E3 2017: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 15.
  • Rendezvény
Link másolása
Kitűzte a Microsoft az idei E3-as konferenciájának időpontját, a cég ráadásul be is újított: a korábbi évekkel ellentétben az expót megelőző vasárnap éjjel rendezik meg a redmondiak sajtóeseményét.

A Microsoftnak évek óta bérelt időpontja volt az E3-on: mindig a kiállítás kezdete előtti hétfőn, este fél 7-kor kezdték a sajtókonferenciájukat. Idén ez másképp lesz, magyar idő szerint június 11-én, vasárnap, este 11-kor indul majd a műsor, az alábbi teaser kép sejteti is, hogy mire lesz kihegyezve.

Az idei E3-at június 13-15. között tartják majd Los Angelesben, és most először a nagyközönség előtt is megnyitják a rendezvényt. Hogy miért döntöttek a redmondiak a sajtótájékoztatójuk előrehozása mellett, az nem derült ki, de az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a vasárnapi konferenciázás: tavaly már a Bethesda és az EA is ezt a napot választotta.

34.
34.
DON GONDOCS
Remélem a MS tanult a hibából és az új konzol mellé remek exckluzív és más játékokat kapunk, még ha ennek az lesz az ára hogy az One-t hátrahagyják.
33.
33.
kopic
Kivesezese
Krva kijavito
31.
31.
KubaiBácsi
30.
30.
Ra1D3n
#29: De igen, túlreagálta. Mondjuk nincs mit tenni, ő ilyen. A szarkazmust is komolyan veszi ha arról van szó :)
29.
29.
Mufika
#16: Nem reagáltad picit túl?
28.
28.
godach
#23: StevenSan-al bár voltak Hatalmas vitáim, mai napig az egyik legjobb "netes" cimboráim közé tartozik. Nagyon jó gondolkodása van sok mindenben és rengeteget lehet tanulni tőle és fejlődni a tanácsaitól.
Persze, van amikor menstruál és jön ezzel a sok konzolellenes dumával, de ha az ember figyelmen kívül hagyja és megismeri, akkor teljes mértékben el lehet vele lenni.
Amolyan íratlan szabály szerinti kompromisszumokat kötöttünk, hogy én nem hozom fel a beszélgetéseink közben a konzolokat, és persze figyelmen kívül hagyom a megnyilvánulásait e témáról, ő meg nem mondja nekem a véleményét erről. Így nagyon jól meg vagyunk, és remélem még sokáig így is marad.
Csak ugye, nem kell konzolfanboyként neki támadni.
A legjobb haverom, utálja a töltött káposztát én meg egyenesen odáig vagyok érte.
Mégsem haragszom, utálom a haveromat ezért, pedig szerinte egyszerűen szar.
Ha az én oldalamról nézem, igazam van és hülye. Ha az ő oldaláról, akkor viszont neki van ;)
27.
27.
PaprikaJancsi
#25: Itt nem tudásról van szó, egyszerűen nem akar.
25.
25.
kastorhun
Az a gond hogy a microsoftnak nincsenek új exkluzív címei, viszont melyek egész jónak tűntek mind lelőtték, biztos jön valami új Halo, új Forza. Ne hogy már a világ egyik legnagyobb cége ne tudjon magának néhány valamire való címet exkluzívvá tenni,.
24.
24.
McDuff
Nah akkor be van írva a naptárba. Június 11 lesz a napja, hogy elválik: Scorpio avagy One S lesz e véve. Pénz félre van már rakva, ha nem győz meg, már másnap veszem a One S-t, ha meggyőz, akkor karácsonyig rakok még hozzá.
Exkluzívok a béka segge alatt, de ha már Xbox, akkor legalább a multiplatform játékok fussanak már zökkenőmentesen! Legalábbis ebben reménykedem...
15.
15.
ZsozeApa
#13: Persze hogy a játékok miatt vesszük a pc-t a konzolt vagy bármit csak trollkodik a szerencsétlen bár nagyon gyengén. Hihetetlen hogy moderátorként nem veszed észre bazd meg.Nem leállni kell az ilyennel vitázni hanem instant törölni, mert a sok hülye meg harap rá. Ez meg arra veri a munkahelyén amikor a robot közben van egy kis ideje miután a főnöke szétszopatta, hogy lesi hogyan reagálnak magasröptű diplomás meglátásaira. :) Hagyjad a picsába.
12.
12.
crytek
Steam-re jelentsenek be pár címet azt kész a show
7.
7.
Gykrizsi
#5: Hát azért nem hinném, hogy olyan hatalmas különbségek lennének. Max ha scorpio exc. lenne, de azt meg kizárnám.
5.
5.
Yanez
Akkor most az Xbox részleg is kb olyan "PC" kategóriájú lesz, és leginkább a hardverről fog szólni? Azért remélem nem, és bejelentenek pár odabaszós MS exclusive címet! Egy Scorpio-val a kezükben azt bírnám a legjobban, ha jönne egy GTA-féle belsős cím, ami úgy néz ki, hogy magunk alá fosunk egy tavat! Persze nem a külcsíny a lényeg, de értitek na!

Mindenesetre én az idei E3-on is a játékokra vagyok a legjobban kíváncsi, ergo legyen minél több multiplatform, néhány ütős exclusive, pár új vidi és megjelenési dátum az eddig legjobban várt játékokból, oszt akkor tőlem biztosan nem lesz panasz! :)
4.
4.
https://www.gamestar.hu/vr/windows-10-vr-gepigeny-220611.html.
Talán erről is több információt kapunk!
2.
2.
RangerFox
Emlékezetes Showt nyomjanak le! Várom nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...