se volt kedvem nevetni. Egyèbkènt meg először pròbàld ki a Bloodbornet, ugyanis az a nehezebb. A DLC- t direkt nem hozom ellenpèldànak mert a D3-èt illik megvàrni ès utàna összevetni. Nehèzsègben NÀLAM eddig a Bloodborne, de a D3 utolsò dlc-je utàn majd kiderül
47.
47.
Duken
#46: Az komoly!Nem is tudtam hogy a Fallout New Vegas írója írta.Köszi haver, csak nem lesz olyan unalmas akkor a történet.
46.
46.
ADMlN
#44: Félre ne érts, nekem nem azzal van bajom, hogy neki mi a véleménye a játékról, csak azzal, ahogy megpróbálja megmagyarázni, hogy nem is ő, hanem a másik az elfogult.
És a fasza Sony címeket sem tagadom. Gravity Rush 2, Nioh, Nier, Horizon... Utoljára akkor voltam ilyen izgatott mikor egymás után jött a Forza 6, a Halo 5 meg a Rise of the Tomb Raider. És ez a szezon szerintem még azt is túl fogja szárnyalni.

"Te milyen véleményen vagy a horizon-ról"
Imádom, én amúgy is oda vagyok a posztapokaliptikus világokért és itt-ott a Witcherre emlékeztet a design. Ez a dínós téma meg érdekes storynak ígérkezik. Az csak még inkább bizakodásra ösztönöz, hogy a történetet a Fallout New Vegas írója írta és a fejlesztésben részt vesznek olyanok akik előtte a Witcher 3-on dolgoztak. Előrendeltem a gyűjtőit, mert szerintem megérdemli a bizalmat.
44.
44.
Duken
#38: Talán azért mert mostanában a sony exclusive játékok instant winner-ek?Olyan nehéz elfogadni hogy mostanában a sony hozza a fasza címeket amik a kritikusok szerint is jó lett?Ha valaki ezt halkan megjegyzi, mármint a tényeket,szerintetek már egy elfogult hazug fanboy?Ne érts félre a nyálas ajnározástól engem is a hideg ráz, de itt nem ajnározott senki semmit.Jött ilyen vélemény, jött olyan vélemény és ahelyett hogy tiszteletben tartanánk a másikat már nem is a Horizon-ról beszélünk hanem arról hogy ez-meg az a tag milyen hülye mert ő jót vagy éppen rosszat gondol a játékról.Mi ez itt óvoda azon belül is a kiscsoportos szekció ahol mindenkinek vaddisznó a jele?
Te milyen véleményen vagy a horizon-ról
43.
43.
Duken
#18: +1
Jómagam inkább pc-n játszok, bár mostanában többször kapcsoltam be a ps4-et a fasza játékok miatt, de az én tapasztalatom is az hogy ezen az oldalon a többség instant fikázza a még meg sem jelent sony exkluzív címeket. Merné valami rosszat mondani a Gta5-re vagy Mass Effectre akkor már lincselnének, de látom amiatt is osztanak hogy mondtál egy normális véleményt miszerint várjuk meg a végét a játéknak.Várjuk meg a teszteket.Láss csodát, hát nem vagy elfogult emiatt is? Jobb lenne ha egy sebtapaszt tennél a szádra meg bilincset a kezedre nehogy önálló gondolataid legyenek. :)
40.
40.
tyber16
#39: Szar lesz és unalmas és monoton de jól fog kinézni és kuss! Én ezt mondom neked! :D
39.
39.
KopyAti
Jó lesz és kuss! Merjen vki mást mondani! :-D
38.
38.
ADMlN
#33: "Talán nem is én vagyok az aki túlmisztifikálja a dolgokat!"
De, te vagy az. Lehet, hogy ő is elfogult de, hogy te az vagy az biztos. Ha egy játék Sony exclusive, az nálad mindig instant winner.
37.
37.
Mr.Dead
#33: Azért hogy a BB jobb mint a DS3 túlzás. A DS hosszabb, nehezebb, összetettebb, a bossok is ötletesebbek. A harc viszont szerintem egyáltalán nem olxan jo, mint a BB-ben, sőt megkockáztatom, hogy egyes bossok(pl Nameless) elsőre ment volna BB-ben.
36.
36.
Mr.Dead
#33: Azért hogy a BB jobb mint a DS3 túlzás. A DS hosszabb, nehezebb, összetettebb, a bossok is ötletesebbek. A harc viszont szerintem egyáltalán nem olxan jo, mint a BB-ben, sőt megkockáztatom, hogy egyes bossok(pl Nameless) elsőre ment volna BB-ben.
35.
35.
kamgecam
#33: Ja még csak annyit hogy én nem csak a Ds3-al játszottam annyit hanem a Demon,a Ds1, a Bloodborne-al! Ds2-tőt vágtam ki a csába már elején.
A Nioh jön most!Remélem te is ki tudod próbálni ahogyan a Bloodborne-t...
32.
32.
Őrnagy
Hát ez mekkora koppintás már! 11 évesen olvastam egy könyvet ezzel a címmel: Robotdinók a nyitott RPG világból!!!!
Habár lehet, hogy Tüskevár volt...
Mindegy, akkor is...
26.
26.
kopic
#10: Iszom minden szavadat.
23.
23.
Akra081
A játék történetét Fallout: New Vegas írója hozta össze. Direkt őt keresték meg és kérték,hogy alkosson egy jó poszt-apok sztorit. A ragadozó élővilág replikálása fontos szerepet játszik majd. Mellesleg nem egy scifi elem is lesz benne. Kojima az utolsó másfél évben segített nekik főleg rendezésből. Hulst azt mondta legjobban Skyrimhez tudnák hasonlítani ha nagyon muszáj lenne játékmenetileg. De a Horizon nem csak rpg tps hanem több féle játékok ötvözése lesz. Kojimának ezért tetszett nagyon.
22.
22.
DON GONDOCS
#18: Én a Resihez optimistán álltam, úgy voltam vele a 6 nál nem lehet rosszabb és sikerült felülmúlnia a 4-5 részt. A Mass Effect Andromedaban is nagyon bízok, pedig nem sokat tudni róla, valamit a Star Wars Battlefront 2 is felkerült a listára, a Dice igaz még mindig nem tud jó kampányt csinálni, de szerencsére azt más studíó csinálja szerintem.
19.
19.
silkgoat
#15: Jobb lenne ha nem kotozkodnel itt jooo? Mirror megmondta, hogy szar lesz mert...ooo...csak. O tudja es kesz.

Azon meg mindig mosolygok, amikor witcher 3-at hozzak elo, mint az RPG jatekok kiralya. Az ujszulottnek minden vicc uj. :D
A mai rpg fostengerben a darab szarra is (W3) ra lehet mondani, hogy belga csokival futtatott isler, de....pffff...attol meg buzlik.
18.
18.
kamgecam
#14: Ez még mindig jobb hozzáállás mintha agyon-hájpólnád. Így nem csalódsz akkorát, legfeljebb pozitívan.Én a Nioh-val voltam így!Úgy robbant bele a pofámba mint egy üstökös!Szerintem év játéka esélyes lesz.A Horizon meg meglátjuk, de szerintem mind a túlzott optimizmus és a túlzott cinizmus is elfogulttá teszi az embert.
Ugyan olyan ostoba aki megjelenés előtt hájpól egy játékot lásd Nms, meg az is aki mást sem tud csak 12 éves szinten fikázni, lásd:félek hogy unalmas lesz mert nyitott világú....micsoda hisztis picsák!
Jön egy új IP végre elég bátor hozzá egy fejlesztő csapat hogy ne a 100-dik rókabőrt húzza le a sikeres szériájáról, hanem kockáztasson! LE A KALAPPAL GUERILLA GAMES!
17.
17.
RangerFox
#16: A Guerilla Games minden csak nem indie fejlesztő ;D
16.
16.
user101
Ez már a második No Man's Sky-ja a Sony-nak és már megint egy indie fejlesztő... Egy full eredeti Far Cry Primal másolatban ! LOL! :D Kihagytam valamit ? :DDD
5.
5.
Szmoli11
Én amondó vagyok h várok vele aztán vagy megtetszik vsgy nem szerintem nem kell kapkodni lesz FOR HONOR , BATTLEFIELD dlc , RAINBOW SIX SIEGE nagyon jo meg mindig , NIOH&DARKSOUL dlc, van csomó játék ami ezerszer jobb RESIDENT EVIL stb stb Az ilyen Open world-ös dolgokkal várni kell :) Nézzétek meg az új Ubis játékot a GHOST RECONThát.... komolyan a GTA5 fényévekkel jobb
2.
2.
guba800
Félek tőle hogy a nyitott világ miatt hamar unalmassá válik.
1.
1.
imchristailor
Valamiert minel tobbet latok ebbol a jatekbol, szamomra annal erdektelenebb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...