Horizon: Zero Dawn - kisebb javítással érkezik

Link másolása
Ma már nem jelenhet meg úgy játék, hogy ne jönne hozzá egy első napi frissítés. Szerencsére a Horizon: Zero Dawn esetében nem kell sokat szenvedni a letöltéssel, ugyanis csak pár száz megáról lesz szó.

Egyre csak közeledik a várva-várt PlayStation-exkluzív, a Horizon: Zero Dawn megjelenése, így egyre több információ derül ki a megjelenéssel kapcsolatban. A Guerilla Games most például a Twitteren árulta el, hogy lesz első napi javítás a játékhoz, az azonban nagyjából 250 MB lesz, így nem kell sokat szenvedni a letöltéssel. A patch tartalmáról majd csak később osztanak meg részleteket.

Érkezett egy új kedvcsináló is, melyben a vadon felfedezése a téma. A játékról készült előzetesünk tegnap került ki, ezt erre találjátok.

18.
18.
Macifasz
#17: Na igen, ez tényleg fura...ha dicsérnek egy játékot az előzetes kritikák, az kamu, lefizetett kritika. De ha szidják, akkor az nem. :-D
17.
17.
NathanDrake
#16: Mindig ez van úgy hogy erre számíts! :D
Ha jó lett értékelve akkor le vannak fizetve meg kamu az egész ha meg rossz értékeléseket kapott volna akkor meg az a szöveg jönne hogy, hát mit megmondtuk ez is csak egy közép kategóriás játék lett semmi több
16.
16.
Macifasz
Megjöttek az első értékelések:

Polygon - 9.5/10
The Jimquisition - 9.5/10
IGN.com - 9.3/10
Forbes - 9/10
Hardcore Gamer - 9/10
GameSpot - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Game Informer - 8.8/10
Destructoid - 7.5/10
Giant Bomb - 5/5

Persze erre tuti az lesz a többség válasza, hogy "haggyadmán, ezek fizetett cikkek, szart sem érnek." :-D
15.
15.
Firsttime
#14: Ez nem faszság, ez betegség. Komolyan ember, nem mindegy?? Nagyjából mindenkinek tök mindegy a neme a színe a válása a seggén a szőr kunkorodása a karakternek.....
14.
14.
Macifasz
#13: Kérdés...a megjelenés után is minden cikknél (meg majd az ismertetőnél) azon fogsz picsogni, hogy miért nő a főszereplő, vagy március 1-ig kibőgöd magad? Elsőre is felfogtuk, hogy te nőt nem irányítasz, bár sztem orbitálisan nagy faszság, hogy emiatt képes vagy kihagyni egy ilyen remek játékot.
13.
13.
Arsenal4ever
faszé kellett egy nőt belerakni........ahhhhhhhhhhhh!
12.
12.
KopyAti
Na ez a video akkorát odavert nekem, hogy mindjárt mégegyszer előrendelem! Ezt a játékot nagyon fogom szeretni!
11.
11.
Zoli0507
#10: Igaz lehetne, ha nem lenne erre jò pàr ellenpèlda. Uncharted, Bloodborne, Until Down,.......... deeee mèg a Witchert is felhozhatom ellenpèldànak annak dacàra hogy sok bugg volt benne viszont tartalomban, terjedelemben àr/èrtèk arànyban vettem egy AAA cìm àràèrt olyat ami kitesz 4-5 AAA cìmet.

Arròl nem is beszèlve, hogy pont a mondandòdban van a lènyeg. "Manapság meg a gyors internet elérés adott a háztartásokban, nem okoz problémát pár Gb letöltése szerintem. Rugalmas világban élünk"-

Aha, ha ezt az eszközt elvennènk? Màrmint nem volna megoldhatò az utòlagos javìtàsok patch formàjàban?

Plusz szàmomra rohadtul vicces mikor az ember megvesz egy AAA cìmet a megjelenès napjàn, akàr gyűjtői kiadàsban 50-90euroèrt ès ez a jàtèk mondjuk 4-6hònap mùlva lesz tènylegesen kèszen. Akkor pedig a valòban kèsz jàtèkot megveszi az ember 30-40euroèrt, extràkkal bonusokkal kiegèszìtőkkel.... a bizalmat szavazòk (előrendelők, elsőnapos vevők) meg bekaphatjàk mert igazàbòl ők a "tesztelők" ès mèg fizetnek is azèrt hogy azok lehetnek XD.
10.
10.
RangerFox
#6: Szerintem ez rossz meglátás. Ez egy szoftver, nem termék. A dobozán meg a lemezén kívül nem megfogható dolog. A megjelenés után javarészt minden szoftverhez jönnek támogatás (patch, frissítés ilyenek). Ez jó, hiszen a megjelenés után a fejlesztőknek nem kötelező vele foglalkoznia (csak ha a kiadó erre kötelezi őket). Mellesleg a játékok csomó minőségellenőrzésen vesznek részt, tehát a megjelenő játékok bőven játszható formában kerülnek értékesítésre.

Másrészt én személy szerint egy kicsit elnéző vagyok az ilyenekkel, tudom hogy mennyire nehéz hibátlan programot írni, és hogy mennyire körülményes optimalizálni a szoftvereket, könnyen lehet hibázni bennük. Manapság meg a gyors internet elérés adott a háztartásokban, nem okoz problémát pár Gb letöltése szerintem. Rugalmas világban élünk.
9.
9.
Firsttime
8.
8.
250 mega lesz a frissítés, az nem pár 10 mega.
7.
7.
zozo76hun
sztem meg inkabb csusznanak de ne lennenek ennyire problemasak. azert tv-t, autot sem vesz ugy az ember hogy boritekolhato hogy valami szar lesz benne de majd a szervizben javitjak.
6.
6.
Zoli0507
#5: Tiszta sor, ezt mindenki tudja. DE!!! Èn mint fogyasztò kèsz termèkèrt fizetek. Tök mindegy hogy az egy autò, telefon, mosogatògèp, bùtor, film, ruha...stbstb. Ha valami nincs kèsz azt milyen alapon adja teljes àron? Hiàba hülyèn hangzik de ha veszek pèldàul egy vaciùj autòt amibe van mondjuk tolatò radar ami hol működik hol nem. Deeee semmi baj egy hònap mùlva eljön egy szaki ès majd frissìti, azutàn mindig jò lesz, vaaagy èn 245Le-vel veszem meg. Deeeee ez mèg nem àll rendelkezèsre maaaajd 1-2hònap mùlva jön egy szaki ès "felhùzza" nekem 200 lòerőről.

Egyèbkènt nem azt ìrtam hogy megjelenès előtt 3èvvel promòzni kène. Megjelenès előtt...... khm a Witcher 3-3,5 èvig kèszült. Mikor kezdtèk el promòzni? Vagy a Cyberpunk-ròl mennyi promòt làt az ember?? A cègeknek akkor is nyeresèges lenne ha fèl èvvel tovàbb foglalkoznànak az "AAA" -S cìmekkel. Csakhàt tudjàk hogy a hülye paraszt ùgy is megveszi a megjelenès napjàn. Ha a paraszt enged a "kiràly" ràtelepszik.
5.
5.
RangerFox
#4: A profit kell nekik, úgy kell időzíteniük a megjelenést, hogy az adott üzleti negyedévet sikeresebben tudják letudni. Marketingkampány szempontjából is hátrány lenne, ha 3 évvel a megjelenés előtt már promóznának valamit, nagyobb elvárások, több pénz és nagyobbat is bukhat miatta egy játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...