Horizon: Zero Dawn előzetes

Aloyt gyerekkorában kitaszították, de a törzs nélküliek meglátták benne a lehetőséget, hogy békét hozhat egy olyan világba, amit robotszörnyek uralnak. Mire a lány felnő, rendíthetetlen harcossá válik, és az igazságot kutatja.

Az amszterdami Guerrilla Games srácai eddig jól megvoltak a Killzone-sorozat egyengetésével, de hat éve úgy döntöttek, hogy egy teljesen új műfajban is kipróbálnák magukat. Kezdetben teljesen más koncepcióban gondolkodtak: abban is egy gyönyörű világ felfedezése volt a cél, de az ütközetek során egyetlen apró hiba is halálhoz vezetett volna, ráadásul nem is tartalmazott oktatómódot, hasonlóan a Souls-játékokhoz. A Killzone: Shadow Fall után újra tervezőasztalhoz ültek, miután a saját fejlesztésű Decima engine-nel már a technológia is készen állt. A készítők végül beáldozták a kemény nehézséget a szélesebb közönségért, mellékes projektjeiket elkaszálták, ráfeküdtek az univerzumépítésre, és körvonalazódott a jelenlegi verzió.

A kockázat nagy, elvégre az FPS-ekre szakosodott dán brigád ezúttal a nyitott világú akció-szerepjátékok dekadens piacán próbál talpon maradni, ami manapság enyhén szólva is telített. A Horizon: Zero Dawnhoz teljesen más megközelítés szükséges, élettel kell megtölteni az apokalipszisen már átesett világot, ahol a túlélőknek újra kőkorszaki viszonyok között kell érvényesülniük. Azt a fejlesztők is jól tudják, hogy ha csak a Ubisoft receptjét követnék, hamar unalomba fulladna a játék, de egy szerethető hősnővel, koherens sztorival és változatos küldetésekkel csodát lehet tenni. Látszólag a Horizon: Zero Dawn semmi olyat nem mutat, amit ne láttunk volna korábban - pont ezért született ez a cikk, hogy a vásárlás előtt helyre tegyük a dolgokat.

A történet szerint egy súlyos kataklizma után a ma ismert világ teljesen megváltozott. A vidéket hatalmas mechanikus kreatúrák járják, de nem tudni, hogy azokat emberek építették, vagy egy idegen civilizáció szülöttei. Annyi biztos, hogy kérdés nélkül rátámadnak a maroknyi túlélőre, akik különböző törzsekbe verődtek, és őskori módszerekkel szerzik meg a napi betevőjüket. A matriarchális Nora törzs gyermeke volt Aloy is, de balszerencsés csillagzat alatt született, gyerekként kitaszították, mivel más volt, mint a többiek. Az egyetlen vörös hajú lány nem ismerte a szüleit, és könnyen meghalt volna a vadonban, ha egy vikingszakállú, prémekbe burkolózott férfi, Rost nem fogadja be. Az öregember is egykoron a Nora tagja volt, de számkivetettként él, a lány apaként tekint rá.

Különleges, megható kapcsolat van Aloy és nevelőapja között, aki mindenre megtanítja, ami az életben maradáshoz szükséges. A kislányból időközben kiváló vadász lesz, kitűnően bánik az íjjal, de a közelharc sem okoz neki nehézséget. Hamarosan meg kell tudnia az igazságot szüleiről, és arról, hogy miért tekintenek rá átokként a törzs tagjai. Az anyaság témája többször visszatér a játékban, ahol a falvakat és a környező területeket nők irányítják, még a mindenható istent is All-Mothernek hívják. A lány később visszatér az övéihez, ám azok továbbra is elutasítók: sem vele, sem Rosttal nem állnak szóba. Még gyerekkorában felkeres egy olyan barlangot, ahol a letűnt civilizáció nyomaira bukkan, asztalokra, hálóhelyiségekre és halott emberekre, akiket „megérintve” hallja az utolsó mondataikat – ez is egy különleges adottság.

Amikor Aloy felnő, a világ kitárul előtte, és miután átesik a harcosok vizsgáján, lassan visszanyeri törzse bizalmát is. Zöldellő erdők, füves pusztaságok és nehezen járható, sziklás vidéket fedezhetünk fel a Horizon: Zero Dawnban, a motor tényleg lélegzetelállítóan fest. Feladatunk az, hogy a rivális törzseket is magunk mellé állítva szép lassan visszahódítsuk a földet. Ám az idillbe belerondítanak a robotdinók. A prérin velociraptorra hasonló példányok csapnak le a betolakodókra, de amint elhagyjuk a kezdeti völgyet, robosztusabb bestiákkal is találkozunk. Szerencsére a lány nem védtelen, bár az íja látszólag nem sokat ér a több méter magas bestiák ellen. A fején lévő kommunikátorral a közelben lévő érdekes dolgokat és fenyegetéseket már jó előre észreveszi, ráadásul az ellenfelek gyenge pontjait is felfedhetjük vele.

Azonban nem mindegyik szintetikus állat veszélyes. Vannak köztük lassan cammogó, leginkább teherhordásra alkalmas példányok is, illetve a kisebb és fürgébb, lóra hasonlító Striderek, amiket meg lehet szelídíteni, hogy aztán hátasként jó szolgálatot tegyenek. Ehhez van egy hackelésre alkalmas eszközünk. A hosszú nyakú egyedek fejére mászva láthatóvá válnak az adott környék jellegzetességei a térképen, hasonlóan az Assassin’s Creed tornyaihoz. A játék egyik fontos összetevője a gépek mozgásának és viselkedésnek felfedezése, ha ez megvan, a saját hasznunkra fordíthatjuk őket. Később bármikor magunk mellé hívhatunk egy olyan masinát, ami felett korábban átvettük az irányítást. Rengeteg mellékküldetést találunk a Horizon: Zero Dawnban, és ha teljesítjük őket, fontos előnyre teszünk szert a későbbiek során. Néhány NPC-nek kisebb alkatrészre van szüksége, mi pedig szerzünk neki egyet, ha már úgy is legyőztünk pár ellenséget.

A játékmenet kellően változatosnak ígérkezik, elvégre a játékban több mint 25 különféle robot kapott helyet, mindegyik ellen más taktika szükséges. Ha egy éles szemű Watcherrel kerülünk szembe, a lopakodás nem vezet sikerre, de ha az íjunkkal eltaláljuk a gépek gyenge pontját, már nyert ügyünk van. Vannak robbanó és elektromos nyílvesszőink, amiket mi magunk is gyárthatunk, illetve ha minden kötél szakad, marad a lándzsa. Ha okosak vagyunk, a helyi kereskedőnél vásárolt drótkötéllel csalhatjuk csapdába a delikvenst, hogy ne tudjon mozogni, mi pedig utána megadhatjuk a kegyelemdöfést. Más esetben a harcok gyorsan intenzívvé válthatnak, ám ha folyamatosan mozgásban maradunk, gyakran elrejtőzve a fűbe, sikeresen szúrhatunk oda, amikor eljön az időnk. Sokkolással egy pár másodpercig még a kardfogú tigrisre emlékeztető, amúgy iszonyúan gyors gépeket is megbéníthatjuk.

A szerepjátékos elemeken is nagy hangsúly van. A három fő ágat felvonultató skillfán nyithatunk meg új képességeket Aloy számára. A Prowler típusban a lopakodással kapcsolatos kunsztok jelennek meg: egy idő után teljes csendben sunnyoghatunk, vagy lelassíthatjuk az időt. A Brave irány leginkább azoknak szól, akik harcolni szeretnek, közelharci támadásaink, illetve a nyilak sebzése növekedni fog. Végül a Forager ágban a találékonyságunkat fejleszthetjük, így sokkal több erőforrást találhatunk a térképen, illetve a gyógyulásunk is gyorsabb lesz.

Aloy eszközei idővel erősebbek lesznek - fegyvereinket a térképen meglelt, vagy a nagyobb ellenségektől megszerzett tekercsekkel moddolhatjuk. Ezeket csak egyszer használhatjuk fel, így nem árt már előre tisztázni, beáldozzuk-e a speciális elemi sebzést a kicsivel nagyobb támadóerő végett. Természetesen lőszert, italokat és csapdákat mi magunk is krafolhatunk, de még az öltözékünket is testreszabhatjuk igényeinknek megfelelően. Persze nyersanyagot nem dob a játék úton-útfélen, vélhetőleg a nagyobb ellenségeket legyőzve juthatunk hozzájuk, vagy akkor, ha tényleg átkutatjuk a térkép legapróbb zegzugait is.

Tennivaló pedig akad szép számmal, elég csak felütni a térképet. A mentés tábortüzeknél történik, de ugyanezek szolgálnak gyorsutazásra is. Érdemes minden városba és táborba benézni akkor is, ha éppen nem szólít oda főküldetés, elvégre ha szóba elegyedhetünk a helyiekkel, és elnyerjük a bizalmukat, további mellékes feladatokkal is ellátnak majd. A beszélgetések során több válaszlehetőség közül mazsolázhatunk, nem mindegy, milyen mondatokat adunk Aloy szájába, hiszen ezek alakítják ki a személyiségét és kapcsolatait másokkal. Ha túl belemenősek vagyunk, még az is lehet, hogy kitiltanak az adott faluból, de máskor pont a határozott fellépésünknek köszönhetően győzhetjük meg az embereket.

Ahogy az olvasható, a Guerrilla srácai tisztességesen megtanulták a leckét: a Horizon: Zero Dawnban minden benne lesz, ami manapság nyitott világú akciójátéktól elvárható. A sci-fivel átitatott kőkorszaki kaland első ránézésre különleges hangulatot áraszt, ám egyelőre nem vagyok meggyőzve arról, hogy a játékmenet terén is formabontó alkotással lesz dolgunk. A srácok gyakran emlegették különböző interjúkban, hogy milyen nagy hangsúlyt fektettek Aloyra, elvégre egy olyan ikonikus PlayStation-hőst szeretnének megalkotni, mint Nathan Drake. Nos, a vörös amazon tényleg szexi, jól bánik az íjjal, de sok múlik majd azon, hogy az írók milyenné varázsolják a személyiségét. Bő két hét múlva erre is választ kapunk.

A Horizon: Zero Dawn 2017. március 1-jén jelenik meg kizárólag PlayStation 4-re.

Kapcsolódó cikkek

26.
JancsiBá
#25: Menőzniük kell, hogy milyen gépet raktak össze, ha már ezzel sem tudnak gamelni. Mellesleg én sem értem, hogy jöttek ide, de a játék várós, jelenleg ez a legfontosabb.
25.
guba800
Egyesek itt a pc vel vannak kiakadva,hogy igy meg ugy keni vágja.de itt a horizonrol beszélgetünk nem arrol hogy call of duty meg battlefield.tehát,a horizon egy nagyon jo game lessz az tuti.előrendelve!
24.
JancsiBá
#23: Én meg egérrel nem tudok fps-t sem játszani gyerekkorom óta. Mindent csak joyal. Ezt is természetesen. Pc-t építeni és cseszekedni vele nincs idöm. Nem vagyunk egyformák. De nagyon szép, hogy egy Horizon ps4 exkluzív játék alá sikerült ezt beírnod. Csak tudnám, hogy jön ez a Horizonhoz.
23.
pocla4
Nekem pont a PC építése a legjobb. Csukott szemmel megcsinálom, sokkal jobban megbecsülöm, hogy én építettem. FPSsel én egyszerűen nem tudok játszani joyyal. Hiába magyarázza nekem vki h bele lehet jönni. Nézd meg hogy battlefieldezek, esélytelen utánozni karral. Viszont nem fpsbe tök jó a kar nekem is van egy xbox one-os a géphez.
Témához is hozzászolok kicsit h ne legyen off. Érdekes játék az biztos, ez a ps igazi vonzereje az exkluzívok, de hidd el ezek nélkül is van élet :D
22.
Zoli0507
#21: Ìgy igaz. Akàrmennyire is fùjok a sony-ra (2015 szeptember környèkèn vettem ps4-et, karàcsonyra -2015- megleptem magam egy 4K -s tv-el, erre tavaly bejelentik a pro-t ès a technikai igazgatò lenyilatkozza hogy közel a ps4 megjelenèsètől dolgoztak a pro-n. De ugye ezt kussba tartottàk hogy a"paraszt" addig is vegye a sima ps4-et), de azt el kell ismerni hogy az exkluzìvok rohadt jòk. Ès nem igazàn jutnak olyan jàtèkok eszembe amièrt èrdemes volna egy Bloodborne-t, Uncharted 4, Until Dawn, The last of us, Beyond two souls, Nioh-t kihagyni.... a hellblade, detroid, Horizon.....is igèretesnek tűnnek, szòval nem igazàn làtom okàt amièrt nekem jobb lenne màsik platformon jàtszani, vagy egyàltalàn kettőt "tartani"
21.
JancsiBá
#19: +1 Számomra is és az exkluzívok se semmik a pc-s címekhez képest. Ha már összehasonlítjuk.
20.
Zoli0507
#16: Nekem is konzolom van. A kènyelmi faktor pèldàul hogy beülök vagy fekszek a kanapèban a kontrolleren megnyomom a ps gombot ès bekapcsol a tv ès konzol. Aztàn jàtszom.
Valamint, rèvèn csak egy doboz, sokkal esztètikusabb is. Èrsd; pc-hez hely, asztal kell. Persze megoldhatò hogy ugyanùgy tv-n jàtszak deeee az ìròasztal helyett mondjuk egy akvàrium, szobanövènyek......kinek mi, jòval szebb kèpet mutat a helyisègben. Technikai, můszaki rèszről nem is beszèlve. Ha frissìteni kell vagy szeretnèm akkor, milyen hűtő, milyen kàrtya.....stb stb. Szòszò èn konkrètan hamarabb vennèk mondjuk egy kèsz predàtort 2000euro-èrt minthogy neki àlljak gèpet èpìteni. Egyszerűen mert nem èrdekel.
19.
tyber16
#16: Úgy értem a kényelmet, hogy nekem is van pc-m de sokkal kényelmesebb a kanapéra ülni és onnan fekve játszani ps-en, de kinek mi mert valakinek meg pont a pc az előnyös, és igen tudom hogy azt is lehet tv-re kötni és ugyanúgy kanapéról játszani. Meg az egyszerűségére értem azt is, hogy egy konzolt nem kell bővíteni mint egy gépet. Kompromisszumokkal ugyan de jól futnak rajta a játékok. Már amit persze úgy adnak ki, megveszed aztán nagyon sokáig jó. Azért írtam így, mert kiskönyvet lehetne írni, miért kényelmesebb konzolon játszani vagy miért jobb pc-n. Kinek melyik,nekem személy szerint a konzol jobb.
18.
A friss tej a jó tej
#17: Ez a játék semmihez sem hasonlít!
17.
JancsiBá
#12: Olyan játékmenetet nem láttam még, hogy robotdínós íjazós, lopakodós, stratégiázós, csapdaletevős, gyűjtögetős open world rpg-t. A Lost Planetben volt csak a gyenge pontra lövöldözős gameplay, de itt le is kell gyengíteni az ellenfelet rendesen, hogy láthatóvá váljon. Főleg az eddig nem látott fizikával, (egyik robotos játékban se látni ilyet) ahol egy támasztókötéllel leszoríthatod a különböző részeit a robotnak, az sem mindegy, hogy melyik részét hogyan, hogy mozgásképtelenné váljon. Ez, hogy belenyúlhatsz egy robotnak a mozgásába, élethűen akadályozhatod, hogy ne tudja mozgatni a karjait, stb, nekem sehonnan sem ismerős. Ez a nomád-modern keverés se ismerős egy játékból sem, főleg nem ezekkel az elemekkel. Apróságok (azért annyira nem), de fontosak, hogy élvezhető legyen és kellően élethűnek tűnjön. De ha szerinted ez nem egyedi, akkor kérlek mondj hasonló játékokat, had próbáljam már ki őket.
16.
A friss tej a jó tej
#11: ""És az ember nem csak exklúzívok miatt vesz konzolt, hanem, mert kényelmesebb játszani vele, mint egy számítógéppel pl..""

Na ezt fejtsd ki nekem légyszíves, mert engem érdekel a kényelem! Előre is köszönöm a válaszodat!
15.
JancsiBá
#11: Egyrészt igen, nem lehet minden és mindenki tökéletes, a Sony sem adhat ki mindig kiemelkedő exkluzívokat. De nem értem, miért kellett kiemelned pont egy nem túl jól sikerült címet, miért nem egy Uncharted 4 vagy Bloodborne-t hoztál fel? Másrészt igen, sokkal több szempont van az exkluzívokon kívül. Harmadrészt miért veszel 19-ért? Én a RE7-et ps4-re 16ért vettem első nap (jó helyeken kell nézni, nem az ismert méregdrága helyeken), 2x kitoltak és 15-ért adtam tovább. Óriási élmény volt, nem hiszem, hogy újrajátszanám harmadszorra is, így 1000 Ft mínuszt teljesen megért. Ennél is, 2x végigviszed. Ha végig akarod újra tolni, később adod el nyomottabb áron, vagy megtartod, ha nem, akkor eladod egyből, nem fog kijönni soha 0 Ft-ra ez a dolog semelyik platformon semelyik játéknál sem. Ha valaki első napon akar játszani egy adott játékkal és az általa megkeresett pénzéből veszi és nem akar várni, akkor mi értelme van neked ezt megkérdőjelezni? Ebbe te és senki más sem szólhat bele. Az, hogy a cégek mit látnak, hidd el, nem Magyarországon 20-30-100 ember lemondásából fognak kiindulni. Ha általánosítottál, akkor annyit mondok erre, hog ilyen a világ. Amerikában a kőgazdagok (akikből ott sok van) ezt csinálják, ezen nem lehet változtatni, mint ahogy sokminden máson sem. De attól még ne szólj le vagy ne kérdőjelezz meg egy embert, mert egy szinte tökéletes fejlesztőcég új játékát akarja megvenni első nap, ami egyedinek, izgalmasnak és óriásinak tűnik, mert kevés az ilyen játék, nem lehetett csalódni nagyot a Guerilla Games-ben soha és inkább ezt rendeljék meg az emberek, mint a Copyfield-et és a CoD-ot. Mert ennek már az ötlete, játékmenete, stílusa is sokkal egyedibb, mint az elmúlt évek játékainak 99%-a.
14.
A friss tej a jó tej
Lassan már van annyi jó játék, hogy érdemes egy ps4-et beszereznem. Ez a játék is tetszik!
13.
br1Koo
Imádtam az új Tomb Raider-ben a lootolást, meg az extra helyek felfedezését, és a női karakter inkább volt üdítő ritkaság mint zavaró tényező. Ez a játék valószínűleg hasonló lesz, csak szabadabban bejárható területtel, meg egy elképesztő érdekes világgal. Ez rá fog venni egy ps4 beszerzésére, úgy érzem.. Így is nagyon sok dolgot be kell pótolnom, meg mennyi minden jön még ami csak konzol, vagy csak ps exklúzív... Hajajjj
12.
tyber16
#10: Nem az a bajuk, hogy van gépük és pénzük a játékra. Az ember arra költi a pénzét amire akarja. Hanem az, hogy sokan vakon bedőlnek az előzetesnek, és nem látnak a hype mögé. Lásd pl. Cod... mennyire utálta mindenki az infinte war-t és mégis eladási listák élén volt sok helyen. Itt van pl a Horizon csak hogy témánál maradjunk, tök szép meg minden, tényleg érdekes a környezet de maga a gameplay azt már ezerszer láttuk mindenhol, nézd meg pl. beszélgetésnél az arc animációkat..hát nincsenek a helyzet magaslatán. Nézd nyugodtan kukacoskodásnak ezt, de pl egy witcher 3 után már feltűnik. Sok embernek teljesen más az ingerküszöbe és a hype mögé látnak és szkeptikusabbak a csalódások után. Ahogy én is a Horizonba, egy egyszerű akció játékot látok rpg elemekkel, amikbe szerintem sablonos gyűjtögetős mellékküldetések lesznek egy meglátjuk még milyen fősztorival. De ezek ellenére is bizakodok azért mert szeretném hogy jó legyen, de mint ahogy korábban írtam másik témánál, megtartom a 2 lépés távolságot.
11.
tyber16
#9: Sajnos a the Order az pont olyan exklúzív ami pont hogy szánalmas mint kimagasló...nekem Ps4 pro-m van, de lehet hogy kimarad nekem a játék, de valószínűbb, hogy várok vele év végéig amíg lemegy az ára. És az ember nem csak exklúzívok miatt vesz konzolt, hanem, mert kényelmesebb játszani vele, mint egy számítógéppel pl...de most ebbe nem megyek bele, lényeg, hogy sok mindenért lehet konzolt venni nem csak az exklúzív játékok miatt, azok max húzócímek, hogy azt az adott konzolt vedd meg. És tegyük fel, megveszed a játékot 1. napon, kiadsz érte 19 000 körüli forintot, kipróbálod és nem tetszik....eladod hamar, mondjuk 15-ért, akkor is buksz 4 ezret, és bosszankodhatsz, hogy tök fölöslegesen dobtad ki a pénzt....ennek mi értelme ? Türelmetlenek az emberek, mert egyből játszani akarnak mindennel mert nem tudnak várni amíg kijönnek a tesztek meg lemegy egy játék ára annyira amennyit tényleg ér és mivel minél hamarabb magának akarja tudni a játékot így nő az eladás, ezt látják a cégek, mert mindig az első heti eladások a legfontosabbak. Aztán meg ha bejön a játék neked és azt kapod tőle amit vártál akkor jól jártál de ha meg nem akkor meg cumi...
10.
JancsiBá
#9: +1
Mindig azok fikáznak, akik nem tehetik meg, hogy játsznak vele. De miért baj nekik az, ha valakinek van gépe és a gamer társadalom is gazdagabb lesz egy újabb ütös címmel?
9.
aordog
Kevès a téves Sony exlúzív játèk. Többnyire mind kimagasló.
Nem tudom elhinni, hogy akinek PS4 van a birtokába erre azt mondja kihagyja. Ha más nem, akkor nyomja vele majd eladja.
Szerintem a fanyalgóknak nincs is gépük.
Minek veszek konzolt, ha nem azért, hogy a only címeket is nyomjam????
Fôleg ilyet....még ha csak egy napig is, de akkor kapsz egy képet higy tetszik vagy sem!
8.
exonic
#4: Ezzel ugyan így vagyok. Nekem szintén bejön a téma, úgyhogy csakúgy mint a The Last Guardiant és megannyi korábban megjelent, "szkeptikusok által oktalanul bizonygatott bukásanyagot", már elő is rendeltem aztán pont nem érdekel senki más korai véleménye.
Amit én eddig láttam az igen ígéretes játékból, aki pedig a Far Cryhoz hasonlítja az tényleg keveset tud a játékról.
(megjegyzem, mégha valamilyen szinten hasonlít is rá, akkor mi van? már rossz lesz?)
7.
thecook
#1: Mert nincs alapjuk hitelesebbet írni, hisz a játék közelében sem jártak még. Benyomásokat írnak le videók alapján, melyet töltelékszövegekkel turbóznak fel, következtetések, találgatások összegyúrása ez az előzetes, esetleg mondjuk a Game Informer cover story-ja bizony részeinek fordítgatása.

Semmi értelme az ilyen előzetesnek. Vagy ír valaki egy hands-on preview-t, miután eltölt a játékkal pár órát, vagy ne írjon spekulációkat tények nélkül.
6.
JancsiBá
Neogafon van pár korai első benyomás:
- Az art design és a grafikai minőség kapcsán többször előkerül a Naughty Dog. A facial animation nem üti meg a ND-Uncharted 4-ét, de minden más többek szerint Uncharted 4-szint, csak ezt jóval nagyobb léptékben prezentálják.
- Van, aki Last of Us és Red Read Redemption behatásokról beszél
- A zene fantasztikus
- A történet és Aloy karaktere az első pár óra alapján a várakozásoknál is jóval izgalmasabb
- A harcrendszert és az élményt mindenki kiemeli
- A játék nagyon jól optimalizált, és hibátlanul fut az első benyomások alapján

Szóval még egy brutális exkluzív. Így tovább Sony! Én egy első napos vétellel hozzájárulok.
5.
JancsiBá
#4: +1, semmi köze a Far Cry-hoz, alig hasonlít, az, hogy nomád, az annyira fontos hasonlóság, mint a forza és nfs közötta kocsik.

#2: Kár, akkor gondolom a Tomb Raidert se szereted, a Last of Us DLC-jét ésmagát az alapjátékot sem, ugye? Pedig óriási gamek. Ez is az lesz.
4.
KRAT0S
#2: Neked is bajod van a nőkkel,mint mortis "kollégádnak"???hát nem tom én szeretem a nőket ;-) :P

Am ugyanazt tudom mondani amit a The Last Guardian-nél,=
Nálam első napos vétel ! Nem érdekel senkinek a tesztje ,se a pontszáma !
Az idefirkált fikázó vélemények meg főleg nem érdekelnek.
far-cry?? a közelébe se mennék,még ingyen se!
3.
kastorhun
Eddig egy sima Robotos Far Cry Primal-nel tűnik, nem tűnik vészesnek, csak a szájmozgás, az valami kritikán aluli.
2.
Arsenal4ever
Nekem ez nagyon FC Primal robotok ellen szagú ez alapján a promo alapján....az tetszett, Ez nem fog mert nőcit nem irányítok játékban. Szóval biztos kimarad. A többieknek jó játékot hozzá, az Én képzeletbeli példányom felajánlom:D Tolom a Nioh-t meg a Yakuzat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...