Horizon: Zero Dawn - kisebb javítással érkezik

Ma már nem jelenhet meg úgy játék, hogy ne jönne hozzá egy első napi frissítés. Szerencsére a Horizon: Zero Dawn esetében nem kell sokat szenvedni a letöltéssel, ugyanis csak pár száz megáról lesz szó.

Egyre csak közeledik a várva-várt PlayStation-exkluzív, a Horizon: Zero Dawn megjelenése, így egyre több információ derül ki a megjelenéssel kapcsolatban. A Guerilla Games most például a Twitteren árulta el, hogy lesz első napi javítás a játékhoz, az azonban nagyjából 250 MB lesz, így nem kell sokat szenvedni a letöltéssel. A patch tartalmáról majd csak később osztanak meg részleteket.

Érkezett egy új kedvcsináló is, melyben a vadon felfedezése a téma. A játékról készült előzetesünk tegnap került ki, ezt erre találjátok.

12.
KopyAti
Na ez a video akkorát odavert nekem, hogy mindjárt mégegyszer előrendelem! Ezt a játékot nagyon fogom szeretni!
11.
Zoli0507
#10: Igaz lehetne, ha nem lenne erre jò pàr ellenpèlda. Uncharted, Bloodborne, Until Down,.......... deeee mèg a Witchert is felhozhatom ellenpèldànak annak dacàra hogy sok bugg volt benne viszont tartalomban, terjedelemben àr/èrtèk arànyban vettem egy AAA cìm àràèrt olyat ami kitesz 4-5 AAA cìmet.

Arròl nem is beszèlve, hogy pont a mondandòdban van a lènyeg. "Manapság meg a gyors internet elérés adott a háztartásokban, nem okoz problémát pár Gb letöltése szerintem. Rugalmas világban élünk"-

Aha, ha ezt az eszközt elvennènk? Màrmint nem volna megoldhatò az utòlagos javìtàsok patch formàjàban?

Plusz szàmomra rohadtul vicces mikor az ember megvesz egy AAA cìmet a megjelenès napjàn, akàr gyűjtői kiadàsban 50-90euroèrt ès ez a jàtèk mondjuk 4-6hònap mùlva lesz tènylegesen kèszen. Akkor pedig a valòban kèsz jàtèkot megveszi az ember 30-40euroèrt, extràkkal bonusokkal kiegèszìtőkkel.... a bizalmat szavazòk (előrendelők, elsőnapos vevők) meg bekaphatjàk mert igazàbòl ők a "tesztelők" ès mèg fizetnek is azèrt hogy azok lehetnek XD.
10.
RangerFox
#6: Szerintem ez rossz meglátás. Ez egy szoftver, nem termék. A dobozán meg a lemezén kívül nem megfogható dolog. A megjelenés után javarészt minden szoftverhez jönnek támogatás (patch, frissítés ilyenek). Ez jó, hiszen a megjelenés után a fejlesztőknek nem kötelező vele foglalkoznia (csak ha a kiadó erre kötelezi őket). Mellesleg a játékok csomó minőségellenőrzésen vesznek részt, tehát a megjelenő játékok bőven játszható formában kerülnek értékesítésre.

Másrészt én személy szerint egy kicsit elnéző vagyok az ilyenekkel, tudom hogy mennyire nehéz hibátlan programot írni, és hogy mennyire körülményes optimalizálni a szoftvereket, könnyen lehet hibázni bennük. Manapság meg a gyors internet elérés adott a háztartásokban, nem okoz problémát pár Gb letöltése szerintem. Rugalmas világban élünk.
9.
Firsttime
#8: De nem is 11 giga...
8.
thecook
250 mega lesz a frissítés, az nem pár 10 mega.
7.
zozo76hun
sztem meg inkabb csusznanak de ne lennenek ennyire problemasak. azert tv-t, autot sem vesz ugy az ember hogy boritekolhato hogy valami szar lesz benne de majd a szervizben javitjak.
6.
Zoli0507
#5: Tiszta sor, ezt mindenki tudja. DE!!! Èn mint fogyasztò kèsz termèkèrt fizetek. Tök mindegy hogy az egy autò, telefon, mosogatògèp, bùtor, film, ruha...stbstb. Ha valami nincs kèsz azt milyen alapon adja teljes àron? Hiàba hülyèn hangzik de ha veszek pèldàul egy vaciùj autòt amibe van mondjuk tolatò radar ami hol működik hol nem. Deeee semmi baj egy hònap mùlva eljön egy szaki ès majd frissìti, azutàn mindig jò lesz, vaaagy èn 245Le-vel veszem meg. Deeeee ez mèg nem àll rendelkezèsre maaaajd 1-2hònap mùlva jön egy szaki ès "felhùzza" nekem 200 lòerőről.

Egyèbkènt nem azt ìrtam hogy megjelenès előtt 3èvvel promòzni kène. Megjelenès előtt...... khm a Witcher 3-3,5 èvig kèszült. Mikor kezdtèk el promòzni? Vagy a Cyberpunk-ròl mennyi promòt làt az ember?? A cègeknek akkor is nyeresèges lenne ha fèl èvvel tovàbb foglalkoznànak az "AAA" -S cìmekkel. Csakhàt tudjàk hogy a hülye paraszt ùgy is megveszi a megjelenès napjàn. Ha a paraszt enged a "kiràly" ràtelepszik.
5.
RangerFox
#4: A profit kell nekik, úgy kell időzíteniük a megjelenést, hogy az adott üzleti negyedévet sikeresebben tudják letudni. Marketingkampány szempontjából is hátrány lenne, ha 3 évvel a megjelenés előtt már promóznának valamit, nagyobb elvárások, több pénz és nagyobbat is bukhat miatta egy játék
4.
Zoli0507
#3: Persze, teljes mèrtèkig egyet èrtek. Viszont az valòban problèma lenne ha àtlagban fèl èvet "csùsznànak" a jàtèkok megjelenèse? Ha làt az ember egy trailert aminek a vègèn a feltüntetett dàtum mondjuk 15.05.2018. (Ekkor lesz a jàtèk "hiba mentes") eszèbe jutna valakinek hogy ez fèl èvvel koràbban is megjelenhetne?? Vagyis azt akarom ezzel mondani hogy ha a gyàrtò megad egy megjelenèsi datumot akkor az emberek azt a dàtumot vàrjàk, ès nem filòznak azon vagy hőbörgnek hogy de hàt lehet ezt hamarabb is.
Jòl nèznènk ki ha a szabòmmal varratok egy mellènyt, fèlkèszen megveszem ès viselem majd a szabò 2hònap mùlva eljön hozzàm ès befejezi XD
3.
JancsiBá
#2: Az teljesen más lenne. Ott addig csúsztatnák a dolgokat, amíg tökéletes nem lenne. Mint a régi játékokban is a korukhoz képest kevés bugot találsz. Viszont a mai világ sokkal interaktívabb, egy frissítés bármikor elérhetö. Ez jó vagy nem jó, változó, de akkor a Resident Evil 7 is késöbb jött volna ki a free DLC miatt. Pl. Csak egy példa de remélem érthetö a gondolat :)
2.
Zoli0507
#1: Ja, de ùgy megkèrdeznèm a jàtèkfejlesztő cègeket; -ha nem àllna rendelkezèsre vagy nem volna megoldhatò az, hogy utòlagosan javìtsàk a jàtèkot akkor milyen àllapotban kerülnènek a boltokba? Ha ugyanùgy "fèlkèsz" ès/vagy sok hibàval, akkor egy ilyen termèket hogyan àraznànak be? Valamint a termèken fel lenne-e tüntetve figyelmeztetèskènt hogy a termèk hibàs?!?
1.
JancsiBá
Lehetetlen tökéletesre megcsinálni megjelenés napjára. Ez megszokott. Mindig van mit jobbá tenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...