Újra csúszik a Star Trek: Bridge Crew

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 11.
  • Csúszás
Link másolása
A korábbi tervvel ellentétben mégsem jelenik meg márciusban a Ubisoft Star Trek VR-játéka, további két hónapot kell várnunk rá. Szerencsére a híres USS Enterprise legénysége is helyet kap benne Kirk kapitánnyal és Spockkal.

Eredetileg 2016-ra vártuk a Star Trek: Bridge Crew-t, ám a Ubisoft októberről márciusra tolta a premiert. Nos, ez a dátum sem mérvadó, lévén a kiadó végül május 30-án küldi a boltokba a VR-játékot.

Az anyagban minden játékos a csillaghajó legénységének egy-egy tagját alakítja VR-sisakkal a fején. A cél az univerzum felfedezése számos fő- és mellékküldetéssel, melyben a résztvevők közösen hozhatják meg a döntéseket.

Friss hír, hogy a USS Enterprise legénysége is helyet kap a játék Ongoing Voyages játékmódjában, ahol véletlenszerű missziókat teljesíthetünk szólóban vagy kooperatív módban.

Ami a csúszást illeti, a készítők rendkívül hálásak a játékosok türelméért, és megígérték, hogy végül igazi Star Trek-élményt kapunk cserébe PlayStation VR-on, Oculus Riften és HTC Vive-on. .

A Ubisoft mostanság több cím megjelenését is eltolta, a South Park: The Fractured but Whole csak valamikor az első negyedévben érkezik, és a Steep ingyenes Alaska DLC-je sem érkezett meg tegnap, csak február 24-én fut be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...