Van olyan Switch-játék, amivel nem játszhatsz tévén

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 28.
  • Hír
Link másolása
A Voez című japán fejlesztés csak a konzol handheld módját támogatja, ugyanis kizárólag érintőkijelzőn keresztül lehet irányítani. Egyelőre egyetlen ilyen Switch-játékról tudunk, de valószínűleg lesznek követői a fejlesztőknek.

Habár a Nintendo Switchet asztali konzolnak szánja a Nintendo elsősorban, a hibrid felépítés nem véletlen, a gép egyik legfontosabb fícsöre az, hogy magunkkal vihetjük, és akár utazás közben is játszhatunk vele. Ezek után az sem meglepő, hogy érkeznek majd olyan játékok hozzá, amelyek a handheld módot preferálják.

A Voez című japán ritmusjáték lesz az első ilyen Switch-játék, ezt kizárólag akkor játszhatjuk majd, ha levettük a konzolt a dokkolójáról. Az irányításához érintőkijelző szükséges (a gombokat egyáltalán nem támogatja a program), így muszáj a masinát a kezünkben tartanunk, és a tévés megjelenítésnek is búcsút inthetünk.

Erre a fejlesztők fel is hívják a játékosok figyelmét, semmi átverést nem kell belelátni a dologba, ugyanakkor érdekes lehetőség ez: érdemes eljátszani a gondolattal, hogy vajon meddig tart majd, míg a legnagyobb mobilos címek beköltöznek a Switch-re...

27.
27.
Jhonyy
Szerintem nagy bukás lesz ez a Nintendo dolog, ahogy Sony kezikonzolja is elhervadt.de ne legyen igazam, amugy kezikonzol mindig unalmas volt, ami nagyjából a switchen lesz az ipod vagy iPhone megjelenik.
26.
26.
DON GONDOCS
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/001/211/314/f0c.gif
18.
18.
Gamelord
Ez az első Switch hír, amit már hatásvadásznak érzek, már csak a cím miatt. Az, hogy egy külsős fejlesztőcsapat egy "hibrid" konzolra handheld játékot ad ki, az miért minősítené a gépet?
Hívhat bárki elfogultnak, de azért gondolkodjunk már kicsit...
16.
16.
Yanez
#15: Azért azt most így érdekes elképzelni, hogy mi lesz akkor, ha kijön majd 1-2 év múlva egy új Mario Kart. Tegyük azt combosabb grafikájú lesz, így a dokkolóban nyújtott teljesítménye a tv-n valóban fps és frame drop-ot okoz majd, vagy ellenkezőleg. A lényeg, hogy akkor elméletileg, ha majd online játszik az ember Mario Kartot (vagy bármi hasonló multis címet), és mondjuk az egyik a kézivel tolja, a másik a tv-n - egyenlőtlenek lesznek az esélyek. Van ebben ráció, vagy én vagyok unlogical?
15.
15.
zozo76hun
azert latszik hogy se nagyon tudjak hova tenni a gepet. a lenyeg, kell a pro kontroller ha TVn jatszol ha magan a kis kepernyon, es szamolni kell azzal ha nem dokkoloban van a gep, gyengebb teljesitmennyel kell beerni (kevesebb fps vagy frame drop), es ahogy jonnek (jonnek?) ra izmosabb vasat igenylo gamek (ahogy megyunk elore az idoben ugye), ugy lesz egyre rosszabb a helyzet e teren...
14.
14.
zozo76hun
the vr switch teszt:

https://youtu.be/9Ezx7aKhTg8
13.
13.
dcba
#6: En sem csodalkoznek, itt a Mario awesome 2017 ultra edition feat Yoshi es nem lehetne vele jatszani csak kirakni a polcra, de ezt most kedvezmenyesen 59.99 dollarert csak pre-orderben
9.
9.
Heldengeist
#7: Csak IOS-ről és Androidról játszhatod TV-n :D
6.
6.
Yanez
Nem hülyéskedésből, de eskü, hogy rákkatintottam, el sem olvasva a hír címét a főoldalon, és a címben nem láttam az utolsó szót! Nézzétek meg, az már alá került. A legdurvább viszont az, hogy mielőtt leesett volna az uccsó szó, abszolút nem csodálkoztam a félreolvasott szövegen sem.
5.
5.
user101
Azt hallottam, lesz olyan játék aminek csak a dobozát adják ki és nem lesz benne játék, mert a nintendo nem erről szól ! :DDD
3.
3.
maktub
A Nintendonak komédiákat kéne kiadniuk. Van hozzá érzékük.
2.
2.
PaprikaJancsi
Még van egy-két nap a premierig, még bármi lehet xD
1.
1.
Gykrizsi
Napi N hír, popcornt elő!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...