Csúszik a South Park: The Fractured but Whole

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 9.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft tájékoztatása szerint ismét csúszik az új South Park-játék megjelenése. A legújabb tervek szerint a The Fractured but Whole a kiadó következő pénzügyi esztendőjében jelenik majd meg.

A Ubisoft frissen kiadott közleménye szerint ismét csúszik a South Park: The Fractured but Whole. Az immáron második alkalommal elhalasztott folytatás eredetileg tavaly decemberben jelent volna meg, a legutóbbi pletykák pedig már márciusi megjelenésről szóltak. A kiadó bejelentéséből viszont kiderül, az új South Park-játék a Ubisoft következő pénzügyi évében jelenik majd meg, ami a 2017 áprilisa és 2018 márciusa közötti időszakot jelenti. Ennél pontosabb dátumunk viszont még mindig nincsen.

A játék története ezúttal a szuperhősös témát veszi alapul. South Parkban valami gonosz erő munkálkodik, így Cartmanék szuperhősöknek öltözve igyekeznek a nyomokat felderíteni. Amikor épp egy helyi macska eltűnésének ügyében nyomoznak, felfedezik, hogy a veszély sokkal nagyobb, mint gondolták. Ekkor csatlakozik hozzájuk a város új lakója, New Kid.

Az új South Park-játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

2.
2.
user101
Na mivan, az Obsidian lepasszolta és a kettes bagázsnak meg beletört a bicskája ? :D Ez nem túl jó jel, hogy egy ilyen kaliberű játékkal gondok vannak... :D ( Mondjuk én az elsőt sem szerettem, de hát ez van. )
1.
1.
Hab
Hát ez hihetetlen... Öröm az ürömben, hogy így Mass Effect-et tuti megveszem márciusban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...