Újraindul a The Secret World

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Funcom aktuális pénzügyi beszámolóján jelentette be, hogy újraindítja a The Secret Worldöt. A tervek szerint alaposan megújul a játék, így nemcsak az újonnan csatlakozó kalandoroknak, de a veteránoknak is bőven kijut majd a változásokból.

A Funcom bejelentése szerint valamikor az év első felében indítják majd újra a The Secret Worldöt. Az újraindulás alkalmából számos ponton megújul majd a játék, így egyrészt lesznek majd napi kihívások, teljesítendő feladatok, amelyekért jutalmak járnak. Továbbá a harcrendszer és maga a játékmenet is újragondolt formában köszön majd vissza, ahogy a játék modellje is megújul, ugyanis a készítők ingyenes hozzáférést biztosítanak majd a Secret World egyes történeteihez. Az első komolyabb újdonságokra márciusban lehet majd számítani.

A Funcom egyébként pár éve még komoly gondban volt, így többek között pont a The Secret World csapatánál is komoly létszámleépítést voltak kénytelenek eszközölni. Akkor egészen új irányelveket tűzött ki céljául a norvég stúdió, amelyek hatékonynak bizonyulhattak, hiszen ismét életet lehelnek MMO-jukba.

1.
1.
Hab
Norvég csapat, nem kanadai.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...