Epikus launch traileren a Horizon: Zero Dawn

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 24.
  • Videó
Már szinte a nyakunkon van a közvetkező nagy PlayStation 4-exkluzív megjelenése. A Guerrilla Games nem is hazudtolta meg magát, egy kiváló hangulatfokozó launch trailert rittyentett össze a premierhez.

Ezúttal nem feltétlenül gameplay felvételekből ollózták össze az előzetest, de nyugodtan higgyétek el, hogy a Horizon: Zero Dawn bitang jól néz ki, és remekül fut PlayStation 4-en. A játékban Aloyt irányítjuk, aki egy olyan világot fedez fel, amit a gépek uralnak, célunk az, hogy megtudjuk, pontosan mi ők és honnan jöttek.

A megjelenési dátumot már minden rajongó ismeri, de azért ideírjuk: március 1.

Ha friss gameplayre vagy kíváncsi, ezt a videót nézd meg:

66.
Duken
#65: +1 egyetértek Nathan! :D A baj az hogy a konzolos seggeszkik és a pécés seggeszkik miatt esnek egymásnak a normálisabb tagok is, és amiatt az egyetlen "hülye pécés majom" vagy elvakult konzolidióta miatt kezdünk el általánosítani akik szítják a feszkót.
65.
Macifasz
#61: Seggeszki mindig is ilyen volt. :-D Az ő drágalátos sony konzolkáját nem szabad bántani, mert az a 8. főbűn számára. :-D De bezzeg ő folyamatosan beszól a PC-s tábornak, meg szidja az oda kiadott játékokat, meg teljesen más stílusú és ezáltal más elvárásokat képviselő játékokat hasonlít össze. A kedvencem tőle az volt, amikor egy X-Com 2-őt egy Uncharted 4-hez hasonlított JÁTÉKMENET és GRAFIKA terén és vigyorgott, hogy milyen ciki, hogy az X-Com 2 nem tudja azt hozni, amit az Uncharted 4. :-D És nem volt képes felfogni, hogy a két játék nem ugyan az a műfaj, se grafika se játékmenet terén, nem. Ő ezt az összehasonlítást szajkózta hetekig és büszke is volt magára emiatt. :-D
64.
guba800
De ki vagytok akadva a női karakterekkel akinek nem tetszik az ne vegye meg.
56.
guba800
nekem például az assassin's be jobban bejött eve karaktere mint jacobé
53.
Ra1D3n
Amit látok ennél a játéknál, hogy mindenki odáig meg vissza van tőle, meg vannak néhányan akik nem. Én nem tartozom az előbbi kategóriába, az utóbbiba is kérdéses. Megnéztem ezt a trailert is a játékból, mert akkora hátszele van már, hogy egyszerűen érdekel, de most sem sikerült meggyőződnöm. Pl kurvára nem értem, hogy ha egyszer a játékon belül eljutottak egy olyan fejlettségi szintre ahol képesek voltak megalkotni a robotokat, ezáltal feltételezem, hogy mindenki normálisan viselkedik, erre a videóban a kőkort idéző barlangrajzok/barlang rajz készítés köszön vissza, valamint a bugyuta törzsi ugrabugra tánc. Számomra ez hihetetlenül röhejes, no offense. Mindenképp szeretnék majd próbát tenni ezzel a játékkal, mert valamiért nagyon jó kritikákat kapott, viszont az eddig látottak alapján semmiképp nem ruháznék be rá, arról meg már ne is beszéljünk, hogy a főszereplőben semmi szimpatikus nincs, és még a széphez sincs közel szerencsétlen. Na mindegy, majd leárazáskor, vagy használtan harmad/negyed áron jó lesz. Én nem tudok bizalmat szavazni ennek a produktumnak az eddig látottak alapján, arról meg már nem is beszélve, hogy brutálisan túltolták a marketingbringát...
46.
Macifasz
#45: Ez a hsz természetesen Arsenal4ever-nek szólt. :-)
45.
Macifasz
"Max leárazáson venném meg ha addigra kijön egy dlc ami lecseréli a főszereplőt."

Látom továbbra sem tudod abbahagyni a vergődést. :-D Remélem azért az ismertető alatt nem kell majd vagy hat ehhez hasonló hsz-.t olvasnom tőled. Felfogtuk, nem szeretsz női karaktert irányítani, köszönjük a részvételt, szevasz, mehetsz tovább. ;-)
44.
kamgecam
#40: Magam sem fogalmazhattam volna szebben! :)
40.
Ryukian
Elég régóta pörgök a játék körüli híreken, nekem valahogy nagyon sikerült eladnia magát. Sajnos nincs PS-em, így kimarad, de az általános lehúzó vélemények helyett bennem eddig inkább csak fokozta az érdeklődést minden, ami megjelent a játékkal kapcsolatban. Venném, na. A trailer meg elég baszó lett szerintem, most csak még erősebb lett bennem a vágy, hogy diákhitelre szerezzek egy konzolt, hogy kipróbálhassam.

Kamgecam kommentjét meg én kicsit szarkasztikusan olvastam. Mondjuk odaírhatta volna, hogy komolyan gondolja-e, de ha kiragadom a kontextusból, és úgy nézem, mintha a gyűlölködő népekről lenne egy karikatúra, akkor egészen onpoint a dolog :D
37.
guba800
Pc sek tünés ha már nem tudtok normális dolgokat ide írni.
31.
Szmoli11
#24: Barátom nekem ps1 től mindenem volt sőt
Xbox 360 és Xbox one om is pont az exklúzívok miatt változttam ps4 re , de hidd már el h uncsi lesz egy idő után mikor már 5 ödjére kell levadászni a"tiránoszauruszrekszet" annyi ilyen játékkal játszottam , most jutottam el oda h bármilyen köntösbe rakják már uncsi ... lehet a storyt majd megéri egyszer kijátszani , de tuti h nem veszem meg az elején sőt az se biztos h megveszem több értelmét látom az injustisnak legalább haverokat szét lehet baszni stb stb meg még bőven jönnek jó címek .
30.
Oldman
A grafikai élményt kíválónak látom, a részletgazdagsága közel tökéletes, a mozgáskoordinációk nagyon realisztikusak, a fények illetve a megvilágítások vetekednek az Uncharted 4 meg a Witcher blood and wine-ban látottakkal. Egy valami ami nem tetszik, ez pedig a külső nézetben irányítható főszereplő nagysága, lényegében a képernyő 1/4- ét esetenként eltakaró főhős engem kicsit zavarna akkor, mikor a valóban gyönyörűen megalkotott tájban szeretnék elcsodálkozni, főleg a falvakban, városokban, ott feltűnően nagy a szereplő valami miatt. Olyan játékot készíthetnének egyszer, ami minden korosztály számára etalon lehetne minden szempontból! Hogy melyik lenne ez? Egy Witcher nagyságú területen játszódó, Uncharted 4 grafikájú, de a The lost of us témáját folytató grandiózus műre gondolok. :)
26.
Yanez
Egyáltalán nem a hájptól függ, hogy mennyire lesz jó egy adott játék. Max többet adnak el egy gyenge címből (NMS). A kritikák és a már a játékot kijátszott gémerek véleménye a mérvadó.
25.
Arsenal4ever
Ahogy mondtam FC Primal és Tomb Raider beütés....amivel nincs is baj, graffikája szíp meg lendületes. Max leárazáson venném meg ha addigra kijön egy dlc ami lecseréli a főszereplőt. Nem buzulásból de nekem a női karakterek gameban nem jönnek be. Élvezhetetlen tőle nekem a játék. A női karaktert meghagyom a Való életre :DD Játszatok vele....kíváncsi leszek a teszt alatti hsz-ekre!!! De sanda gyanúm hogy túltolták ezt a fasza lesz vedd meg kampányt.
24.
guba800
Az a baj hogy a horizont unalmasnak könyvelik el holott még meg sem jelent a játék. Ugy látom nagyon sok itt a jövőbe látó. És ezt pont olyan emberek irják akiknek nincs ps4 jük lehet pont ezért fikázzák a játékot. Szerintem pedig nagyszerü játék lesz. Előrendelve.
22.
delphijos
#19: Egyszerűen nem szabad egy játékot a platform alapján megítélni. Jogos kritika ha valaki(k) agyon dícsérnek egy játékot csak mert az "ő" platformjukon exkluzív. De azért essünk át a ló túlsó oldalára sem, ha valaki dicsér valamit az nem feltétlenül ezért van, ne legyen rögtön "rásütve" hogy ezért dicséri....
21.
Angelwing
Azt is kell nézni hogy mennyi munka lehet benne. Biztos nagyon sokat dolgoztak rajta hogy jó legyen. Szerintem viszik majd mint a cukrot! Én megvárok vele egy akciós leárazást. Addig van más amivel játszak.
19.
Duken
#16: +1 Egyetértek. Dobálják rá a 9 pontokat ha valaki logikusan gondolkodik vagy elég ha csak gondolkodik, ami elég nehezen megy itt pár tagnak, akkor egyértelmu hogy nem egy unalmas játékról van szó. Kamgecam túl szarkasztikus de sajnos igaza van.Az irigység és a butaság elvakítja a gyengéket.
13.
Galdech
A tartalom majd elválik milyen lesz, de azt el kell ismerni hogy Guerrilla Games tud valamit. Nyílt világ mindig is gyenge pontja volt a konzolnak, PC-n pedig effektíve erős hardver kellett hozzá. Guerrilla srácok pedig ilyen látvány mellett ekkora terekkel tálalják a játékot.... belegondolni is félelmetes mennyi pénzt nyomott Sony a Decima motorjukhoz.
12.
aordog
Szerintem jobb a tõbb, mint a kevesebb.
Legyen inkább hirdetve, mert nem 2 forint a game.
Aki akarja megveszi, aki nem az nem!
De ez tisztább képet mutat és nem kötelezô megtekinteni.

A vendèglôbe elkéred az étlapot, majd onnan választasz!
Ha izlik, akkor legközelebb is betekintesz...
Jó lenne, ha csak leûlnél és hoznának valamit az asztalra?
Az elôzetest fogd fel ètlapnak! Most errôl rendelsz!
Megkóstolod vagy sem az rajtad mûlik!
11.
kamgecam
#10: +1 Szerintem is egy idő után uncsi lesz,igazad van.
10.
Szmoli11
Hype hype hype .... Egy idő után uncsi lesz a game , de ne legyen igazam.
9.
user101
Jó lesz ez, nincs vele semmi baj, csak a sony túltolta a hype szekeret és átfordult egy kicsit ( nem is kicsit ) irritálóba. Az meg más kérdés, hogy fel fog-e nőni az uc-hez ? Szerintem egyébként nem...
8.
RangerFox
#2: Én várom a játékot, de már egy ideje nem nézem az előzeteseit, nagyon sok van belőlük már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...