Nem sikerült zökkenőmentesen a For Honor rajtja

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 15.
  • Hír
Link másolása
Hiába az előzetes tesztkörök, alaposan sikerült megizzasztaniuk a Ubisoft szervereit a For Honor-játékosoknak. Emellett a kiadó közzétette az ismert bugok és a megoldásuk listáját.

A For Honort több alkalommal is lehetett tesztelni a megjelenés előtt, a bétatesztből például egy zárt és egy nyílt kört is rendezett a Ubisoft, amiken az infói szerint több mint 6 millió játékos vett részt - a felük a nyílt hétvégén is aktív volt.

Ennek ellenére nem sikerült zökkenőmentesen a játék rajtja, tegnap este sokan panaszkodtak a szerverekre, a Ubisoft fórumán is lehet matchmaking-problémákról olvasni, és a szerverekre nehezedő nyomással magyarázható a "Requirements not met" hibaüzenet is, amely leginkább az Xbox One-tulajokat sújtotta. Jelen pillanatban nem tűnik vészesnek a helyzet, lényegesen kevesebb hibajelentés érkezett az elmúlt órákban - remélhetőleg a nap hátralévő részében sem kapnak mattot a szerverek.

Ettől függetlenül más bugokba bele lehet futni, a Ubisoft már közzé is tett egy listát, amin a már ismert hibák szerepelnek. A felhozatal elég változatos, és bár patch még nem készült hozzájuk, alternatív megoldási javaslatot mindegyikhez adott a kiadó.

Arra is sokan panaszkodtak, hogy nem tudták beváltani a gyűjtői kiadás mellé adott ingame ajándékokat: a Ubisoft erről is tud, és bár nem adott magyarázatot a hibajelenségre, a találgatások szerint egyszerűen arról van szó, hogy a digitális üzletek adatbázisát még nem frissítették az idevágó tartalmakkal és kódokkal.

17.
17.
#14: Szétnéztem kicsit jobban, és igazad van. 34 fontért össze is szedtem, kösz a tippet!
16.
16.
fehersam
2x vágott ki, akkor is singleplayer coopból :D A játék jó lett, megérte megvennem. :)
15.
15.
mephi
Nem akarok megbántani senkit, de ez egy multis játék. Célja, hogy az esportban tortából kihasítson magának egy komoly szeletet, páran ezek után megvennék ilyen drágán csak a single játékrész miatt? Biztos velem van a gond...
14.
14.
vabe
#12, #11:

Neten számtalan helyen meg lehet venni ~12k-ért. (PC-re legalábbis).
13.
13.
kopic
#10: +1

Pop résszel visszatudnanak csábítani azért....
11.
11.
Meglepetésemre annyira élveztem az open betat, hogy gyakorlatilag eldöntöttem, hogy meg is veszem. Csakhogy a 60 eurót mindig is sokalltam, bármilyen játékról legyen is szó. (Fogalmam sincs, miért nem tudatosult bennem idáig, hogy ennyi lesz az ára.) És akkor ezek mellett még tele is van tömve mikrotranzakciókkal, meg ugye gondok is vannak még vele, úgyhogy egyelőre felejtős. Majd ha olcsóbb lesz.

Arról tudni egyébként valamit, hogy a kivágott split-screen visszatér-e a jövőben?
10.
10.
KRAT0S
"a kiadó közzétette az ismert bugok és a megoldásuk listáját" wattafak???

UbiFos forever CtgFQ.gif

(Még jó hogy évek óta nem veszek meg semmilyen uborkás játékot,és nem is fogok..)
9.
9.
Machiavelli
#7: Hát figyelj, ez a játék körülbelül úgy kezeli az egyjátékos kampányt mint a Battlefield 1. Csak azért ne vedd meg. A single csak egy beveztő a multiba ahol aztán igazán kezdődik csak a móka. Ha teljes valójáért veszed meg 18ezres áron akkor meg éri. Csak a single miatt nem igazán.
7.
7.
ADMlN
#6: Én személy szerint csak a story mode miatt nem venném meg, mert a játék többi részében annyival több lehetőség van. Igazából a story módban az a legjobb, hogy egy könnyed, érdekes környezetben tanítja meg a különböző classok használatát. Maga a történet teljesen triviális, bár még csak a Knight kampányt toltam végig. Ajánlok amúgy hozzá egy coop pajtást, mert úgy sokkal élvezetesebb.
Hosszúságra szerintem kielégítő, 3 chapter van mindegyikben 6 küldetés, melyek nehézségtől és komplexitástól függően olyan 20-40 percet igényelnek. Vannak gyűjtögetni valók amik adnak valamennyi újrajátszhatóságot, mert az összegyűjtésükért a multiban használható jutalmak járnak.
6.
6.
Darksiders84
#1: Érdemes csak a story módért megvenni nem túl rövid vagy lehet tudni előre hány fejezetes?
5.
5.
asdasd94
#4: Elnézést kérek hülyeséget beszéltem, most nézem, hogy alapból minden bónusz tartalom fel van oldva :D
4.
4.
asdasd94
#3: Én Steamen vettem meg, szóval lehet így nem is kéne semmilyen kód, hanem majd beváltja magától?
3.
3.
maktub
#2: Elvileg benne kell lennie a játék dobozában a papírnak, a rajta szereplő kódot pedig a PSN-storeban lehet beváltani.
2.
2.
asdasd94
Lehet, hogy nagyon hülye kérdés, de egyáltalán milyen kóddal kéne beváltani a Gold Edition bónusztartalmait? Értem én, hogy valami hiba miatt egyenlőre nem engedi feloldani ezeket, de én azt sem tudom, hogy hol találom a kódot.
1.
1.
ADMlN
El nem tudom képzelni mi terheli az Ubisoft szervereit, mert maga a játék P2P. Amúgy az Ubi nagyon jól tudta, hogy a szervereik nem fogják bírni release-kor a "terhelést", mert a closed és az open beta-ban is pontosan ugyanezeket a szervertúlterheléses tüneteket produkálta a játék mint most.
Ettől eltekintve a játék király, és a story mode is jobb lett mint amit vártam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...