Ne várjuk Nintendo Switch-re a Project CARS 2-t

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 10.
  • Hír
Link másolása
A héten hivatalosan is bemutatkozott a Project CARS 2, melyben nemcsak pályaversenyek, hanem ralikrossz is helyet kap. Sajnos a legfrissebb hírek szerint az autós cím biztosan nem jelenik meg a Nintendo új platformjára.

A játék kreatív direktora, Andy Tudor a Red Bullnak adott interjújában elárulta, hogy a héten leleplezett Project CARS 2 valószínűleg nem jelenik meg Nintendo Switch-re. Pontosabban a teljes sorozatról beszélt a Slightly Mad Studios vezére, így még az első rész sem várható a hibrid konzolra.

A pontos okokat nem részletezte Tudor, annyit árult el, hogy a Wii U-hoz hasonlóan "nem lehetséges" a portolás. Talán a Switch hardvere kevés hozzá? Soha nem tudjuk meg. A kiotói gyártó mindenesetre a third-party címek áradatát várja.

A játék az év végén landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Néhány szerencsés tesztelő már kipróbálhatta a Project CARS 2-t, amit dinamikus időjárásrendszerrel is felvérteznek. Itt van egy hatperces videó róla:

34.
34.
dvs00
#30: Az még a kisebbik baj, generálisan fingja sincs arról, hogy mit miért ír.
33.
33.
Heldengeist
#32: Persze, kifogást mindenre lehet találni, de ahhoz képest, hogy mennyire nekimentek a hordozhatóságnak, elég sok elvárható, vagy manapság már részben kötelező dolog egyszerűen hiányzik belőle. Bár, ha azt vesszük, hogy rengeteg játékkonzoltól elvárható dolog is (játékok, korszerű hardverteljesítmény), gondolom ezt egyszerűbb kimagyarázni.

Erre szokás mondani, hogy semmi baja, csak a nyaka véres.
32.
32.
north
#27: Lehet meghaladtam a koromat, de az én 4 éves telefonom képes arra, hogy WiFin keresztül megossza a mobilnetet, és mivel mindig nálam van a telefonom ha megyek valahova, ugyan is zene nélkül nem tudok élni :D Szerintem ez a leges lehető legkisebb probléma, hogy nincs benne SIM foglalat!:D Plusz ha már nálam van a telefon minek pazarolnám az akksi időt ilyenekre, hogy meg osszam, ott a telefonom az fogad mindent. :D És igen épp ezért gondoltam a telefonálásra mert nem gondoltam volna, hogy erre próbálsz gondolni :D
30.
30.
szoszderemo
29.
29.
zozo76hun
azert az furcsa hogy a masik 2 konzolnal jo hogy van mindenfele multiolatform cim, de a nintendonal valamiert nem baj hogy lofasz nem jon ra. ha van egy mario meg egy zelda az mar eleg. mas nem is kell... meg egy ma mar alap kurva bongeszot sem bir startra ratenni a nintendo. na ehhez meg hozzajon az otvar (szetszedheto! innovacio!) kontroller meg a 2-3 orat biro akksi, meg a gyenge hardware amit meg a fullHD-t sem birja (egy 2017-ben megjeleno gep!), 720p-s beepitett kepernyo (a tobbeves nexus 5 fullHD). gyerekek. igenis kelle ra jo multiplatform cim, nem csak egy kbaszott mario meg zelda.
28.
28.
unrealnoise
#7: Mit nem lehet azon megértése 2017-ben már, hogy sokaknak akár elsődleges konzol is lehetett volna a Nintendo új gépe. Ilyen tré, azaz inkább kevés nyitócímmel ez elég gyengus lesz multiplat játékok nélkül...
27.
27.
Heldengeist
#26: Mert szerinted SIM csak telefonáláshoz kellhet? Vagy az úgy oké, hogy a játékkonzoloddal wifi hotspotokra vadászol? USB-sticket vagy SIM-portot fog támogatni? Biztos rohadt kényelmes lesz, hogy ott fityeg.
26.
26.
north
#24: Egyébként most elolvastam megint a hozzászólást és a mobilitás szó tudtommal a hordozhatóságot foglalja magában nem a telefonálási képességet, ezért is hívják mobil telefonnak a mobil telefont mert hordozható telefon, nem vezetékes! :D Bár lehet én tudom rosszul :D
25.
25.
north
#24: Próbálj már meg ezzel telefonálni xD Szépen néznél ki! Néznének is az utcán! :D
24.
24.
Heldengeist
#23: Annyit sem ér. Ha összekalapálják rendesen szolgáltatás ügyileg és esetleg hizlalnak kicsit a háttértáron, akkor talán 60 határeset volna. 90 csak akkor, ha az előbbiek mellé benyelne SIM-et (ha már egyszer a mobilitása a legjobb feature) és vagy 10 játék grátisz járna hozzá (egy ujjamon meg tudom számolni azokat a belsős játékaikat, amik érdekelnének).
23.
23.
north
#21: Én nem mondtam, hogy most veszem :) idővel amikor már megjelentek rá amik érdekelnek. Lehet addigra már 90 is lesz :D
22.
22.
dvs00
#18: Üres kötekedés, volt, ugyanis nem magyaráztad el, a mondandód pedig indoklás nélkül egy forintot nem ér. Pont. Szép volt a visszavonuló.
21.
21.
delphijos
#18: Persze, ez a Te döntésed. 10 játékért én nem vennék konzolt, főleg nem 110ezerért. Nem vagyunk egyformák.
20.
20.
north
#19: Amiatt neked végképp ne fájjon a fejed! Gyártok jönnek-mennek. Ha el is bukik az nem az én hibám, sem bajom. Igaz ami igaz nem féltem a nintendo-t ha nem áll fel a bukások után meg érdemli, hogy a süllyesztőbe kerüljön, de mindig lesz vagy lesznek olyanok akik fenntartják a szellemiségét!
19.
19.
Heldengeist
#18: Lehet, hogy téged nem érdekel, bukik-e, de bukott a Wii U, ha bukik ez is és nem szedik össze magukat, egy-két generáció és biztosan meg lefelé a roló, aztán nem lesz Nintendo, aminek örülhetsz.
18.
18.
north
#17: Kellemetlen ha tényleg nem esett le. Ebben a mondatban is szépen fogalmaztál! Egyébként nem állok le vitázni a Switchről, olyan lesz amilyen lesz. Bukik? Bukjon nem érdekel, de ha már jön rá 10-15 játék amiben látok potenciált, nekem az már régen csak jó. A többi meg már a Kiotóiak baja nem az enyém. :D
17.
17.
dvs00
#16: kimoderált üzenet
16.
16.
north
#15: kimoderált üzenet
15.
15.
dvs00
14.
14.
maktub
Azt nem értem, hogy minek a márciusi premier, ha ennyire nem állnak készen? Kerülne a boltokba a gép később és akkor talán nem arról szólnának a hírek, hogy mi minden nem lesz hozzá.
12.
12.
Grayboy
#1 oké, én ezt megértem, de akkor úgy reklámozzák már ezt az izét hogy a nintendó elkötelezett rajongóinak elhozzák a Zelda,Mario,Fire emblem élményt, egy új szinten. De ne próbálják úgy beállitani, mintha egyenlő esélyekkel indulna a másik két sokkal erősebb konzollal szemben, ráadásul szinte semmi "mainstream" játék nem jelenik meg rá, még talán azt se amit bejelentenek.
9.
9.
aordog
Kurvára nem jó egy konzol megjelenése elött ilyen híreket olvasni.
Nem jön ez...nem jön az.
Mi a nyitólista????
Skyrim jõn ???
Hordozható a konzol, de mit csinâlok vele? Hova vigyem? A WC-re Mariózni? Hátha ott lesz egy gomba?
A Zelda nem Switch cìm csak jön switchre is mert " jobb a kèp meg az audio".
Ez így nagyon gyenge bemutatkozás ès nem....ez a játèk csak egy csepp a màr ìgy is szétszart bilibe!
7.
7.
Norbiii
Én Nintendo konzolt, a Mario, Mario party, Mario kart, Donkey Kong, party stb...játékok miatt veszek, ha másra vágyom, ott a Ps, DE: Ott volt a Wii, amire, ha nem is túl szép grafikával, de legalább jöttek más stílusú játékok is, és volt választási lehetőség, és ez jó dolog volt, a Nintendo-n ez csak segítene....!

Továbbá egy nagy kritika a Nintendo-nak, mert rengeteg idejük volt, és ehhez képest nem túl sok játékkal jönnek.
Miért nincs nyitónak új Donkey Kong, vagy új Mario party??? Miért Mario kart 8 van, és miért nem Mario kart 9?
Ettől függetlenül nálam favorit a Nintendo, szeretem a Nintendo-t, és remélem, hogy ezeket a játékokat pótolják majd, és jönnek azok a jó kis címek, amik szoktak. :)
5.
5.
kergabi83
Nagy kár érte, pedig a belengetetett N Switch VR supportal már instant lehetett volna virtuálisan is tolni! :D
4.
4.
zozo76hun
ha valami nem jon switch-re az nem baj mert " "a nintendo nem errol szol".

a baj csak az hogy sorba jonnek a hirek hogy ez se, az se jelenik meg ra. akkor mi lesz rajta? egy mario meg egy zelda?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...