GDC 2017: Battle Breakers - az Epic Games új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Hat játékot tart a tűzben az Epic Games, a most bemutatott Battle Breakers PC-re és mobilokra készül, és egy Fire Emblemre hajazó taktikai szerepjáték lesz. A fejlesztők keresztplatformos multit is ígérnek.

A Game Developers Conference-en jelentette be legújabb játékát az Epic Games, az Unreal Engine 4 hajtotta Battle Breakers PC-re, iOS-re és Androidra fog megjelenni, és keresztplatformos multit is tartogat a játékosok számára.

Habár a hivatalos premier később várható, a Fülöp-szigeteken már megvolt a soft launch, úgyhogy nem lehetetlen a cím kipróbálása. (Ez az opció iOS-en érhető el, az androidosok számára marad az előregisztráció.)

Az Epic célja az volt, hogy a Fire Emblemre jellemző taktikai szerepjátékos játékmenetet ötvözzék a nyolcvanas évek rajzfilmjeinek hangulatával. Különböző karaktereket vadászhatunk össze, a harc pedig egy öt elemen alapuló kő-papír-olló-rendszer mentén működik majd, ez befolyásolja hőseink tulajdonságait a csaták során.

Az Epic jelen állás szerint hat játékot tart a tűzben: a Battle Breakers mellett fut még a Paragon, az új Unreal Tournament, a Spyjinx, a Fortnite és a Robo Recall is náluk.

2.
2.
zsocc-nrg
Most komolyan... a kezükben van a világ egyik legjobb játéka és nem kezdenek vele semmit :( Inkább csinálnának egy teljes értékű folytatást az Unreal-nak... a fent felsorolt játékokra (különösen erre a mobilos vacakra) az UT-n kívül semmi szükség
1.
1.
Dreadlox
Ehh, ezért kár volt....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...