Ghost Recon: Wildlands - datálva a nyílt béta

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 16.
  • Korai verzió
Link másolása
Már nem kell sokat várni a Ghost Recon: Wildlands korábban beharangozott nyílt bétatesztjére, a Ubisoft ugyanis jövő héten ilyenkor indítja majd el a publikus túrát Bolíviába.

Február 23-án, vagyis jövő héten csütörtökön veszi kezdetét a Ghost Recon: Wildlands korábban kihirdetett nyílt bétája. A próbakör ezúttal is elérhető lesz minden platformon, így PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elmerülhetünk majd a drogkartell utáni vadászatban. A kliens már február 21-től előtölthető lesz, a béta pedig február 27-ig, hétfőig fog tartani.

A mindenki számára kipróbálható változat nem csak Itacua régióját tartalmazza majd, ezúttal ugyanis megnyílik Altiplano és környéke. Ez az a hely, ahol a Santa Blanca egy hatalmas erődben képzi ki saját zsoldosait. A béta természetesen kooperatív módot is támogat majd.

A Ghost Recon: Wildlands március 7-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

18.
18.
Zisten
#17: Háááááááát mi a zárt béta egyetlen helyszínébe simán beleöltünk több mint 20 órát és az a térkép 5%-a volt. Szóval téves a következtetés.
Ha a térkép minden szektorába csak 10 órát teszek bele, még akkor is 200 óra tisztán. ;)

...de várom már a csütörtököt!!!! :) <3
17.
17.
Dark_Temptation
#16: Ne vicceljetek már, te jó isten. :-D látszik, hogy kiből csinál pénzt a ubifos... Ha ez 2010 ben jön ki oké. De így egy vicc! Ha fizetéskor ígérnek neked 200 ezret de csak 90 et kapsz Boldog/elégedett vagy? Ha ferrarit ígérnek neked de helyette biciklit kapsz Boldog vagy? 20 óra kampány ha szerencsétek van. Aztán mi lesz? Mert ennél több content nincs a játékba.
16.
16.
Zisten
#12: A PS4es verzió bugmentes és gyönyörű.
Told azt és helyre áll a lelki békéd! ;) <3
15.
15.
Zisten
Istencsászár a cucc!
Már alig várom, hogy újra tolhassam.
A főnököm nagyon ráérzett, mert véletlen pont erre a 4 napra nem osztott be műszakba. :D
Szóval tolhatom ezerrel.
Utána már csak 10 napot kell kibírni a megjelenésig SZERENCSÉRE! :)
Ami jó az jó... és ez jó. ;)
13.
13.
Dark_Temptation
#11: Ne keverd ide a far cryt akkor még az ubifos más szinten állt mint most.
12.
12.
Dark_Temptation
#11: Miért ne lenne ez egy normális indok? A játék nem érdemel annyit, hogy megfelelő módon beszéljek róla.szó szerint, ahogy van egy kalap szar. Az ötlet tökéletes. De a megvalósítás egy vicc! Grafikai nerf ai egy semmit érő szar. Bughalmaz az egész. Hasonlítsatok már össze egy e3 videót meg egy mostani gameplayt. Ha titeket ennyire meg lehet vezetni sajnálom... De majd ha jönnek a reviewok, és szar lesz,akkor mindenki szídni fogja.. Csak így tovább ;-)
11.
11.
Schwag
#5: Mi lennenk az igenytelenek? Nem is az aki egy "kalap szar" kifejezessel jellemzi a jatekot normalis indokot nelkulozve... ertem en hogy hibai vannak de azert a ubisoftnak koszonhetjuk a far cryokat amik aztan azert meghatarozo jatekok.
10.
10.
Schwag
#4: En bizom benne hogy ha meg is jelenik hibasan patchekkel ki kovacsoljak az effele horpadasokat mert nekem a koncepcioja nagyon erdekesnek hat.
9.
9.
Schwag
Na erre kivancsi leszek mert a gepigeny hallatan felo hogy sulyos kompromisszumokat kellesz kotnom :D de mar alig varom a for honort is kiprobaltam es valami elkepesztoen fun game volt es persze nehez is a harcrendszer miatt. Koszi a hirt magamtol ritkan csekkolom a ubisoft hireit :)
8.
8.
gorbesz
Vannak hibai, a stealth eleg ugyetlen, de baratokkal akkorat szorakoztunk rajta hogy az vmi eszmeletlen. Es meg szep is
7.
7.
frankdelgado
#5: "A stílus maga az ember". Ez a jàték is Olyan lesz, hogy ha összeàllsz a haverokkal, akkor nagyon buli és feledteti a jàték hiànyossàgait.
5.
5.
Dark_Temptation
Kalap szar. Ti igénytelen emberek meg csak tömjétek a ubifos zsebét mert nektek a szar is jó. Szégyen csak ennyit mondhatok. Közelében sincs az e3 verziónak.
4.
4.
Maximo32HUN
Én már az első e3 gameplayből láttam hogy rossz lesz az ai hihetetlenül buta és ha visszanézitek a gameplayt látni hogy egy egy résznél a sniper scopeba nézve nincsenek árnyékok a karaktereknek félreértés ne essék nem az árnyékokat hiányolom de maga a gondolat hogy már az első gameplay trailer amivel reklámozzák a gamet sem tud "hibátlan" lenni pedig ott még akár scriptelhetnének is
3.
3.
Binder
#2: Rossz beszámolókat olvastál...xD
Mi folyamatosan dicsértük itt is, kaptuk is miatta az ívet...de sebaj...én leginkább azt vettem észre szerte a fórumokon, hogy az emberek egy részének (nem, nem a túlnyomó többségnek, csak egy részének) nem jött be, egy másik részének pedig nagyon is bejött. Ennyi.
Mások vagyunk, másképp játszunk, mások az elvárásaink, más fontos...stb...
2.
2.
Grabowsky30+
Kíváncsi leszek rá, bár a beszámolók eddig inkább lehúzták mint dicsérték.
1.
1.
Binder
Zsiiir...bár már rég előrendeltük...szerintem nem fogjuk kibírni hogy ne nézzünk bele :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...