Lerántották a leplet a Project CARS 2-ről

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A januári szivárgások után a Slightly Mad Studios hivatalosan is bemutatta a Project CARS folytatását, és egy trailer társáságban erősítette meg az első részleteket az autóversennyel kapcsolatban.

A fejlesztőcsapat még 2015 júniusában erősítette meg, hogy készül a Project CARS 2, mi pedig az akkor elhangzott információkból és a januári szivárgásokból táplálkozunk, és vártuk, hogy kézközelbe kerüljön a szimulátor. A Slightly Mad Studios az imént rúgta el hivatalosan is a Project CARS 2 kampányát, egyúttal bejelentette, hogy az év végén számíthatunk a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő játék megjelenésére.

Az első bejelentéskor közzétett infókon pontosított a csapat, a jelenlegi kommunikáció szerint a játék több mint 170 licencelt autót vonultat majd fel, és állítólag olyan pályafelhozatalt kapunk, "amit konzolos versenyjátékban még nem láttunk". Lesz ralikrossz, IndyCar és egy sor új játékmód, gazdag fícsörlistát ígérnek a multi mellé, emellett a VR-ról, PC-n pedig a 12K-s felbontás támogatásáról sem kell lemondanunk.

A Project CARS 2 dinamikus időjárásrendszerrel és váltakozó napszakokkal érkezik, a LiveTrack 3.0 fantázianevet viselő rendszer pedig ezeknek megfelelően teszi tönkre az életünket verseny közben.

A fenti trailer nem teljesen azonos a múltkor kiszivárgott videóval, nézzétek meg mindenképpen!

12.
12.
Datzy
#10: Amiben 170 autó van az egy árkád játék. Tök mindegy mi és hogyan csak gurulni látszódjon. Abban meg javulást nehéz keresni. Rosszul mondom lehet javulást keresni, de definiáld először a szempontokat, ami szerint vizsgálod.
10.
10.
Őrnagy
Miért kell egy játékba tenni a rallycrosst az indycarral? Én nem tartalmi bővítést, hanem minőségbeli javulást szeretnék, nem tudom, más hogy van ezzel...
8.
8.
godach
#7: Mondjuk én azért a Gran Turismo-t nem említeném már egy lapon, a Forzával.
Az első hármat imádtam, több száz, ha nem ezer órám volt bennük. A négy nem tetszett, és amikor az 5.-öt próbáltam ki, a sírhatnék jött rám. A hatot így már ki is hagytam.
Na és a több száz autó, nem azért van hogy mindet megvedd és menj vele, hanem hogy legyen változatosság és legyen választási lehetőség ;)
7.
7.
unrealnoise
#5: Messze nem volt hibátlan, de hogy fos lett volna az egész, az vicces. A menü háttérzenéje meg inkább lett gigantikusan jó, mint szar...

A fizikában szarrá van pofozva a GT és a Forza széria is, több 100 órám benne volt PC-n a pCars 1-ben, de két évig iRacingeztem, toltam sokat az AC-t, GTR2-t, és az összes komolyabb szimulátort...

Aki szerint a Forza jobb fizikára, mint a pCARS első részében alkalmazott, azt menten kiröhögöm... :D

A pCARS egy bugos volt, optimalizálatlan, és a frame rate-ben sem tudtak normális kompromisszumokat kötni. Mindent lehetett, de ennek ára volt. Azaz messze nem volt meg a stabil 60 FPS.

Remélem PS4 Pro-val e tekintetben sem lesz gond.

A Forza 6 tartalmilag már le lesz pipálva... Abban hol autózhatsz ősszel, tavasszal, nyáron, télen, változó időjárás mellett? Hol van abban havas, jeges pálya? Hol van abban rally? Egy valamiben biztosan több a Forza, autó darabszámra, de nekem se időm, se kedvem nincs mindet megszerezni, vezetni meg aztán végképp. Mivel azért még mindig elég nagy szimbuzi tudok lenni, simán el tudok több száz órát is lenni, akár egy-két járgánnyal is... (Sőőőőt...)
6.
6.
XuChi
Mobilról írtam. Szerkesztés gomb ????
5.
5.
XuChi
#4: Az elsö rész menüje egy hàngadèk volt, de maga a jàtèk sem àlt messzebb a fostól sajnos. Hatalmas hypevonatra felültem a trailerei mistt, de úgy pofàra estem vele hogy azóta sem tértem magamhoz. Én egy minimum firza 6 szintü, tartalmú jàtèkot vàrok ettöl a rèsztöl. Ha nem hozza azt a szintet, kukàzom ezt s rèszt is a listàmról
4.
4.
semike
Trailer mindig pofas de sose fog igy kenezni....na meglassuk.Es a menut se felejtsek el osszerakni rendesen mert az elso resz kapufa volt.
3.
3.
unrealnoise
Állat trailer. Kell. VR-ban.
2.
2.
azureknight0715
Vr-ban elég fasza lesz, valszeg erre is befogok nevezni :D
1.
1.
crytek
Most tettem Humbleból fullossá az első részt. Mire ez is oda jut addig elleszek vele!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...