E3 2017: Idén is konferenciázik a Bethesda

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 18.
  • Rendezvény
Link másolása
Sorozatban harmadszor tart majd konferenciát az E3-on a Bethesda. A kiadó a korábbi évekhez hasonlóan vasárnap bemutatózik, nem is szalasztotta el az alkalmat, hogy beszóljon a Microsoftnak.

A Bethesda a Twitteren erősítette meg, hogy idén is tart sajtókonferenciát az E3-on, és bár pontos időpontot még nem közölt, azt már elárulta, hogy a korábbi évekhez hasonlóan most is vasárnap várja majd az újságírókat. Miután az Electronic Arts után a Microsoft is ezt a napot nézte ki magának, finoman be is szólt a riválisoknak, amiért követték ebben: mint írják, "a hízelgés legőszintébb formája az utánzás".

A Bethesda az elmúlt két évben ugyanazt az időpontot választotta magának a konferenciázásra, ez magyar idő szerint hétfő, hajnali 4 órát jelentett. Nem kizárt, hogy idén is korán kell kelnünk, érdekesebb kérdés viszont, hogy mi minden jót jelent majd be a cég: a Bethesda már ismert játékai közül akkor csak a Quake Champions lesz érdekes, hiszen a Prey májusban érkezik, így egész biztos, hogy számíthatunk egy-két nagyobb meglepetésre.

Az idei E3-at június 13-15. között tartják majd Los Angelesben, és most először a nagyközönség előtt is megnyitják a rendezvényt.

5.
5.
Firsttime
Gyanítom ez a Quake valami overwatch szerű dolog lesz. Úgymond kasztok, ultival. Kivancsi vagyok ezt esetleg dm tdm meg ctf-ben hogyan sütik el. De ha ebből is kocsitologatos buzulast csinálnak az már nagyon aljas lenne...
4.
4.
Formula1fanatic
#2: Másfél éve meg azt nyilatkozták, hogy készül, csak még odébb van a megjelenés. Szerintem már itt az ideje egy bejelentésnek.
3.
3.
Drazhar
DOOM kieg/folytatás, Wolfenstein folytatás plz. De igazából a Bethesda mindig meg tud lepni valamivel, idén is tegyenek e szerint :)
2.
2.
KőbányaKispest
#1: 2-3 hónapja lenyilatkozta a Howard, hogy hozzá se fogtak még. Kétlem, hogy az lenne.
1.
1.
Machiavelli
Remélem azért egy TES VI bejelentés lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...